Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mašnica95
    30. Travanj 2020. 10:37

Jedna šalica na dan ne šteti. Ali mnogo toga sadrži kofein osim kave. Ja pijem bez šećera sa mlijekom, i to dooosta mlijeka i to pijem satima 😂

Nisha_21
    30. Travanj 2020. 10:39

Meni je gin rekla da izbacim šećere skroz, voće 2 porcije dnevno i ugljikohidratima ne pretjerivati. Nemam viska kila, mozda 1-2 ali to sam počela malo istrazivati po netu - djetetu može štetiti. Znači šećer stvarno stvara kojekakve probleme, tako da se od zadnjeg pregleda držim toga skroz...
    Kavu popim 2x dnevno i to sa puno mlijeka jer mi je inače preintenzivno.

Što se tiče gladi- ja sam stalno gladna. Jedem kroz dan puno malih porcija, sad ću pojest pola šake orašastih plodova i znam da cu opet kroz 2-3 sata izgladniti. Ujutro kad se probudim baš mi je zlo od galdi, što me čudi jer sam prije mogla na tašte ići trčati i svašta, sad jedva do frižidera dođem 😅😅😅

Bella🌟
    30. Travanj 2020. 10:48

Lilo23

Cure jel pijete vi kavu jos uvijek ili ste ju totalno izbacile

Ja totalno izbacila.
    Inače obožavam svoju jutarnju kavu, ali nema veze sad dok sam trudna neću ju piti. Iako koliko sam se informirala podvojena su mišljenja,ali ja sam odlučila ipak ne. Bas ću pitati ginekologicu kaj ona misli sad kad idem na prvi pregled.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• marta04
    30. Travanj 2020. 10:51

Nisha_21

Meni je gin rekla da izbacim šećere skroz, voće 2 porcije dnevno i ugljikohidratima ne pretjerivati. Nemam viska kila, mozda 1-2 ali to sam počela malo istrazivati po netu - djetetu može štetiti. Znači šećer stvarno stvara kojekakve probleme, tako da se od zadnjeg pregleda držim toga skroz…

Što se tiče gladi- ja sam stalno gladna. Jedem kroz dan puno malih porcija, sad ću pojest pola šake orašastih plodova i znam da cu opet kroz 2-3 sata izgladniti. Ujutro kad se probudim baš mi je zlo od galdi, što me čudi jer sam prije mogla na tašte ići trčati i svašta, sad jedva do frižidera dođem 😅😅😅

kako neces biti gladna kad si svasta izbacila?  zezam se malo :)

i ja sam sama izbacila, trebamo se strpiti

LeLa2807
    30. Travanj 2020. 10:57

Lilo23

Cure jel pijete vi kavu jos uvijek ili ste ju totalno izbacile

Pijem 1 salicu dnevo, a kupit cu si bezkofeinsku pa tursku pustat za special prilike haha

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

pepipeps
    30. Travanj 2020. 11:18

Lilo23

Uh i ja bi malo trebala sredit prehranu 🙈 nemam viska kila stalno sam 67 68 max 69 a visoka 177 tako da mislim da je to uredu, ali jedem sve i svasta tako da bi mogla malo dovest prehranu u red

Ja sam isto kao i ti...177, trenutno na 67.5 kg, što je +1.5 od onog kako inače imam..nadala sam se da ću povraćati i izgubiti koju kilicu da mogu kasnije kad prestanu mučna stanja jesti do mile volje haha, ali ne ide, odmah su mi se primile kile😒 Slatko mi ke velili problem, obožavam slatkiše i teško ih se odričem, nisam ništa u prehrani promijenila još, jedem kao i prije, samo što mi sad nešto više, a nešto manje paše. Nekad mi čak bude bolje kad slatkiš gricnem jer imam nizak tlak pa mi odgovara malo slatkoga...ne znam kako ću to izbaciti...a i voće bih mogla jesti cijeli dan, mogla bih živjeti samo na voću...ne znam kako bi uopće trebala onda izgledati ta naša prehrana...možda se samo malo previše brinemo...😋

• matea1201
    30. Travanj 2020. 11:46

LeLa2807 to crno pred očima ti je niski tlak. tak je meni znalo bit u prijašnjim trudnoćama. u ovoj zasad još nijednom al znam da hoće kad i inače imam niski tlak😅 bez brige, nije opasno

• marta04
    30. Travanj 2020. 11:46

da li imate preporuciti neku dobru aplikaciju za trudnocu? :) 

LeLa2807
    30. Travanj 2020. 11:53

Matea hvala ti :) i ja imam niži tlak onda je od toga. Ja ti ih imam nekoliko hahahaha moja trudnoća, what to expect, ovia pregnan. Ali otkirla sma super za slikati trbuh kako raste i bebu Baby pics se zove još nisam isprobala, ali vidjela sam primjere drugih haha.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Nisha_21
    30. Travanj 2020. 11:56

marta04

Nisha_21

Meni je gin rekla da izbacim šećere skroz, voće 2 porcije dnevno i ugljikohidratima ne pretjerivati. Nemam viska kila, mozda 1-2 ali to sam počela malo istrazivati po netu - djetetu može štetiti. Znači šećer stvarno stvara kojekakve probleme, tako da se od zadnjeg pregleda držim toga skroz…

kako neces biti gladna kad si svasta izbacila?zezam se malo :)

i ja sam sama izbacila, trebamo se strpiti

Haha ima nešto i u tome😂 e nisam ovo očekivala, nimalo- znam da je možda prerano za te želje za specijalnom hranom - ALI kiseli krastavci mi sada ful pašu, do sad sam ih jela samo u francuskoj. Ludilo! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.