Roza994 Cestitam i dobro nam dosla!
Vidjela testice i crta se lijepo vidi!!!
Ja sam jutros super, doručkovala, sad sam pojela dva karamel bombona, uživam do ručka koji ne spremam ja😁
Hej Lilo meni nije tako puno, ali nekim zenicama bude pa mijenjaju par gaćica dnevno :)
Mene danas umor šora.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Joj pricaj mi o umoru ja sam do maloprije spavala budila se na momente otisla pisat ili pit vode i opet zaspala 🤦🏼♀️
Mozes mislit kako sam se prepala kad sam vidjela toliko iscjetka al valja je to normalno nista me ne boli hvala bogu
Ma sigurna sam da je normalno. Citala sam prije na jesenskim bebama da zene neke imaju. :) ne brini.
Ja ne mogu drugi dan na vc sta da radim. mene hvala bogu jucer nije grcilo a ni danas za sad :-)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Ja isto jedem sve u normalnim količinama. Jučer sam jela jetricu na roštilju i već sam dva puta jela tuna steak sa roštilja. Naravno takva jela jedem jednom tjedno i čitala sam da je to ok. Mislim da se dosta pretjeruje s tim svim. Slažem se sa mesom i školjkama koje je nedovoljno pečeno/sirovo. Ostalo može. 😋
Meni je gin rekla da roštilj mogu, samo je bitno da je dobro pečeno, znači bez krvi... 👌👌
Prijavljujem ogromne bradavice tj. stoje napuhane i nedo bog da me muž dotakne ili da se ja primim, odmah boli ludo.
Ja sam izbacila slatko (jučer jedan tiramisu jer je bio rođendan u familiji a nitko ne zna) 😂, cigarete skroz i svejedno 1kg na vagi u roku par dana. Idem na wc normalno, ne jedem više neg inače... Očito se nešto događa. Trbuh isto nemrem uvući. 😑😑😑
Cure pomagajte..od jutros imam neki cudan grc na lijevoj strani ne znam da li je jajnik ili ispod jajnika...😨 da li se neka od vas vec sa Tim susretala..nadam se da nije nista lose 😔
28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske
Ja sam isto imala problema sa zatvorom u ranoj trudnoći, zatim sam ubacila ujutro običan jogurt sa voćem, granolom i chia sjemenkama i popravilo se. Inače nisam za suhe šljive i slično, neznam dali bih to mogla progutat. Ovo mi je fino.
Cure pomagajte..od jutros imam neki cudan grc na lijevoj strani ne znam da li je jajnik ili ispod jajnika…😨 da li se neka od vas vec sa Tim susretala..nadam se da nije nista lose 😔
Ja sam to imala prije tjedan i pol i opet mi se danas javilo...mozda se samo sve rasteze.. e a mene donji dio trbuha boli na dodir kad onak lagano stisnem- ko da sam se boksala s nekim, ko od udarca 😬
Cure pomagajte..od jutros imam neki cudan grc na lijevoj strani ne znam da li je jajnik ili ispod jajnika…😨 da li se neka od vas vec sa Tim susretala..nadam se da nije nista lose 😔
Ja sam to imala prije tjedan i pol i opet mi se danas javilo…mozda se samo sve rasteze.. e a mene donji dio trbuha boli na dodir kad onak lagano stisnem- ko da sam se boksala s nekim, ko od udarca 😬
Dina mene do prekjučer grcilo i s vremena na vrijeme probadao lijevi jajnik. Ne cijeli dan ali od popodne prevdecer. Sad je lakse. Kad zaboli, samo legni opusti se proci ce
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji