Hvala vam Cure.. malo ste me utjesile ..naj radije nebi izlazila iz kreveta prespavala bi Sve ovo do prvog pregleda i da ginicka kaze da je Sve ok..svima vam zelim uredne i skole trudnoce i da sto prije i lakse prodze tih prvih 12 sedmica pa da se Sve malo opustimo 😊
28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske
Izgleda da smo danas sve dobro. Ja evo danas jos nisam imala nagon za povracanjem i fali mi to jer sam se odmah pocela pitat jel sve dobro 😬 jos 3 dana do saznanja
Sapica, kad ti imas pregled? Ja sam u srijedu 🙃 nemrem dočekat
Joj ja jedva cekam tih 12 😬 bit ce maloo lakse
Ti si blizu nije ti jos puno ostalo 😊
28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske
Joj u utorak imam. Frka me vec sad. Hahah sve bi dala da bude sve ok do kraja 🤞😊
Pozdrav, nova sam
Evo jucer ugledali plusic, kad ste isli kod ginekologa? Ja sam zaboravila od prvog puta, ima li jos mama koje su ovih dana ugledali plus? 😍
Joj u utorak imam. Frka me vec sad. Hahah sve bi dala da bude sve ok do kraja 🤞😊
Biti će sve super. Vidjet ćeš 💜🙃
Biti će sve super. Vidjet ćeš 💜🙃
Nadam se 🤞💗 kad si ti zadnji put bila?
Vecer cure, mi danas cijeli dan u setnji pa ducan po hranu malo voca i povrca i evo dosli doma. Danas se super osjecam, nisam umorna, spavala popodne dva h i puna energije. Za sad me ni ne grci sto je super.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Meni se cini da ce od danas na dalje biti grozno svako jutro.. Vrtoglavica sa mucninom.. :-( i onda tako na posao.. Haha
Ja muku mucim sa hranom. Gladna a skoro nista mi nema normalan okus i kad pojedem dve zlice.. Osjecaj kao da sam pojela kamenje i tonu toga.. Pase mi vecinom slatko.
Sortiraj odgovore
Najstariji