Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • hortensia
    29. Travanj 2020. 22:25

LeLa2807

Cure osjecate li grčenja u maternici. Ja sam do dana D osjecala stalno onda je bilo samo od popodne do navecer jucer stalo, danas opet grčevi.. Molim iskustva

U prvoj povremeno jesam...i sve je bilo ok...sad uopce nikakve grceve nemam...ne znam ni je li to dobro
    ..mislim mozda je sve rastegnutije od prve 😂😂

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

isabelagregorijan
    29. Travanj 2020. 22:30

LeLa2807

Cure osjecate li grčenja u maternici. Ja sam do dana D osjecala stalno onda je bilo samo od popodne do navecer jucer stalo, danas opet grčevi.. Molim iskustva

Ja imam stalno neka prpbadanja i pikanja...nista da to kao jako boli vec onako pikne, pa grči...al imam to od od kad sam saznala da sam trudna

[/url

LeLa2807
    29. Travanj 2020. 22:31

isabelagregorijan

LeLa2807

Ja imam stalno neka prpbadanja i pikanja…nista da to kao jako boli vec onako pikne, pa grči…al imam to od od kad sam saznala da sam trudna

Ja sam tek 4+4 ali bas imam taj nelagodan osjećaj nadam se da ce proci
    Jucer kad nije bilo bila zabrinuta danas kad je opet zabrinuta. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

MalaD
    29. Travanj 2020. 22:35

Imala do negdje 5 tj svaki dan a sad povremeno.. 

LeLa2807
    29. Travanj 2020. 22:36

MalaD

Imala do negdje 5 tj svaki dan a sad povremeno..

Hvala na odgovoru. :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

LeLa2807
    29. Travanj 2020. 22:58

Lilo23

Lela sad mi kliknulo zasto tebi pise manje dana do termina pa mozda si stavila krivi datum termina ili si negdje nesto zeznula provjeri si jer vidim da si mjenjala tu traku ispod a neki dan ti je pisalo isto ko i meni samo da si dan manje trudna

Ali i dalje mi piše 4+4. Sutra cu :)
    Joj tako imam jedan nelagodan osjecaj u trbuhu ne mogu ni Opisat osjecaj. Nadam se da je sve u redu. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

LeLa2807
    29. Travanj 2020. 23:44

Lilo23

LeLa2807

Lilo23

Lela sad mi kliknulo zasto tebi pise manje dana do termina pa mozda si stavila krivi datum termina ili si negdje nesto zeznula provjeri si jer vidim da si mjenjala tu traku ispod a neki dan ti je pisalo isto ko i meni samo da si dan manje trudna

Joj tako imam jedan nelagodan osjecaj u trbuhu ne mogu ni Opisat osjecaj. Nadam se da je sve u redu.

Onda si zeznula datum termina haha
    Ma je ne sekiraj se tijelo ti se prilagođava na trudnocu
    Ja evo blejim u televizor ne znam sta bi sa sobom haha

Nadam se cini mi se da je ful popustilo ne znam ni jel maternica, zeludac, sva sam nikakva. Haha. I ja isto geldam tv pa na spavanje. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

mylady
    30. Travanj 2020. 08:08

Ja imam isto grceve, nekad malo duze, nekad cijeli dan nista, a onda navecer jako. Rekao je ginekolog da je ti normalno da osjetimo,a i ne osjetimo, ali da onda probam odmarat. Samo smireno cure. 🥰

LeLa2807
    30. Travanj 2020. 08:12

mylady

Ja imam isto grceve, nekad malo duze, nekad cijeli dan nista, a onda navecer jako. Rekao je ginekolog da je ti normalno da osjetimo,a i ne osjetimo, ali da onda probam odmarat. Samo smireno cure. 🥰

Hvala ti draga na odgovoru. Meni grčevi prestali, ali zato sad donji dio ledja boli haha. Nema veze sve se siri treba pozitivno gledat. :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• hortensia
    30. Travanj 2020. 08:49

LeLa2807

Lilo23

Ali ako su ti dani ok, onda nisi tinista zeznula...oni su nekako zeznuli sticker?!

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.