Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    28. Travanj 2020. 18:23

nicole12

Pozdrav,
    Mi smo sada 9+4 ili po veličini na uvz 10+4, ne znam jel netko imao takvo iskustvo i jel to sve ok? Od petog tjedana sam u strahu zbog smeđeg iscjedka 🤦🏻‍♀️ I evo do danas ga vučem.. ima dana kad ga nema, a ima dana kad ga ima. U početku je bila blizanacka trudnoća, pa kažu da je vjerovatno od toga, ali nitko ništa sa sigurnošću ne tvrdi tako da sam luda. Utrogestan i smanjene aktivnosti i to je to… jedva čekam sljedeći pregled iako smo ih do sad imali četiri 😅

4 pregleda, kako dobro..ides svaki tjedan na preglede?😃
    Cestitam od srca💓

Petrica34
    28. Travanj 2020. 18:27

Sapica

Petrica, odlicno!!!!… onda si 7tt ili 5+5tt?? 😁😃 vidim da ti pise 7tt u potpisu, a po uzvu si 5+5

Ako se gleda po danu zadnje m onda je 7tj al znam kad mi je bila ovalucija tako da je po velicini ploda cca tu negdje kao po ovulaciji pa je 5+5 po ultrazvuku....a termin vode po zadnjoj m....

nicole12
    28. Travanj 2020. 18:30

Tea 22, to je sve zbog “krvarenja” dva posjeta Hitnoj i dva ginekologu 😅 ali još nisam mirna 

28. Travanj 2020. 18:32

Velicina ploda se ne racuna po danu ovulacije nego po gestacijskoj dobi tj po menstruaciji. 1 i 2tt je zapravo prije ovulacije kada jos nismo trudne...kaj ne cure? Ili ja cijelo vrijeme krivo mislim? 🙉🤣 Petrica ne znam jesmo se krivo skuzile il kaj 🤣🤣 e da, jeste vi primijetile da ste "smotanije" nego inace... meni se moj mm svakodnevno nekoj bedastoci nasmije, svaki dan napravim nekaj kaj ne bi sigurno da nisam trudna 🤣🙉

An1
    28. Travanj 2020. 18:36

Tea22

Anikin

Cestitam svim mamama!
    Mi smo danas bili u doktorice i pridruzujemo se! 6+4…
    samo me muci sto nisam mogla cuti srce vec se samo vidjela srcana aktivosti, jeli to ok?

Cestitke🥰🥰 bas tako i treba biti, da se vidi srcana aktivnost..sve je okej🙃

Hvala 🤗

10.06. Nifty uredan 💖

Nisha_21
    28. Travanj 2020. 18:43

Sapica

Velicina ploda se ne racuna po danu ovulacije nego po gestacijskoj dobi tj po menstruaciji. 1 i 2tt je zapravo prije ovulacije kada jos nismo trudne…kaj ne cure? Ili ja cijelo vrijeme krivo mislim? 🙉🤣 Petrica ne znam jesmo se krivo skuzile il kaj 🤣🤣 e da, jeste vi primijetile da ste "smotanije" nego inace… meni se moj mm svakodnevno nekoj bedastoci nasmije, svaki dan napravim nekaj kaj ne bi sigurno da nisam trudna 🤣🙉

Ja kolko shvaćam sve ima veze od gin do gin. Mjere malo variraju valjda, jer meni je moj plod izmjeren 3.6mm a kaže da je 6+0😊🤞

Tea22
    28. Travanj 2020. 18:49

Sapica

Velicina ploda se ne racuna po danu ovulacije nego po gestacijskoj dobi tj po menstruaciji. 1 i 2tt je zapravo prije ovulacije kada jos nismo trudne…kaj ne cure? Ili ja cijelo vrijeme krivo mislim? 🙉🤣 Petrica ne znam jesmo se krivo skuzile il kaj 🤣🤣 e da, jeste vi primijetile da ste "smotanije" nego inace… meni se moj mm svakodnevno nekoj bedastoci nasmije, svaki dan napravim nekaj kaj ne bi sigurno da nisam trudna 🤣🙉

Ne mislis krivo, tek u 3.tj dolazi beba😃

Arwen87
    28. Travanj 2020. 18:52

Evo i mene cure malo...nisam se javljala sto godina!
    Cestitam novim curama i zelim mirne trudnoce,a cestitam i svima koje su ugledale svoje mrve po prvi put na uzv!
    Mislila sam se javiti s nekim lijepim vijestima i slicicom nakon obavljene kontrole koja je trebala biti 04.05.
    Tad bih bila trudna nekih 11 tjedana i dan-dva!
    Medjutim,jutros mi se pojavio smedji iscjedak,tako da sutra ujutro idem na uzv i uzasavam ga se!
    Dobila sam i Duphastone da pijem i Normabel,ali nista od smirivanja,u glavi se vrti sto scenarija,a na onaj najgori ne smijem ni pomisljati!

28. Travanj 2020. 18:58

Arwen87

Evo i mene cure malo…nisam se javljala sto godina!
    Cestitam novim curama i zelim mirne trudnoce,a cestitam i svima koje su ugledale svoje mrve po prvi put na uzv!
    Mislila sam se javiti s nekim lijepim vijestima i slicicom nakon obavljene kontrole koja je trebala biti 04.05.
    Medjutim,jutros mi se pojavio smedji iscjedak,tako da sutra ujutro idem na uzv i uzasavam ga se!
    Dobila sam i Duphastone da pijem i Normabel,ali nista od smirivanja,u glavi se vrti sto scenarija,a na onaj najgori ne smijem ni pomisljati!

Imas bolove? Smiri se, sve ce biti okej, pola cura tu smedari 🙉😄 znam da je tesko, al probaj 

Arwen87
    28. Travanj 2020. 19:03

Sapica

Arwen87

Evo i mene cure malo…nisam se javljala sto godina!

Imas bolove? Smiri se, sve ce biti okej, pola cura tu smedari 🙉😄 znam da je tesko, al probaj

Nisu neki posebni bolovi,poneki grc...vise u tom donjem dijelu imam osjecaj peckanja,trnjenja i zatezanja,cudno nekako,ne znam kako bi objasnila!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.