Petrica sretno na pregledu! Samo pozitivno, bit će sve supeer 🥰
[/url
Meni je jutro isto počelo u grču, vidjela sam da je jednoj curi CB test sa tjednima na dan kašnjenja pokazao 1-2 tj trudnoće, a meni na 11 dpo 2-3 tjedna i odmah se uspaničila da nije nešto dobro. zvala doktoricu kaže d ane vadim betu da se utz potvrdjuje u 6 tj (ja sam naručena sa 6+5) da se vidi srčana akcija i odgovaraju li veličine bebe tjednima. tako da ju neću vaditi. ispaničarila se bezveze. žao mi je što sam radila uopće taj sa tjednima test. divan dan vam želim svima <3 i miran.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Kak se komplikacija tiče, ja sam ih otvorila odmah nakon prvog pregleda zbog smedarenja i dobivam svoju punu plaću koja je točno koliko je i iznos maximalne hzzo naknade tijekom komplikacija. Bas sam jučer opet doznake i slala ih na posao i hzzo-u.
A ako je prosjek manji od tog max iznosa dobiva se taj prosjek, ovo mi je vec 4.put na komplikacijama.pa znam.
[/url
Kak se komplikacija tiče, ja sam ih otvorila odmah nakon prvog pregleda zbog smedarenja i dobivam svoju punu plaću koja je točno koliko je i iznos maximalne hzzo naknade tijekom komplikacija. Bas sam jučer opet doznake i slala ih na posao i hzzo-u.
A ako je prosjek manji od tog max iznosa dobiva se taj prosjek, ovo mi je vec 4.put na komplikacijama.pa znam.
Kad je tebi smeđarenje prošlo? Meni je sad zadnje trajalo skoro dva tjedna i od jučer mi ga nema.
Razmišljam da nije to zbog toga što sam dobila terapiju za štitnjaču pred pet dana? Nadam se da nije, nego da se beba samo lijepo namjestila.
Povlačim gornji post, nije mi prošlo smeđarenje.
RedRobin zao mi je🥺 al nemoj se brinuti, ako je sve dobro s bebacem koga briga za smedarenje
Poppy uh bit ce divno onda kad krenu mucnine ja sam danas evo samo 3 zapalila tako da je dobro z sad haha
Meni su ti mucnine pocele tocno kad sam bila 8 tjedana i 1 dan..kaze vecina da prestane u 12 al vidjeti cemo.. mene vise ubija zatvor 😫😫
Bude proslo❤️🍀❤️🍀❤️
Meni se cini da su meni krenule lagane mucnine ali na momente, ujutro mi je bilo dobro i sad sam popila ness i evo muka mi je ko da mi zeludac stoji u grlu 😖
E i kad smo kod strija koje proizvode mislite koristit za to i kad ih mislite pocet koristit
Ej, ja koristim od Olival Body Care ulje protiv strija i mogu reci da je super. 39,90kn dode. Mazem si i koza mi je sve meksa ko u bebe 🤣
Meni je jutro isto počelo u grču, vidjela sam da je jednoj curi CB test sa tjednima na dan kašnjenja pokazao 1-2 tj trudnoće, a meni na 11 dpo 2-3 tjedna i odmah se uspaničila da nije nešto dobro. zvala doktoricu kaže d ane vadim betu da se utz potvrdjuje u 6 tj (ja sam naručena sa 6+5) da se vidi srčana akcija i odgovaraju li veličine bebe tjednima. tako da ju neću vaditi. ispaničarila se bezveze. žao mi je što sam radila uopće taj sa tjednima test. divan dan vam želim svima <3 i miran.
Taj test bi mene prvenstveno zabrinuo da mi pokazuje premalo tjedana....ja sam tako skuzila low rising beta...ali to sto je pokazao prije 2-3 tj...i dalje moze bit ok...a moze bit da je dobitni bio neki raniji odnos
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Povlačim gornji post, nije mi prošlo smeđarenje
Ja sam ti pravo smedjarenje imala u dva navrata cijeli 6 i cijeli osmi tj i neke pauzice izmedju....u kolicini obrisak ili 2 dnevno i samo jednom trag na dnevnom ulosku.....i od tada imam bijeliprozirni iscjedak i jednom dnevno kao sirasti smedji trag velicine sezamove sjemenke...i onda se temeljito opwt obrisem kad bista nego bijeli prozirni iscjedak...inace 1 kap smedje krvi oboji ful taj iscjedak bar za par brisanja a sada ovo moje kao da ne dolazi s iste lokacije...bas cudno...mozda stvarno ima veze s gljivicama s kojima muku mucim...jer odgadjam lijecenje do kraja prvog tromj...
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Povlačim gornji post, nije mi prošlo smeđarenje.
Ali i mene malo brine jer mi je beba mjerila minus 4 dana...ali opet koliko su tocni ti milimetri kad evo curi nisu vidjeli cijelu jednu gv🤣🤣🤣nadamo see❤❤
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji