Poppy uh bit ce divno onda kad krenu mucnine ja sam danas evo samo 3 zapalila tako da je dobro z sad haha
Meni su ti mucnine pocele tocno kad sam bila 8 tjedana i 1 dan..kaze vecina da prestane u 12 al vidjeti cemo.. mene vise ubija zatvor 😫😫
Bude proslo❤️🍀❤️🍀❤️
Meni se cini da su meni krenule lagane mucnine ali na momente, ujutro mi je bilo dobro i sad sam popila ness i evo muka mi je ko da mi zeludac stoji u grlu 😖
E i kad smo kod strija koje proizvode mislite koristit za to i kad ih mislite pocet koristit
Ej, ja koristim od Olival Body Care ulje protiv strija i mogu reci da je super. 39,90kn dode. Mazem si i koza mi je sve meksa ko u bebe 🤣
Jesi pocela odma mazat kad si saznala za trudnocu ili
Jesam.. Ginekolog mi je to ulje preporucio pa sam kupila, mada sam mu rekla dal nije prerano, ali je rekao da ne. Bolje je prije pocet mazat. Ps. Imala sam strije malo na bedrima i otkako mazem su nestale 🤣
Povlačim gornji post, nije mi prošlo smeđarenje.
Ali i mene malo brine jer mi je beba mjerila minus 4 dana…ali opet koliko su tocni ti milimetri kad evo curi nisu vidjeli cijelu jednu gv🤣🤣🤣nadamo see❤❤
E tako i meni, ispala mi 3 dana manja kod doktorice kad sam bila s 8 tj. A kad sam bila kod privatnog s 6 tj mi je bilo tocno. Uzv je razlicit i privatnik ima bolji pa se nadam da je do toga. Vidjet cu sto ce mi on u cetvrtak rec.
Zbog ovog sto se Luciji dogodilo se ipak nadam da ce sve bit ok s bebacem ❤️
Moramo slat dobre vibrice 😊
Ali i mene malo brine jer mi je beba mjerila minus 4 dana…ali opet koliko su tocni ti milimetri kad evo curi nisu vidjeli cijelu jednu gv🤣🤣🤣nadamo see❤❤
E tako i meni, ispala mi 3 dana manja kod doktorice kad sam bila s 8 tj. A kad sam bila kod privatnog s 6 tj mi je bilo tocno. Uzv je razlicit i privatnik ima bolji pa se nadam da je do toga. Vidjet cu sto ce mi on u cetvrtak rec.
Red samo odmaraj i bit ce sve u redu, nije svjeza krv, smedjarenja ima puno trudnica.
Može li mi netko objasnit tk ose kuži, a doktoricu ću pitat na pregledu naravno za rje velik problem ako beba ne odgovara koj idan veličinom? Pa oni ne mogu znati kad je bila O a ni IMPL. Ne kužim..
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Red samo odmaraj i bit ce sve u redu, nije svjeza krv, smedjarenja ima puno trudnica.
Može li mi netko objasnit tk ose kuži, a doktoricu ću pitat na pregledu naravno za rje velik problem ako beba ne odgovara koj idan veličinom? Pa oni ne mogu znati kad je bila O a ni IMPL. Ne kužim..
Meni je mali bio na pocetku za tjedan i pol veci nego prema zadnjoj m. Doduse, ovulacija mi je bila na 8 dc. Kak je trudnoca odmicala on je postajao sve veci i veci u odnosu na posljednju m. Na zadnjem pregledu prije poroda (ponedjeljak, 27.5., rodilla utorak 28.5.) malome je bila glavica za 3 tjedna veca, trbuscic i bedrena kost za 2 tjedna veca od tjedana u kojima sam bila. Roden je s 4230g i 53cm u 39+5.
Tak da je sve to individualno. Do 12.tt se sva djeca jednako razvijaju i akonje beba manja/veca nego prema zadnjoj m, to je jer je oplodnja bila prije/kasnije.
Kasnije fetusov razvoj ovisi o genetici najvise.
A i da vas istovremeno pregledava dva doktora, kod svakog bi mjere bile drugacije, samo jedan mm razlike +/- i dode do 50g razlike +-/.
Ne brinite, sve je to u redu.
Meni je mali bio na pocetku za tjedan i pol veci nego prema zadnjoj m. Doduse, ovulacija mi je bila na 8 dc. Kak je trudnoca odmicala on je postajao sve veci i veci u odnosu na posljednju m. Na zadnjem pregledu prije poroda (ponedjeljak, 27.5., rodilla utorak 28.5.) malome je bila glavica za 3 tjedna veca, trbuscic i bedrena kost za 2 tjedna veca od tjedana u kojima sam bila. Roden je s 4230g i 53cm u 39+5.
