Cure osjecate li grčenja u maternici. Ja sam do dana D osjecala stalno onda je bilo samo od popodne do navecer jucer stalo, danas opet grčevi.. Molim iskustva
U prvoj povremeno jesam...i sve je bilo ok...sad uopce nikakve grceve nemam...ne znam ni je li to dobro
..mislim mozda je sve rastegnutije od prve 😂😂
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Cure osjecate li grčenja u maternici. Ja sam do dana D osjecala stalno onda je bilo samo od popodne do navecer jucer stalo, danas opet grčevi.. Molim iskustva
Ja imam stalno neka prpbadanja i pikanja...nista da to kao jako boli vec onako pikne, pa grči...al imam to od od kad sam saznala da sam trudna
[/url
Ja imam stalno neka prpbadanja i pikanja…nista da to kao jako boli vec onako pikne, pa grči…al imam to od od kad sam saznala da sam trudna
Ja sam tek 4+4 ali bas imam taj nelagodan osjećaj nadam se da ce proci
Jucer kad nije bilo bila zabrinuta danas kad je opet zabrinuta.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Imala do negdje 5 tj svaki dan a sad povremeno..
Hvala na odgovoru. :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Lela sad mi kliknulo zasto tebi pise manje dana do termina pa mozda si stavila krivi datum termina ili si negdje nesto zeznula provjeri si jer vidim da si mjenjala tu traku ispod a neki dan ti je pisalo isto ko i meni samo da si dan manje trudna
Ali i dalje mi piše 4+4. Sutra cu :)
Joj tako imam jedan nelagodan osjecaj u trbuhu ne mogu ni Opisat osjecaj. Nadam se da je sve u redu.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Lela sad mi kliknulo zasto tebi pise manje dana do termina pa mozda si stavila krivi datum termina ili si negdje nesto zeznula provjeri si jer vidim da si mjenjala tu traku ispod a neki dan ti je pisalo isto ko i meni samo da si dan manje trudna
Joj tako imam jedan nelagodan osjecaj u trbuhu ne mogu ni Opisat osjecaj. Nadam se da je sve u redu.
Onda si zeznula datum termina haha
Ma je ne sekiraj se tijelo ti se prilagođava na trudnocu
Ja evo blejim u televizor ne znam sta bi sa sobom haha
Nadam se cini mi se da je ful popustilo ne znam ni jel maternica, zeludac, sva sam nikakva. Haha. I ja isto geldam tv pa na spavanje.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Ja imam isto grceve, nekad malo duze, nekad cijeli dan nista, a onda navecer jako. Rekao je ginekolog da je ti normalno da osjetimo,a i ne osjetimo, ali da onda probam odmarat. Samo smireno cure. 🥰
Ja imam isto grceve, nekad malo duze, nekad cijeli dan nista, a onda navecer jako. Rekao je ginekolog da je ti normalno da osjetimo,a i ne osjetimo, ali da onda probam odmarat. Samo smireno cure. 🥰
Hvala ti draga na odgovoru. Meni grčevi prestali, ali zato sad donji dio ledja boli haha. Nema veze sve se siri treba pozitivno gledat. :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Ali ako su ti dani ok, onda nisi tinista zeznula...oni su nekako zeznuli sticker?!
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji