Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama mia
    30. Travanj 2020. 08:52

Pozdrav cure, ja sam isto imala grceve, napuhan mi je trbuh skroz, ali ja sam stalno umorna i spava mi se... Dogadja li se jos kojoj taj umor?  Danas smo 6+1 tt 😊

LeLa2807
    30. Travanj 2020. 08:55

hortensia

LeLa2807

Lilo23

Lela sad mi kliknulo zasto tebi pise manje dana do termina pa mozda si stavila krivi datum termina ili si negdje nesto zeznula provjeri si jer vidim da si mjenjala tu traku ispod a neki dan ti je pisalo isto ko i meni samo da si dan manje trudna

Ali i dalje mi piše 4+4. Sutra cu :)
    Joj tako imam jedan nelagodan osjecaj u trbuhu ne mogu ni Opisat osjecaj. Nadam se da je sve u redu.

Ali ako su ti dani ok, onda nisi tinista zeznula…oni su nekako zeznuli sticker?!

Pa evo bas cu se spojit na laptop pa vidjeti. Haha. 
    Mamamia ja nisam uopce umorna, ne mogu spavati popodne a navečer isto se vrtim idem nna vc itd. Ustajem ko kokos u 6 ujutro haha. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

mylady
    30. Travanj 2020. 09:03

LeLa2807

mylady

Ja imam isto grceve, nekad malo duze, nekad cijeli dan nista, a onda navecer jako. Rekao je ginekolog da je ti normalno da osjetimo,a i ne osjetimo, ali da onda probam odmarat. Samo smireno cure. 🥰

Hvala ti draga na odgovoru. Meni grčevi prestali, ali zato sad donji dio ledja boli haha. Nema veze sve se siri treba pozitivno gledat. :)

E, da.. To sa ledima je meni od jutros. Sestra mi je to napomenula da bi moglo isto boljet jer se maternica siri bla, bla. 

mylady
    30. Travanj 2020. 09:05

Mama mia

Pozdrav cure, ja sam isto imala grceve, napuhan mi je trbuh skroz, ali ja sam stalno umorna i spava mi se… Dogadja li se jos kojoj taj umor? Danas smo 6+1 tt 😊

Oooo.. O umoru da ne pricam. Kroz dan sam hiperaktivna, a od 16h ko da me prereze. Nista ne mogu od umora. 

Mašnica95
    30. Travanj 2020. 09:14

Pozdrav cure, ja sam imala bolove kao menstrualne, sve sam mislila da ću dobiti, a tad još nisam znala da sam trudna. Kad sam saznala isto sam imala bolove/grčeve, ne znam kako bih opisala i to me je jako uplašilo. Dr je rekao da je to normalno i sad su već prestali, povremeno osjetim neki pritisak u lijevom jajniku i retko kad neki blaži grč. Ali i dalje ne znam kako ću dočekati još dva tjedna do pregleda da vidim da li je srce počelo kucati :) 

• marta04
    30. Travanj 2020. 09:15

jutros me 2x uhvatilo nekako probadanje u lijevom jajniku... to mi se i na pocetku dogadjalo, al sad se malo smirilo, jucer niti jednom, evo danas vec 2x 

LeLa2807
    30. Travanj 2020. 09:31

marta04

jutros me 2x uhvatilo nekako probadanje u lijevom jajniku… to mi se i na pocetku dogadjalo, al sad se malo smirilo, jucer niti jednom, evo danas vec 2x

I meni se desilo probadanje u lijevom jutros. Grčeva nema. Ustala, dobro se osjecala krenula cistit bez da sam jela i pila nisam jednostavno mogla i najednom muti mi se vid. Al ne nesvjestica nego malo crno ko pred ocima i onda samo desni. Sad se smirilo ko da. Na da napomenem nemam dioptriju bila frisko na pregledu. I sad dok tipkam malo mi nije izostren vid na daljinu sve super. Citala da to moze bit jedan od simptoma. Jel se koja susrela sa time. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• marta04
    30. Travanj 2020. 09:43

LeLa2807

marta04

jutros me 2x uhvatilo nekako probadanje u lijevom jajniku… to mi se i na pocetku dogadjalo, al sad se malo smirilo, jucer niti jednom, evo danas vec 2x

I meni se desilo probadanje u lijevom jutros. Grčeva nema. Ustala, dobro se osjecala krenula cistit bez da sam jela i pila nisam jednostavno mogla i najednom muti mi se vid. Al ne nesvjestica nego malo crno ko pred ocima i onda samo desni. Sad se smirilo ko da. Na da napomenem nemam dioptriju bila frisko na pregledu. I sad dok tipkam malo mi nije izostren vid na daljinu sve super. Citala da to moze bit jedan od simptoma. Jel se koja susrela sa time.

ma mora nam negdje nesto smetat/zatezat/nelagodu stvarat... sve ce biti super! ja sam upravo otkopcala slic i sjedim ko blesa kakva xD 

30. Travanj 2020. 09:49

Moji simptomi opet nestali 😔😱 tocno 5 dana prije kontrole, ko i zadnji put 😬 samo se nadam da je sve ok... 

LeLa2807
    30. Travanj 2020. 09:55

Sapica

Moji simptomi opet nestali 😔😱 tocno 5 dana prije kontrole, ko i zadnji put 😬 samo se nadam da je sve ok…

Ma draga citala sam na jesenskim bebama da je normalno da nestanu simptomi pa se opet pojave. Duboko disi sve je dobro.
    Marta, ista stvar meni jucer popodne kad sam se najela ne znam ima li veze sa tim ali toliko sam imala osjecaj da me pidjama stisce da to nije za vjerovat. Pidjama!  A nema sanse da stisce da je mala nego taj osjećaj valjda. 
    Cure jel VI imate vise apetita ili? Ja cak i manje. Osjecam nekako sitost. 
    Marta ista stvar meni juce

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.