LeLa2807 nema na čemu😊 baby pics🤔 to ću ja isprobati, trebalo bi biti fora😁
What to expect je super aplikacija za praćenje trudnoće, pa eto ako netko želi isprobat.
Pozdrav cure, ja sam isto imala grceve, napuhan mi je trbuh skroz, ali ja sam stalno umorna i spava mi se… Dogadja li se jos kojoj taj umor? Danas smo 6+1 tt 😊
Oooo.. O umoru da ne pricam. Kroz dan sam hiperaktivna, a od 16h ko da me prereze. Nista ne mogu od umora.
Tako je i meni zaspem u 20 h navecer... Stvarno ne mogu nista... Nego da vas pitam cure, kako ste vi stvile te slicice dolje gdje pratite rast bebe.
I samo da jos se nadovezem na kavu, pila sam ja prije uvijek iz aparata. Sad ne mogu nijednu mucno mi je, slatko sto sam najvise voljela isto ne mogu... Sve mi se nekako malo ruzno receno "gadi".
Cure ja isla pjske do 10 kata gdje moji zive, jajnici me poceli rasturat odmah sam sjela kad sam dosla doma i sad je sve ok. Ne forsiram se radim sto i inace, to je hod po stepenicama i setnja svakodnevna. Ocito mi je ovo bilo previse. Sad tek vidim da je ovo drugo stanje. Kakve ste VI sa tjelovježbom?
Ja mislim da je jako vazna. Ako je sve u redu. Svakodnevna setnja je bitna za bebu mamu i porod.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
ja svaku vecer prosetam barem 1 h, jos ide ljepse vrijeme tako da se da :)
Sapica, normalno ti je to za simptome 😁 sutra bus imala opet nekaj, pa onda opet nebus i tak...
Ja se recimo osjecam skrpz glupo, uopće se ne osjećam trudno, nista me ne boli, nemam nikakve probleme, osjecsm se odlicno i iskreno ide mi to na zivce 😅
Muz i ja u fazi selidbe i sad pošto selimo cijeli namjestaj trebala bi ga i oribat onako pošteno, a ne znam dal smijem 🤨 dr napisao mirovanje, ali ne strogo...kaj da delam 🙈
Kak se tiče hrane, ja ne znam, al u zivotu nisam jela tako puno i nemrem se pohvalit da je bas nekaj zdravo...i uzasno mi se jede slatko i jedem dosta slatkog, šećer mi je na vadenju krvi bio ok i onda se ni ne pazim...idem sad citat o jedenju šećera u trudnoći
[/url
Sapica, normalno ti je to za simptome 😁 sutra bus imala opet nekaj, pa onda opet nebus i tak…
Ja se recimo osjecam skrpz glupo, uopće se ne osjećam trudno, nista me ne boli, nemam nikakve probleme, osjecsm se odlicno i iskreno ide mi to na zivce 😅
Muz i ja u fazi selidbe i sad pošto selimo cijeli namjestaj trebala bi ga i oribat onako pošteno, a ne znam dal smijem 🤨 dr napisao mirovanje, ali ne strogo…kaj da delam 🙈
Kak se tiče hrane, ja ne znam, al u zivotu nisam jela tako puno i nemrem se pohvalit da je bas nekaj zdravo…i uzasno mi se jede slatko i jedem dosta slatkog, šećer mi je na vadenju krvi bio ok i onda se ni ne pazim…idem sad citat o jedenju šećera u trudnoći
Ja isto mlatim po nezdravom, danas sam skoro opet završila u Mekiću, al' me zato pekara nije zaobišla - burek i krafna😜 a za večeru nam pravim pizzu....sokove ne prestajem piti, a prije trudnoće se ne sjećam da bih mjesecima popila ikakav sok, volu ili slično, sad mi sline cure kad vidim sokiće...jučer sam se opskrbila sokom od kruške, marelice, ribizla, sve one fine guste sam birala...cedevita mi je ono pod normalno svaki dan, a vidim da je bogata folnom kiselinom, valjda tijelo prirodno traži haha..ne znam što se događa, ja, totalno voda fan, da sam prešla na takvo što...samu sebe čudim.
Vi koje bi samo slatko jele mozda nosite cure (po bapskim pricama) 🤣 ja sam pak cista kontra, inace mi je pasalo slatko, a sad kiselo (salata, matovilac, krastavci- njam 🤪 po tome bi trebal bit decko) 🤣🤣🤣
Isabela, ja se nadam da se opet brinem bezveze, tak sam i prije prosle kontrole...i ovak ce vjerojatno bit dok ne pocnem osjecat bebu, kad cu ju osjecat bar cu znat da je okej, ovak se mozemo samo nadati od kontrole do kontrole
Vi koje bi samo slatko jele mozda nosite cure (po bapskim pricama) 🤣 ja sam pak cista kontra, inace mi je pasalo slatko, a sad kiselo (salata, matovilac, krastavci- njam 🤪 po tome bi trebal bit decko) 🤣🤣🤣
Isabela, ja se nadam da se opet brinem bezveze, tak sam i prije prosle kontrole…i ovak ce vjerojatno bit dok ne pocnem osjecat bebu, kad cu ju osjecat bar cu znat da je okej, ovak se mozemo samo nadati od kontrole do kontrole
E zato ja mislim da bu decko, samo kiselo i slano.. . Isto tak sam negdje čitala da je beta puno vislja kod curica nego dečki, s time i mučnine više kod cura, manje kod dečki 😂 al bumo si pisale za nekih 2 mjeseca pa bumo znale👌👌😅
Sortiraj odgovore
Najstariji