Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    isabelagregorijan
    01. Svibanj 2020. 17:38

Pepa14

isabelagregorijan

https://ibb.co/Jnr66RY
    Evo moje buše, nije to sad ne znam kakav trbuh hehe, al za mene je ogroman jer sam bila potpuno ravna 😅

Prekrasnooo 💜💜

Pepaa, daj i ti sliku, tebi se isto sigurno vidi 🥰

[/url

isabelagregorijan
    01. Svibanj 2020. 17:39

hortensia

Ja prijavljujem glavobolju od jutra…ne znam je li to simptom ili je jednostavno takav dan…bas me do sada i nije bolilo..bas razbija ali jos se drzim bez tablete..

Glavobolje i ja imam kako koji dan, al ne kroz cijeli dan, par sati traje, a od početka nisam popila niit jednu tabletu. Vi kazete lupocet, ja imam lupocet forte šumeći, kaj se smije to? 

[/url

pepipeps
    01. Svibanj 2020. 18:00

isabelagregorijan

hortensia

Ja prijavljujem glavobolju od jutra…ne znam je li to simptom ili je jednostavno takav dan…bas me do sada i nije bolilo..bas razbija ali jos se drzim bez tablete..

Glavobolje i ja imam kako koji dan, al ne kroz cijeli dan, par sati traje, a od početka nisam popila niit jednu tabletu. Vi kazete lupocet, ja imam lupocet forte šumeći, kaj se smije to?

Pa da, to je paracetamol.

• Pepa14
    01. Svibanj 2020. 18:09

isabelagregorijan

Pepa14

isabelagregorijan

Evo moje buše, nije to sad ne znam kakav trbuh hehe, al za mene je ogroman jer sam bila potpuno ravna 😅

Prekrasnooo 💜💜

Pepaa, daj i ti sliku, tebi se isto sigurno vidi 🥰

Zakacim sutra obavezno. Danas smo na viksi cjeli dan :) 

pepipeps
    01. Svibanj 2020. 18:09

pepipeps

isabelagregorijan

hortensia

Pa da, to je paracetamol.

A mislim, jedan valjda neće naštetiti...patila sam i prije od jakih glavobolja, tako da se samo nastavilo...samo što bih prije roknula Ibuxin od 684 mg i bilo bi super, sad je ovo mučenje...

• hortensia
    01. Svibanj 2020. 18:26

Ma da smije se paracetamol...dakle lupocet,lekadol..i sl...ali opet nastojim i to izbjec ako mogu ali danas tesko...od pocetka nisam imala ni jednu glavobolju a danas basss jako...vezala sam krpu oko glave..muz se smije ko lud kako izgledam...ali cim sam je skinula glavobolja opet pocinje

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

Brunoibrankica
    01. Svibanj 2020. 18:51

isabelagregorijan

Predivna trudnicka bušica....  Mraaaak..  
    Preedivno 😍🥰🥰🥰🥰🥰🥰

mylady
    01. Svibanj 2020. 19:17

Ajmeeee.. Nema me pola dana, a ovdje divne fotke. ❤️ Mene isto danas glava boli, pomalo grcevi i zacudo zasmetala mi rajcica. Muz se zacudio jer ju obozavam, pa mi oteo iz tanjura da ostali ne vide jer bi skuzili sigurno xD a i vino su tocili svima, pa je jadnik i moju casu popio. 🤣 Bas mi je zanimljiva ova situacija 🥰 mogle bi sve fotkat trbuscice sad kad pocinjemo primjecivat. Predivni su trbuscici 😊 

pepipeps
    01. Svibanj 2020. 19:20

Kad se dobro najedem i ne idem na wc, moj je kao da sam 5 tjedana više trudna neg jesam 😋😅😂

mylady
    01. Svibanj 2020. 20:17

Hahaha.. Mogu si misliti.. 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.