I sve ostale cure….oprostite mi sto sam vas uznemirila i rastuzila!
Jako mi je zao!
Ne trebate se bojati vi koje smedjarite da ce sve zavrsiti ovako kao kod mene!
Prijateljica je pola trudnoce imala kojekakve iscjetke pa je sve proslo dobro!
Ja sam valjda dio te crne statistike gdje je prva naznaka problema oznacila kraj!
Nadala sam se i molila da ipak bude sve u redu,tjesila se vasim iskustvima,time da puno cura prokrvari a opet sve bude dobro,ali kod mene nazalost nije!
Vama svima od srca zelim da sve bude dobro i da vase mrve rastu jake i zdrave!
Vjerovala sam u ovo nase malo cudo,jer smo ga cekali vise od godinu i pol,i ostala sam trudna zadnji mjesec prije nego sto smo trebali krenuti na postupak inseminacije,ali eto,ipak ga necemo docekati!
Hvala vam svima na rijecima podrske,puno znaci❤️
Drži se, želim ti sve nabolje...i zapamti, nebo strpljive voli....samo polako, sve to dođe na svoje, sve ima svoj razlog...sretno, Arwen, čuda će se ponovno dogoditi....😍
Cure s mucninama…ovo mi je prva trudnoca s tim pa sam tu amater….ugl trajale su mi svaki ili svaki drugi dan do 9 +3….onda tri dana bas nista…ja mislila da je to gotovo…a danas opet na 9+6…dokad su vama trajale i jesu li bile stalne ili povremene??
Znale su tu i tamo nestat pa se opet pojaviti. Ugl, sad sam 11+5 i totalno su nestale. Hvala Bogu 💜
Arwen, a koliko si dugo smedarila? Jel bila tamno smeda krv il svjetlo? Bolove nisi imala jel?
Mogu ti sam reći da mi je uzasno zao…znam točno kroz kaj prolazis…i znam da nista kaj ksze bilo koja od nas te neće utjesit! Ja sam u prvom i četvrtom spontanom počela smedariti dan prije nego je svw ispalo van…znaci tipa danas popodne smede i sutra popodne je sve ispalo…u drugoj nisam nit krvarila nit smedarila pa sam morala na kiretazu u lokalnoj, bilo je sve gotovo za 2 sata i isla sađ doma, nije me nista boljelo i onda je bila pauza 3 mjeseca da se hormoni i cerviks i sluznica maternice oporave, onfa smo uspjeli postupkom opet zatrudnit, al bila je molarna teudnoća….koja se dogada nikad…beta je bila 198000 i kad su mi napravili kiretazu rekli su da tek kad beta padne ns 0 godinu dana čekanja s iducom trudnocom…tad mi se svijet srusio…sve skupa je trajalo oko godinu i 4 mjeswca…i necu ti govorit da bus bolje jer sam ja psihicki u k skrlz radi svega kaj je bilo…
Mogu ti sam reći ne odustajte! ♥️😘
Jucer ujutro mi se pojavilo malo smedjeg iscjetka,onako tamnije smedji,prije toga nista posebno!
Bolove nisam imala,samo neki osjecaj peckanja i trmaca u donjem dijelu trbuha!
Ni sad nemam neke bolove!
Doktorica mi je rekla da mogu odmah danas produziti u bolnicu,ali ja sam je pitala da li mogu sutra ujutro,dok malo dodjem sebi!
Rekla je da da!
Najbliza bolnica mi je u Vk.i tamo samo rade kiretazu!
Sad sam pitala jednog doktora u Osijeku da li tamo imam mogucnost da dobijem tablete i da li se moram naruciti za postupak ili mogu sutra doci!
Zao mi je zbog svega sto si prosla!
Nadam se da ce ti sad sve biti dobro❤️
Ja ti samo mogu reći da se same kiretaze nw moras bojati jer niti te boli tijekom, a niti poslije...psiha ti je najgori neprijatelj...zato moras ostati nekako pozitivna i fokusirat se na nekaj drugo kaj te veseli da skrenes misli...
[/url
Jel itko od vas radio cervikalne briseve? Zvali su me danas da mi papa test nije baš naj, otkrivena je neka upala pa mi je preporučila raditi cervikalne briseve.
Meni ti je odmah jucer na prvom pregledu radila briseve i dala hrpu uputnica za ostalo
Jel itko od vas radio cervikalne briseve? Zvali su me danas da mi papa test nije baš naj, otkrivena je neka upala pa mi je preporučila raditi cervikalne briseve.
Meni ti je odmah jucer na prvom pregledu radila briseve i dala hrpu uputnica za ostalo
Dobila sam i ja dosta uputnica, a ove cervikalne briseve očito zbog pape, možda to ne rade svi, ako vide da je papa okej, a neki možda radije i rade za svaki slučaj, što je izvrsno. Ti brisevi si isto kao i papa? Malo pročačka dolje?
Rade se brisevi obavezno isto kao i papa u svakoj trudnoci. A postupak ti je isto kod i uzimanje uzorka za papa test
[/url
Ja sam jučer bila na prvom pregledu, papa test nisam radila jer mi je radio u 11.mj prošle godine i bio je ok pa sad nije bilo potrebe. Radio mi je briseve i sad čekam rezultate, za nekih tjedan dana budu.
Maloprije su mi javili da u Osijeku isto rade kiretaze za ovako male trudnoce,tablete daju tek kasnije!
Tako da sutra ujutro idem u Vk.pa kako bude!
Obaviti to moram,sasvim je svejedno gdje!
Mala D , hvala ti!
To bi bilo divno,ali sigurna sam da nema sanse za takav ishod!
Sortiraj odgovore
Najstariji