Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • hortensia
    28. Travanj 2020. 13:37

LeLa2807

hortensia

Gledaj oni racunaju po zadnjoj menstruaciji i kako se ne zna tocno dan O normalno je da su mjere plus minus par dana….mene brine zato jer ja zbog koristenja lh trakica znam tocno u dan koliko sam a njihove su mjere minus 4 dana…i rijec je o doktorici koja mi u prvoj trudnoci pogodula u dan…medjutim cak ni to ne mora bit greda jer 4 dana znaci 3-4 mm a to je stvarno lako faliti….meni je u prvoj trudnoci u srijedu bilo 6+3 kod nje a u subotu na hitnoj 6+4 ispalo da beba u 4 dana narasla za 1 dan…ali bila je greska tj.do ultrazvuka i bilo sve ok…

Hvala na objašnjenju. Ja ovaj ciklus nisam radila lh pa ne znam po app piše 17DC i app mi zadnjih par ciklusa zaista pogadja. Računajući od tog dana radila sam CB na 11DPO (tri dana prije neočekivane) ciklusi 30 dana i tad mi je pokazivao onaj sa tjednima da sam 2-3 tt pa me zanima mislite li da je to puno. Necu vadit bthcg jer je dr rekla da nema potrebe nego da cekam utz sa 6+5 koji ce pokazat jel se cuje srčana akcija i odgovaraju li mjere pa mi ostaje cekati. Jel koja radila taj test ranije da je bil

Mozda ti je ovaj put o bila ipak 2 ili 3 dana ranije i to bi vec bilo 13, 14 dan dpo kad je skroz ocekivano dobit 2-3...a da ne govorim da beta hcg moze biti veca kada su u pitanju blizanci..pogledaj tablice po netu ogroman raspon je prihvatljiv u tvom tjednu..

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

Nisha_21
    28. Travanj 2020. 13:52

hortensia

LeLa2807

Meni je jutro isto počelo u grču, vidjela sam da je jednoj curi CB test sa tjednima na dan kašnjenja pokazao 1-2 tj trudnoće, a meni na 11 dpo 2-3 tjedna i odmah se uspaničila da nije nešto dobro. zvala doktoricu kaže d ane vadim betu da se utz potvrdjuje u 6 tj (ja sam naručena sa 6+5) da se vidi srčana akcija i odgovaraju li veličine bebe tjednima. tako da ju neću vaditi. ispaničarila se bezveze. žao mi je što sam radila uopće taj sa tjednima test. divan dan vam želim svima <3 i miran.

Taj test bi mene prvenstveno zabrinuo da mi pokazuje premalo tjedana….ja sam tako skuzila low rising beta…ali to sto je pokazao prije 2-3 tj…i dalje moze bit ok…a moze bit da je dobitni bio neki raniji odnos

Hortensia vec si par puta spomenula betu. Ja sam isto imala sporo rastuću betu tj nepravilno duplanje... I ishod na kraju koji je dobro poznat.

Htjela sam te pitat, možda znaš više o tome, dali je dobro rastuća beta dobar znak? Zasad je sve bilo ok, svaki put lijepo duplanje i na uzv isto super razvoj. Naravno da je moja gin rekla da je još par tjedana princip sve ili ništa i nakon tog perioda ćemo se stvarno sa sigurnošću veseliti, ali nekako si mislim da je rast bete ipak neka potvrda da je sve ok...?

Na netu nisam nigdje našla konkretan odgovor. 

isabelagregorijan
    28. Travanj 2020. 13:54

RedRobin

isabelagregorijan

Kak se komplikacija tiče, ja sam ih otvorila odmah nakon prvog pregleda zbog smedarenja i dobivam svoju punu plaću koja je točno koliko je i iznos maximalne hzzo naknade tijekom komplikacija. Bas sam jučer opet doznake i slala ih na posao i hzzo-u.
    A ako je prosjek manji od tog max iznosa dobiva se taj prosjek, ovo mi je vec 4.put na komplikacijama.pa znam.

Kad je tebi smeđarenje prošlo? Meni je sad zadnje trajalo skoro dva tjedna i od jučer mi ga nema.
    Razmišljam da nije to zbog toga što sam dobila terapiju za štitnjaču pred pet dana? Nadam se da nije, nego da se beba samo lijepo namjestila.

Ja sam skroz do 11 tjedna imala...stalo na par dana pa se opet pojavilo i tak cijelo vrijeme. Sad sam vec tjedan i pol bez icega

[/url

isabelagregorijan
    28. Travanj 2020. 14:04

Što se tiče beta i veličina bebe...
    Na žalost, kod mene u drugoj i trečoj trudnoči beta je bila prekrasna i savrseno se duplala, nije dobro zavrsilo...
    U četvrtoj je beta na početku bila niska, ali se pravilno duplala tri puta, da se četvrti put nije poduplala...i isto nije bilo dobro...inače doktori daju da se vadi samo dva puta, al ja sam bila uvjerena da ne valja nekaj i zato sam isla 4 puta vaditi. Ovu trudnoću sam isto isla vadit 4 puta, beta je bila divna i duplala se i eto me sve je u redu...na zalost iz mog iskustva beta nije siguran pokazatelj da je sve ok.
    Veličina bebe, meni je o bila 13 dc i beba mi je do 10 tjedna bila za jedan dan veca svaki put i u bolnici i kod mog doktora kaj točno odgovara toj ovulaciji 🥰 ali nakon 10 tt je naraso malo vise i sad je veci za tri dana...iako ja znam da mi o nije bila ranije i da se nisam seksala ranije...al rekli mi da to mjerenje crl kad se beba vec počne micat je isto upitno bas u mm jer nekad beba moze biti vise skvrčena a nekad se uspravi vise 😁

[/url

28. Travanj 2020. 14:09

Cure, a imate mozda osjecaj jel nosite curicu il deckica? 😍🤩

LeLa2807
    28. Travanj 2020. 14:13

Sapica

Cure, a imate mozda osjecaj jel nosite curicu il deckica? 😍🤩

Hvala na odgovorima. Ja imam osjecaj za sina iako je toooliko rano znam haha ti

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

28. Travanj 2020. 14:17

U ovoj trudnoci nemam nikakav osjecaj, u prosle dvije sam imala...🙉🙊

Tea22
    28. Travanj 2020. 14:32

Meni je ova trudnoca potpuno razlicita od prve
    U prvoj nisam imala krvarenja i nisam morala piti Duphastone, nisam bila izrazito umorna, nisam imala mucnine, nisam povracala, slatkisi su mi bili odbojni.. sada je sve suprotno
    Tako da kada saznam spol sadasnje bebice, cu racunati da je moja prva beba bila suprotnog spola🙃
    Premda sam u pocetku mislila da nosim deckica, sada sam gotovo sigurna da je curica

isabelagregorijan
    28. Travanj 2020. 14:33

Ja mislim da je dečkić, al znat ćemo nadam se za tri tjedna 🥰

[/url

pepipeps
    28. Travanj 2020. 14:38

Ja mislim da je curica, i jedva čekam saznati...koliko još tjedana moram čekati za to??😁😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.