Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pepa14
    28. Travanj 2020. 14:42

isabelagregorijan

Ja mislim da je dečkić, al znat ćemo nadam se za tri tjedna 🥰

I ja imam filing da je mali dečko 💜 i btw isto mi je sa smeđarenjem. Prošlo mi dan prije ulaska u 11 tjedan. 

LeLa2807
    28. Travanj 2020. 14:48

Bas je fora vidjeti da li nam je intuicija tocna hahahha. Mozda i promjenim misljenje. Za sad je tako. Evo kupila Novalac da pijem vitamine i lagano kroz dane do pregleda. :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

28. Travanj 2020. 14:51

Ja sam u prvoj imala osjecaj da je decko. Sad stvarno ne znam. 🤔

suncicajaman33
    28. Travanj 2020. 15:32

Pozz svimaa...  Evoo ovako, zadnja M je bila 20.3.2020.. Test napravljen 25.4.2020 i pozitivan. Jucer kod ginek. Test opet pozitivan, ali na uzv se ne vidi ništa.. Vađena krv, čekam sutra nalaz i ponovno pregled.. Ima tko iskustva?? Hvalaa 

• Nika2012
    28. Travanj 2020. 16:03

Pozdrav Sunčica, tako je meni bilo medjutim tjedan dana nakon se vidila i gestacijska vrecica i zumanjcana sve je u redu stvar je u tome da je bila kasnija ovul i tjedan je manja trudnoca nego sto ispada po racunici. 
    Nadam se da je i kod tebe tako. Pozz

20.12.2020. D <3
    05.01.2023. +

pcos, IR.

28. Travanj 2020. 16:20

Meni su obje trudnoce identicne, nist od simptoma osim mucnina i povracanja, doduse u prosloj samo navecer povracala, a sad kroz cijeli dan. Nemam osjecaj za nist, nisam ni u prosloj imala. A i dosta rano (12.tt na uzv, tjedan dana kasnije nifty potvrdio) smo saznali da je decko tak da nisam ni stigla imati neki poseban osjecaj.
    12.5. idemo ponovo raditi nifty, tak da mozda vec za 2 tjedna saznamo, ako ne, onda za 3 tjedna budemo znali sa sigurnoscu 😊

• hortensia
    28. Travanj 2020. 16:23

Nisha_21

hortensia

LeLa2807

Meni je jutro isto počelo u grču, vidjela sam da je jednoj curi CB test sa tjednima na dan kašnjenja pokazao 1-2 tj trudnoće, a meni na 11 dpo 2-3 tjedna i odmah se uspaničila da nije nešto dobro. zvala doktoricu kaže d ane vadim betu da se utz potvrdjuje u 6 tj (ja sam naručena sa 6+5) da se vidi srčana akcija i odgovaraju li veličine bebe tjednima. tako da ju neću vaditi. ispaničarila se bezveze. žao mi je što sam radila uopće taj sa tjednima test. divan dan vam želim svima &amp;amp;lt;3 i miran.

Taj test bi mene prvenstveno zabrinuo da mi pokazuje premalo tjedana….ja sam tako skuzila low rising beta…ali to sto je pokazao prije 2-3 tj…i dalje moze bit ok…a moze bit da je dobitni bio neki raniji odnos

Hortensia vec si par puta spomenula betu. Ja sam isto imala sporo rastuću betu tj nepravilno duplanje… I ishod na kraju koji je dobro poznat.

Htjela sam te pitat, možda znaš više o tome, dali je dobro rastuća beta dobar znak? Zasad je sve bilo ok, svaki put lijepo duplanje i na uzv isto super razvoj. Naravno da je moja gin rekla da je još par tjedana princip sve ili ništa i nakon tog perioda ćemo se stvarno sa sigurnošću veseliti, ali nekako si mislim da je rast bete ipak neka potvrda da je sve ok…?

Na netu nisam nigdje našla konkretan odgovor.

Beta je prilicno siguran znak da je na pocetku trudnoce sve u redu....drugi je par rukava ovo sto Isabela kaze da to nije nikakvo jamstvo da ce tako i ostati i da ce trudnoca biti uspjesna.
    ...sporo rastuca beta je najcesci znak dosta ranih pobacaja do 6..7 tj...srce najcesce u tim slucajevima i ne prokuca a cak i ako prokuca prognoze su onako losije...sanse za spontani se smanjuju ako je beta ok i srce kuca...pa se jos malo smanjuju ako i dalje kuca u 8 tjednu i jos puno ako kuca u 10 om tjednu...ali.....organogeneza traje 11 tj do ulaska u 12 i u takvom brzom razvoju sve je moguce.....i neizvijesno..ali moramo biti pozitivni...treba se veseliti i dobroj beti...nije los pocetak.

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

• hortensia
    28. Travanj 2020. 16:32

Ja u prvoj trudnoci svih 9 mj nisam znala spol ...moj osjecaj je bio decko, rodila se cura
    U drugoj sam mislila da je cura.....
    Sad nemam pojma...ne vjerujem sebi ..

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

suncicajaman33
    28. Travanj 2020. 16:44

Nikolina2109

Pozdrav Sunčica, tako je meni bilo medjutim tjedan dana nakon se vidila i gestacijska vrecica i zumanjcana sve je u redu stvar je u tome da je bila kasnija ovul i tjedan je manja trudnoca nego sto ispada po racunici.
    Nadam se da je i kod tebe tako. Pozz

Jooj nadaam se.. Sutra cu vidjeti sta kaze beta, i ponovno uzv.. 
    😁

Petrica34
    28. Travanj 2020. 17:18

Pozdrav zenske... eto mene sa pregleda.
    Sve je super i tocno tamo gdje treba biti, veliki smo 5,6mm i srceko kucaaaaaaa ♥️♥️♥️
    Neopisiv osjecaj 🥰
    Po velicini smo 5+5 sto znaci da bi bebac mogao doc pod bor hehe koji dan prije mozda...sto i je tocnije po ovulaciji....
    Sad mi je lakse i idemo dalje... odmah mi je napravila briseve, dala sto uputnica i idem redom od sutra. Sljedeci pregled je 04.06. i tad cemo vec biti velikiiii 😊😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.