Jutro svima… nadam se da ste jutros dobro…
Ja ne spavam od 4h, em od uzbuđenja jer je danas pregled u 14:30h i naravno vrijeme ide sporo za poludit, em zato jer me muči alergija pa šmrcam, kišem, strašno…. i to moram vidjeti sa ginekologicom da mi da nešto što smijem piti jer će me ubiti alergija….
Današnji dan je sve u svemu ludnica… još moram na posao na neki sastanak pa onda na pregled…koji nikakoooo dočekatiiiiiiiii
proćiii će i brže nego misliš samo nam javiii sveee..
Poppy uh bit ce divno onda kad krenu mucnine ja sam danas evo samo 3 zapalila tako da je dobro z sad haha
Meni su ti mucnine pocele tocno kad sam bila 8 tjedana i 1 dan..kaze vecina da prestane u 12 al vidjeti cemo.. mene vise ubija zatvor 😫😫
Bude proslo❤️🍀❤️🍀❤️
Kad ste vec kod tog nespavanja😳😳😳😳znaci ja ne da sam ko sova nego je to prestrasno! Ja spavam po 4,5 sati dnevno, jednostavno nemogu spavati, vjerovatno to od uzbudjenja i podsvjesne brige😌😌😌
Pozdrav svima, friška sam trudnica. Prvi plusić ugledala prije dva dana, danas na dan D potvrdila prvi tako da sam računajući od zadnje m trudna 4 tjedna. 😊 Čestitam vam svima na vašim plusićima! 🎉
Pozdrav svima, friška sam trudnica. Prvi plusić ugledala prije dva dana, danas na dan D potvrdila prvi tako da sam računajući od zadnje m trudna 4 tjedna. 😊 Čestitam vam svima na vašim plusićima! 🎉
Hej dobrodošla, ja sam friška isto 4+3. :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Čestitam 🤗🤗
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Mene umor danas od jutra muči. Nikako ustati iz kreveta.
Petrica34 sretno na pregledu i javi kako je prošlo😁 ja svoj prvi imam 5.5. i isto ne mogu dočekati🤭
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Jutro svima, čestitam novim curama. Ja sam jutros sa smanjenom mučninom, ali me grudi jako bole. Sinoć sam se mazala onom Biobazinom kremom po grudima, trbuhu, bedrama, valjda će pomoći da ne budem sva u strijama kako je krenulo...i da, i mene muče raznorazni snovi pa se budim sva prepadnuta...
Poppy uh bit ce divno onda kad krenu mucnine ja sam danas evo samo 3 zapalila tako da je dobro z sad haha
Meni su ti mucnine pocele tocno kad sam bila 8 tjedana i 1 dan..kaze vecina da prestane u 12 al vidjeti cemo.. mene vise ubija zatvor 😫😫
Bude proslo❤️🍀❤️🍀❤️
Ja pocela piti magnezij navecer ...encianov 420 mg ili casu donata navecer i ujutro...zatvor nestao....a bilo mi danima komaaa
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Ajme nema me par sati i vec sam toliko propustilaaaa...
Lucija, ajme toliko divne vijesti, nevjerojatnooo!!! Čestitaaam ♥️🥰🥰
Nove cure, dobrodosle, čestitam vam ♥️🥰
Nisha, cestitam na urednom pregledu! Neka srčeko kuca najjače ♥️🥰
Cure koje imate problema sa zatvorom, doktor mi je prwporučio evaqu cepice, prirodni i preporučuju se u trudnoći!
Dalje moram pohvatat jos 😁
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji