Jutro svima…
Kako ste jutros?
Ja vec evo treci dan muku mucim sa mucninom… krene od otvaranja oci pa negdje do rucka…najgore mi je sto mi je muka od vlastite sline 😱 uzas… smiri se kratko ako nesto pojedem i to kruhasto al taj mir kratko traje i tako u krug….
Kava mi vise uopce ne pase a bas ju pijem inace radi gusta…i taman kad sam se navikla na bez kofeinsku vise ne ide….
Jutro! Ja jos lezim, naravno ne mogu spavati. Jutros me cak nisu ni grudi boljele. Jucer me grcilo navečer nekih 5 min jako i to je to. Ja sam pak gladna. Zadnje sam popila smoothie u 18:30 i jedva cekam ustat i jest. Mislim da cu kajganu sa mladim lukom. Hahhahha. Dakle luk nikad nisam jela ko sad. I to samo mladi luk i poriluk.
Mene su grcevi popustili, sad tu i tamo osjetim ali puno slabije, grudi kako kada, bude dana kad ih uopce ne osjetim a bude i kad ih taknut ne smijem…
Hehe jaja i luk, ko da svog dragog slusam 🤣
Pa meni moj kaze da uzivotu nije cuo da neka zena i jos trudnica jede toliko luka hahha
Jutrook curkeee :) nema me dan i eo vidim predivnih fotkica ❤❤❤
Ja sam sinoc ponela 1 mladi luk i mislila sam da odoh na drugi svijet... znaci nit mogu povratiti (da oprostite), a niti disati... inace ga obozavam, al je ovu godinu definitivno prekrizen. Tek sam jutros dosla sebi 😂
Ja sam danas dobro, popila sam čak i prvi Ness otkad dam saznala za trudnoću, maloprije sam jela toplog domaćeg kruha i mazala po njemu Argetu paštetu😁 i ful mi je pasalo, sad pijem Donat Mg. Šetala sam se preko sat vremena uz more, sunce piči, predivno je, sad čekam ribicu s gradela za ručak😍 Nadam se da ću cijeli dan biti ovako okej.
Ja sam danas dobro, popila sam čak i prvi Ness otkad dam saznala za trudnoću, maloprije sam jela toplog domaćeg kruha i mazala po njemu Argetu paštetu😁 i ful mi je pasalo, sad pijem Donat Mg. Šetala sam se preko sat vremena uz more, sunce piči, predivno je, sad čekam ribicu s gradela za ručak😍 Nadam se da ću cijeli dan biti ovako okej.
Ajmeee divno!! Ja se super osjecam od jutra, cistim stan, kod nas malo kisa pada pa stane tako da cemo kasnije isto u setnju uz more. Jucer smo isto bili. Svaki dan idemo sat i pol dva h jer sam toliko prije setala. Nemam vise onaj kratak dah pa mogu setat
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Pozz Cure.. da vam se i ja pridruzim 😊 prije 5 dana sam dobila pozitivan test nisam jos zvala kod svog ginekologa planiram u ponedjeljak ako Sve bude uredu ...bringe me to sto nemam niti jedan simptom..da nisam radila test nebi ni znala da sam trudna...vec sam imala 2 biokemijske al one su bile popracene bolovima u stomaku..sad se dobro osjecam..nista mi ne smeta ponekad koji tecic u stomaku i to je Sve.. grudi me ne bole nisu ni prije pozitivnog testa jedino kad ih dotaknem kao malo ali sasvim malo boluckaju..ne znam da li je to ok..nebi da mi se ponovi ponovo isti scenario..danas smo 4+4 😊
28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske
Isabela nam je prosla 13.tt i ona nije imala uopce simptoma tako da ne mora to nista lose znaciti 😉 btw - cestitam!!!! 😍😃😄
Pozdrav ekipa. I ja se pridružujem forumu. Mislila sam da spadam u jesenske bebe zbog termina (25.11.) ali vidim da mj je tu mjesto 😊. Inače bila sam na prvi pregled sa 8 tjedana i poslije na još jedan sa 10 tjedana. Sve ok, srčeko kuca, napokon sam se malo opustila koliko je to moguće. Čestitke svima.
Matea1201 super 😄. Zanima me dali je netko od vas čuo da nije dobro slušati otkucaje srca na ultrazvuku prvih 10-12 tjedana, jer se mora koristiti neko jače zračenje koje može smetati bebi. 😳 Dali su cure koje su već bile na prvim pregledima slušale otkucaje?
Matea1201 super 😄. Zanima me dali je netko od vas čuo da nije dobro slušati otkucaje srca na ultrazvuku prvih 10-12 tjedana, jer se mora koristiti neko jače zračenje koje može smetati bebi. 😳 Dali su cure koje su već bile na prvim pregledima slušale otkucaje?
Prvi put to čujem. U prvoj trudnoći mi je ginekolog svaki put puštao zvuk na kratko i sve je bilo ok...
Današnji UZV manje zrače i vjerujem svom doktoru 😊
Izgleda da smo danas sve dobro. Ja evo danas jos nisam imala nagon za povracanjem i fali mi to jer sam se odmah pocela pitat jel sve dobro 😬 jos 3 dana do saznanja
Sortiraj odgovore
Najstariji