Jedna sova je tu 🦉
Kisa pada ko luda ... Ja ne mogu spavati.... Ma uvije me to. ...
To je to zvanicno "drugo stanje"
Jedna sova je tu 🦉
Kisa pada ko luda … Ja ne mogu spavati…. Ma uvije me to. …
To je to zvanicno "drugo stanje"
Hehehhe, evo i kokos se prijavljuje. Svaki dan od 6 budna :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja sam tek u zadnjih par dana osjetila da cesce moram na wc. I non stop sam zedna. I svaki pit kad odem na wc po noci ne mogu zaspat bar sat vremena 😮 i procitala sam da trudnice ne smiju jesti rostilj??! A sad ide sezona rostilja i obozavam ga, i jedemo ga skoro jednom tjedno 😕... kaj jos ne smijemo jest? Znam za mesne proizvode koji nisu termicki obradeni
Ja sam tek u zadnjih par dana osjetila da cesce moram na wc. I non stop sam zedna. I svaki pit kad odem na wc po noci ne mogu zaspat bar sat vremena 😮 i procitala sam da trudnice ne smiju jesti rostilj??! A sad ide sezona rostilja i obozavam ga, i jedemo ga skoro jednom tjedno 😕… kaj jos ne smijemo jest? Znam za mesne proizvode koji nisu termicki obradeni
Prvi put čujem za rostilj. :O tuna i riba sa puno zive, svjezi sirevi...
Cure kako si pomoc za otic na vc. Probava uvijek uredna ujutro i kroz dan bude 1-3 puta sad mi je ovo drugi dan da ne mogu. Uopce nemam ni nagon. Napuhana sam, iste stvari jedem. Ja sam prvih par dana piskila preko noci 4-5 puta sad obavezno 2x od 12-7 haha i onda sam ionako budna pa vise ne brojim.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Jutro cure, 🙋🏻♀️ evo mene sa lh trakica na ovu temu😍..jutros sam vidjela svoj + 😍
Dali je koja od vas pila Bromergon tablete zbog visokog prolaktina, neznam dali da nastavim i dalje piti?
Naravno zvat cu gin sutra da pitam ,ali kakva su vasa iskustva?
Ja sam tek u zadnjih par dana osjetila da cesce moram na wc. I non stop sam zedna. I svaki pit kad odem na wc po noci ne mogu zaspat bar sat vremena 😮 i procitala sam da trudnice ne smiju jesti rostilj??! A sad ide sezona rostilja i obozavam ga, i jedemo ga skoro jednom tjedno 😕… kaj jos ne smijemo jest? Znam za mesne proizvode koji nisu termicki obradeni
Zaaašto nebi smjele?!
I ja prvi put čujem za roštilj, a baš sam fino jela nekidan, a danas jedemo peku...baš me briga hahaha, to nije nešto što jedem svaki dan, sumnjam da može naštetiti...kad svašta pročitam nemojte ovo, nemojte ono, najbolje da ništa ni ne jedem, da živim na vodi sljedećih mjeseci, da su se naše mame tako brinule...u što duboko sumnjam... općenito mislim da su naše generacije preopterećene tim svime😁😊
Cure, smijete jesti sve, u normalni kolicinama. Tunu isto, da bi nastetila, trebale bi ju jesti svakodnevno, a sigurno ju ne jedete.
Svaki doktor vam bude rekao da slobodno se jede sve, pogotovo ono kaj tijelo trazi. Isto je kasnije i kod dojenja, smije se jesti sve, a ako se slucajno primijeti da nesto bebi smeta, onda se izbaci ta namirnica.
Jedem i rostilj, i suhomesnate proizvode i pesut i sunkice, i svjeze i meke sireve i tunu i davim se u cokoladama. Jedem kaj mi se jede, isto sam i u prosloj trudnoci i super sam se osjecala.
Nesto zbog kancerogenih svojstava izgaranjem plina/drveta... rostilj na elektricnim rostiljima je navodno okej... ma i ja mislim da se smije jest sve u normalnim kolicinama... al ovo me bas iznendailo -iskocilo mi na fejsu... po tome bi samo voce i povrce smjele jest i kuhano 😬 ja isto za sad jedem sve, ono kaj mi pase to pojedem
Slažem se s Tenci. Sve što poželiš jesti možeš, ali umjereno. Po takvom brdo toga nebi smjele ni pogledat. 🤣
Nove cure/žene s plusićima dobro nam došle!!! ❤️
Nadam se da ste danas dobro, da gurate s mučninama. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji