Sretno na pregledu!!!!
Cure ima koja da kad se obrise poslje wc, da je na papiru zuto od urina? Mislim kad se obrišem je većinom prozirno, samo kao mokro i sad vidim žuto 😏 nije iscjedak…
Uzimam progesteron vaginalete vec 10 dana pa ne vjerujem da je od toga…??
Mislim da se ne trebas brinuti,vjerovatno ti je urin malo tamniji ako pijes folnu pa zbog vitamina,i meni je urin vise zut!
Ako nemas bolova,peckanja i slicno,sigurna sam da nije nikakva upala!
Pozdrav zenske… eto mene sa pregleda.
Sve je super i tocno tamo gdje treba biti, veliki smo 5,6mm i srceko kucaaaaaaa ♥️♥️♥️
Neopisiv osjecaj 🥰
Po velicini smo 5+5 sto znaci da bi bebac mogao doc pod bor hehe koji dan prije mozda…sto i je tocnije po ovulaciji….
Sad mi je lakse i idemo dalje… odmah mi je napravila briseve, dala sto uputnica i idem redom od sutra. Sljedeci pregled je 04.06. i tad cemo vec biti velikiiii 😊😊😊
Jeeeej, čestitaaam!! To je to, sad samo opusteno i nwka bude onako dosadna trudnoća 🤗🤗
Super kaj ti je briseve napravila! Otkuda si?
Ja ih jos nisađ obavila jer mi cijelo vrijeme govore da to sad trenutno ne rade radi korone...i moj privatnim i socijalni.🤨
[/url
Sretno na pregledu!!!!
Cure ima koja da kad se obrise poslje wc, da je na papiru zuto od urina? Mislim kad se obrišem je većinom prozirno, samo kao mokro i sad vidim žuto 😏 nije iscjedak…
Uzimam progesteron vaginalete vec 10 dana pa ne vjerujem da je od toga…??
Mislim da se ne trebas brinuti,vjerovatno ti je urin malo tamniji ako pijes folnu pa zbog vitamina,i meni je urin vise zut!
Ako nemas bolova,peckanja i slicno,sigurna sam da nije nikakva upala!
Tnx😘
Velicina ploda se ne racuna po danu ovulacije nego po gestacijskoj dobi tj po menstruaciji. 1 i 2tt je zapravo prije ovulacije kada jos nismo trudne…kaj ne cure? Ili ja cijelo vrijeme krivo mislim? 🙉🤣 Petrica ne znam jesmo se krivo skuzile il kaj 🤣🤣 e da, jeste vi primijetile da ste "smotanije" nego inace… meni se moj mm svakodnevno nekoj bedastoci nasmije, svaki dan napravim nekaj kaj ne bi sigurno da nisam trudna 🤣🙉
Da, trudnoca se računa po zadnjoj m, ali do uzv-a...ako sempo uzv-u utvrdi da je beba manja ili veca automatski mijenjaju termin poroda jer onda nisi tipa 12 tt nego 11...jer kad jw bila zadnja m nema na kraju nikakve veze...
Ja sam recimo 12+5 po mengi, a beba je za 13+1 i automatski mi se promijenio termin poroda...
[/url
Arwen, u ovoj nasoj grupi ne znam koja cura nije imalo smedarenje...pucaju ti zilice, mozda ti je maternica osjetljivija, bit će sve ok...kad imas pregled?
A kaj se tiče urina, i meni nekad kad obrisem zna bit žuto žuto, a nekad prozirno...
[/url
Super kaj ti je briseve napravila! Otkuda si?
Ja ih jos nisađ obavila jer mi cijelo vrijeme govore da to sad trenutno ne rade radi korone…i moj privatnim
I meni su rekli da zbog corone ne rade ni papu ni briseve sad pa sam se osjećala prevareno čitajući ovdje mamice da njima rade 😏🤔
10.06. Nifty uredan 💖
Arwen, u ovoj nasoj grupi ne znam koja cura nije imalo smedarenje…pucaju ti zilice, mozda ti je maternica osjetljivija, bit će sve ok…kad imas pregled?
A kaj se tiče urina, i meni nekad kad obrisem zna bit žuto žuto, a nekad prozirno…
Ma znam,bas nas je sve uhvatilo to prokleto smedjarenje...svaki dan neki novi stres zbog kojeg se ne mozemo opustiti!
Trebala sam na kontrolu 04.05.,medjutim zbog ovog sad,idem sutra oko 11 na uzv, pa cu vidjeti sto se dogadja!
Jel tebi prestalo smedjarenje?
Vidim da si presla onaj kriticni 12 tjedan,jako mi je drago da je sve dobro❤️😊
Ja nikad do sada nisam ni znala da to postoji 😅 smeđe, iscjedak, krv i užasavam se od toga sto sam otkrila da je to jako često... mene evo već tri tjedna muci bojim se i na wc ic
Velicina ploda se ne racuna po danu ovulacije nego po gestacijskoj dobi tj po menstruaciji. 1 i 2tt je zapravo prije ovulacije kada jos nismo trudne…kaj ne cure? Ili ja cijelo vrijeme krivo mislim? 🙉🤣 Petrica ne znam jesmo se krivo skuzile il kaj 🤣🤣 e da, jeste vi primijetile da ste "smotanije" nego inace… meni se moj mm svakodnevno nekoj bedastoci nasmije, svaki dan napravim nekaj kaj ne bi sigurno da nisam trudna 🤣🙉
Ultrazvuk uvijek izbaci isto tjedne kako se racunaju i inace dakle ako sam sad 9+ 5 velicina ploda na ultrazvuku ce biti 9+5 (naravno ne bas u dan tocno 🤣🤣),,,ali hocu ŕec isto se racunaju ta dva tj prije...gestacijska dob mu je naravno 2 tjedna manja ali to je ultrazvuk isto uzeo u obzir..inace bi bila zbrka......dakle kad kazu da je plod 4mm na 6 tj...to je ovih nasih standardnih 6 tj( iako je stvarno "star" 4 tj)
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Pozdrav zenske… eto mene sa pregleda.
Sve je super i tocno tamo gdje treba biti, veliki smo 5,6mm i srceko kucaaaaaaa ♥️♥️♥️
Neopisiv osjecaj 🥰
Po velicini smo 5+5 sto znaci da bi bebac mogao doc pod bor hehe koji dan prije mozda…sto i je tocnije po ovulaciji….
Sad mi je lakse i idemo dalje… odmah mi je napravila briseve, dala sto uputnica i idem redom od sutra. Sljedeci pregled je 04.06. i tad cemo vec biti velikiiii 😊😊😊
Petrica prema dosta tablica 5,6 mm ti je 6+3...meni je ultrazvuk u prvoj trudnoci na 5,7 mm izbacio da sam trudna 6+3 ..sto je i logicnje ako si po menstruaciji 7 tjedana
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji