Arwen probaj sto mirnije docekat sutra i drzim fige da bude sve uredu 🤞🏻nemoj odmah misliti na najgore i probaj ne razmisljat citaj knjigu ili pogledaj neki film. Znam da je tesko ne razmisljat i ja bi vjerovatno previse razmisljala da sam u takvoj situaciji. Nadam se da ce sve bit uredu s vama
Hvala ti❤️
Evo i mene cure malo…nisam se javljala sto godina!
Cestitam novim curama i zelim mirne trudnoce,a cestitam i svima koje su ugledale svoje mrve po prvi put na uzv!
Mislila sam se javiti s nekim lijepim vijestima i slicicom nakon obavljene kontrole koja je trebala biti 04.05.
Tad bih bila trudna nekih 11 tjedana i dan-dva!
Medjutim,jutros mi se pojavio smedji iscjedak,tako da sutra ujutro idem na uzv i uzasavam ga se!
Dobila sam i Duphastone da pijem i Normabel,ali nista od smirivanja,u glavi se vrti sto scenarija,a na onaj najgori ne smijem ni pomisljati!
Imas bolove? Smiri se, sve ce biti okej, pola cura tu smedari 🙉😄 znam da je tesko, al probaj
Nisu neki posebni bolovi,poneki grc…vise u tom donjem dijelu imam osjecaj peckanja,trnjenja i zatezanja,cudno nekako,ne znam kako bi objasnila!
Sve ce to biti okej 😍 drzim fige 🤞
Evo i mene cure malo…nisam se javljala sto godina!
Cestitam novim curama i zelim mirne trudnoce,a cestitam i svima koje su ugledale svoje mrve po prvi put na uzv!
Mislila sam se javiti s nekim lijepim vijestima i slicicom nakon obavljene kontrole koja je trebala biti 04.05.
Tad bih bila trudna nekih 11 tjedana i dan-dva!
Medjutim,jutros mi se pojavio smedji iscjedak,tako da sutra ujutro idem na uzv i uzasavam ga se!
Dobila sam i Duphastone da pijem i Normabel,ali nista od smirivanja,u glavi se vrti sto scenarija,a na onaj najgori ne smijem ni pomisljati!
Imas bolove? Smiri se, sve ce biti okej, pola cura tu smedari 🙉😄 znam da je tesko, al probaj
Nisu neki posebni bolovi,poneki grc…vise u tom donjem dijelu imam osjecaj peckanja,trnjenja i zatezanja,cudno nekako,ne znam kako bi objasnila!
Sve ce to biti okej 😍 drzim fige 🤞
Hvala ti puno❤️
Arwen imas tu moj scenarij od subote da se ne ponavljan sad uglavnom znaci krv i to ne malo krvi i odma na hitnu kad ona vidi samo jedan plod i pretpostavlja da je drugi nazalost otisa i ok sta je tu je sta sad
Jucer odma ujutro zovem svoju gin i kaze dodi odma ja tamo ono oba ploda tu😍😍
Sta kako neznan ni sama eto iskreno
Al bitno da je sve u redu
Zelim i tebi da ti sve bude u najboljem redu ❤❤
🙏❤💙
Arwen87 drzim fige da sve bude uredu, al ja bih na tvome mjestu odmah isla na hitnu
Sretno💞💞
Arwen imas tu moj scenarij od subote da se ne ponavljan sad uglavnom znaci krv i to ne malo krvi i odma na hitnu kad ona vidi samo jedan plod i pretpostavlja da je drugi nazalost otisa i ok sta je tu je sta sad
Jucer odma ujutro zovem svoju gin i kaze dodi odma ja tamo ono oba ploda tu😍😍
Sta kako neznan ni sama eto iskreno
Al bitno da je sve u redu
Zelim i tebi da ti sve bude u najboljem redu ❤❤
Da,procitala sam sve ovo sto si prozivjela,i jako mi je drago da je na kraju sve tako dobro ispalo,i sretna sam zbog vas!
Nisam kazem nista previse pisala,jer sam cekala sljedecu kontrolu,a na kraju se ovo dogodilo pa je i kontrola ranije!
Nadam se i ja da ce biti sve ok,al evo,znat cu sutra!
Hvala ti na podrsci i cuvaj sebe i svoje mrve😘❤️
Arwen87drzim fige da sve bude uredu, al ja bih na tvome mjestu odmah isla na hitnu
Sretno💞💞
Hvala ti❤️
Sretno na pregledu!!!!
Cure ima koja da kad se obrise poslje wc, da je na papiru zuto od urina? Mislim kad se obrišem je većinom prozirno, samo kao mokro i sad vidim žuto 😏 nije iscjedak...
Uzimam progesteron vaginalete vec 10 dana pa ne vjerujem da je od toga...??
Arwen87drzim fige da sve bude uredu, al ja bih na tvome mjestu odmah isla na hitnu
Sretno💞💞
Hvala ti❤️
Sretno Arwen sve ce biti dobro. Sutra nam se javljas sa divnim vjestima
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sretno💞💞
Hvala ti❤️
Sretno Arwen sve ce biti dobro. Sutra nam se javljas sa divnim vjestima
Hvala LeLa,nadam se da ce biti dobro!
Cestitam ti na bebolincu😊
I tebe se sjecam sa foruma o Lh trakicama,drago mi je da ste uspjeli!
Zelim tu mirnu i ugodnu trudnocu!
Sortiraj odgovore
Najstariji