ja imam apetita, al ne smijem :D zato sto i ovako imam vise kg! otkako sam saznala da sam trudna izbacila sam slatkise i te gluposti
ja imam apetita, al ne smijem :D zato sto i ovako imam vise kg! otkako sam saznala da sam trudna izbacila sam slatkise i te gluposti
Ja sam se isto udebljala prije T svega me strah sta ce mi dr reci. Sigurno sam nestoni smršavila ali mislim da ce me kilaza sokirat haha. Ja sam svela na minimum slatkise. Jedem zobene, jogurt, voce, povrce, meso. Nikad se nisam ovako dobro hranila haha. Samo da potraje da mi ne krene ludjacka zelja za slatkišima.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
iskreno kako sam se prepala u ponedeljak zbog krvi, ako me napadne, i ja cu njega! brate mili jos mi treba da ih se bojim :D
al sam stvarno smanjila, kad sam stala na vagu trebali su mi dat secera i vode hahaha
mene hvata vec zelja za slatkisima (mislim da je uvijek imam) al jedem dosta voca i povrca. Jucer sam kupila maline i samo sam 1 dala suprugu :D
Ja jedem manje nego inace, nemam nekakvog apetita... evo primjer prije sam bez problema mogla pojest 4 komada pizze, jucer sam pojela jedva 2 komada, al naravno za 3h sam bila opet gladna ko vuk i jedva pojela malo juhe kad sam krenula jest 😬
Pozdrav cure, ja sam isto imala grceve, napuhan mi je trbuh skroz, ali ja sam stalno umorna i spava mi se… Dogadja li se jos kojoj taj umor? Danas smo 6+1 tt 😊
Meni je umor često u zadnje vrijeme, ostalo više baš ništa..
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Ja sam morala noćas u 3h da jedem, probudila me glad iako sam jela prije spavanja. Mislim da nikad u životu nisam bila tako gladna 😂 i obično nisam doručkovala, a sad moram čim ustanem, bude mi muka od gladi..
Cure je l pijete kavu? Ja sam smanjila na jednu dnevno ali i dalje mi se pije
Ja sam odmah izbacila kavu, a pila sam ih nekoliko dnevno...sad mi uopće više i ne fali...ionako mi je mukica svaki dan od svega pomalo...
ja je pijem i to bez mlijeka i bez secera. A je`l kava steti ili? vidim mnoge je izbacile
Sortiraj odgovore
Najstariji