Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dinaa91
    02. Svibanj 2020. 17:22

Hvala vam Cure.. malo ste me utjesile  ..naj radije nebi izlazila iz kreveta prespavala bi Sve ovo do prvog pregleda i da ginicka kaze da je Sve ok..svima vam zelim uredne i skole trudnoce i da sto prije i lakse prodze tih prvih 12 sedmica pa da se Sve malo opustimo 😊

28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske

02. Svibanj 2020. 17:34

Joj ja jedva cekam tih 12 😬 bit ce maloo lakse

• Pepa14
    02. Svibanj 2020. 18:25

Sapica

Izgleda da smo danas sve dobro. Ja evo danas jos nisam imala nagon za povracanjem i fali mi to jer sam se odmah pocela pitat jel sve dobro 😬 jos 3 dana do saznanja

Sapica, kad ti imas pregled? Ja sam u srijedu 🙃 nemrem dočekat 

dinaa91
    02. Svibanj 2020. 18:57

Sapica

Joj ja jedva cekam tih 12 😬 bit ce maloo lakse

Ti si blizu nije ti jos puno ostalo 😊

28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske

02. Svibanj 2020. 19:26

Joj u utorak imam. Frka me vec sad. Hahah sve bi dala da bude sve ok do kraja 🤞😊

• Zizi7
    02. Svibanj 2020. 20:45

Pozdrav, nova sam
    Evo jucer ugledali plusic, kad ste isli kod ginekologa? Ja sam zaboravila od prvog puta, ima li jos mama koje su ovih dana ugledali plus? 😍 

• Pepa14
    02. Svibanj 2020. 21:08

Sapica

Joj u utorak imam. Frka me vec sad. Hahah sve bi dala da bude sve ok do kraja 🤞😊

Biti će sve super. Vidjet ćeš 💜🙃  

02. Svibanj 2020. 21:10

Pepa14

Sapica

Biti će sve super. Vidjet ćeš 💜🙃

Nadam se 🤞💗 kad si ti zadnji put bila? 

LeLa2807
    02. Svibanj 2020. 21:46

Vecer cure, mi danas cijeli dan u setnji pa ducan po hranu malo voca i povrca i evo dosli doma. Danas se super osjecam, nisam umorna, spavala popodne dva h i puna energije. Za sad me ni ne grci sto je super. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

MalaD
    03. Svibanj 2020. 00:43

Meni se cini da ce od danas na dalje biti grozno svako jutro.. Vrtoglavica sa mucninom.. :-( i onda tako na posao.. Haha
    Ja muku mucim sa hranom. Gladna a skoro nista mi nema normalan okus i kad pojedem dve zlice.. Osjecaj kao da sam pojela kamenje i tonu toga.. Pase mi vecinom slatko. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.