Tak da je sve to individualno. Do 12.tt se sva djeca jednako razvijaju i akonje beba manja/veca nego prema zadnjoj m, to je jer je oplodnja bila prije/kasnije.
Kasnije fetusov razvoj ovisi o genetici najvise.
A i da vas istovremeno pregledava dva doktora, kod svakog bi mjere bile drugacije, samo jedan mm razlike +/- i dode do 50g razlike +-/.
Ne brinite, sve je to u redu.
Ma da to kasnije ...meni maloj glava bila 2 tj veca🤣🤣🤣🤣ja na aparatima od panike..a nista
..nema ni neku veiku glavu❤...al ovo do 12 tj mi je uvijek bilo plus minus u 2 dana u prvoj trudnoci..ovisno o mjerenju i ultrazvuku jer sam znala kao i sada dan zaceca....i to za 4 dana manje bas bude kod doktorice koja je u prvoj trudnoci pogodila u dan🙄medjutim ovaj put je polozaj bio nezgodan ..otkucaje je vidila tek preko abdomena ..i nije mi tocno rekla crl nego samo...ovo ti je za 6 tj i 1 dan...a znam da je tocno 6 tj i 5 dana (koristim lh trakice i bio je 1 odnos tih dana)...al nadam se da nije ona to dobro ipak su mm u pitanju....
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Gledaj oni racunaju po zadnjoj menstruaciji i kako se ne zna tocno dan O normalno je da su mjere plus minus par dana....mene brine zato jer ja zbog koristenja lh trakica znam tocno u dan koliko sam a njihove su mjere minus 4 dana...i rijec je o doktorici koja mi u prvoj trudnoci pogodula u dan...medjutim cak ni to ne mora bit greda jer 4 dana znaci 3-4 mm a to je stvarno lako faliti....meni je u prvoj trudnoci u srijedu bilo 6+3 kod nje a u subotu na hitnoj 6+4 ispalo da beba u 4 dana narasla za 1 dan...ali bila je greska tj.do ultrazvuka i bilo sve ok...
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Ovo gore sam isla tebi odgovoriti...ugl.smatra se razlika ako je ciklus uredan do 5 dana ok.
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Red mogu ti samo ponoviti ovo sto je meni bilo u prvoj trudnoci kod moje doc u srijedu 6 plus tri...u subotu na hitnoj 6 plus 4 krivo...tad sam bila 6 plus 6...dobila sam i slikicu i tocno se vidi kako onu oznaku za mjerenje nije dobro stavio..a ta dva mm bi sve promijenila...nadam se da grijese i sada..
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Gledaj oni racunaju po zadnjoj menstruaciji i kako se ne zna tocno dan O normalno je da su mjere plus minus par dana….mene brine zato jer ja zbog koristenja lh trakica znam tocno u dan koliko sam a njihove su mjere minus 4 dana…i rijec je o doktorici koja mi u prvoj trudnoci pogodula u dan…medjutim cak ni to ne mora bit greda jer 4 dana znaci 3-4 mm a to je stvarno lako faliti….meni je u prvoj trudnoci u srijedu bilo 6+3 kod nje a u subotu na hitnoj 6+4 ispalo da beba u 4 dana narasla za 1 dan…ali bila je greska tj.do ultrazvuka i bilo sve ok…
Hvala na objašnjenju. Ja ovaj ciklus nisam radila lh pa ne znam po app piše 17DC i app mi zadnjih par ciklusa zaista pogadja. Računajući od tog dana radila sam CB na 11DPO (tri dana prije neočekivane) ciklusi 30 dana i tad mi je pokazivao onaj sa tjednima da sam 2-3 tt pa me zanima mislite li da je to puno. Necu vadit bthcg jer je dr rekla da nema potrebe nego da cekam utz sa 6+5 koji ce pokazat jel se cuje srčana akcija i odgovaraju li mjere pa mi ostaje cekati. Jel koja radila taj test ranije da je bilo kao meni.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
E, a mene zanima kak se trudnoca racuna ako nam je ovulacija bila ranije? Npr meni je O bila 9/10dc, i na uzv je beba veca 4 dana (razumljivo jer je i O bila 4 dana ranije) ... i dalje se racuna po zadnjoj M ili se moze racunat i s obzirom na O?
Sortiraj odgovore
Najstariji