Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    27. Travanj 2020. 17:57

mylady

LeLa2807

Lilo23

Lela super eto docekat ces pregled prije mene meni se to sad cini ko cijela vjecnost za cekanje
    Nisha super za srceko neka tuce junacki 😁 joj sad ja jedva cekam da cuje srceko i da vidim bebolinja i da trbuh pocne rast. Postala sam ko dijete odkad sam saznala za trudnocu haha
    Lilo, tad ću bit 6+5 i nadam se da će se čuti i da će sve odgovarati tjednu :)
    Ja sma ti isto jako uzbuđena, jedva čekam da trbuh krene rasti.
    Cure, kad planirate reći obitelj i prijateljima i osjetite li intenzivniji miris iscjetka. Ne pecka me ništa, niti mi je boja drugačija ili da je iscjedak nešto drugačiji ali miris osjetim jače, ne znam jel to radi trudničkog izoštrenog njuha ili jer je obilniji ili jednostavno drugačiji :)

Muž i ja dogovorili da do 12tt necemo reci. Nekad je to jako tesko jer navecer imam mucnine pa tesko skrivam od svih 🤣 ali bas je slatko da samo mi znamo.

Mi isto imamo dogovor da necemo prije 12 tt i tad cemo samo obitelji, a prijateljima jos malo kasnije..jel ti prva trudnoca?

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

LeLa2807
    27. Travanj 2020. 17:57

matea1201

Lucija987

matea1201

hvalakad ste obavile prvi pregled? ja si razmišljam da idući ponedjeljak zovem ginekologicu i naručim se🤔

Ja san tjedan dana nakon pozitivne bete
    Al ja san bila u postupku (MPO) pa je vise bilo da potvrdi trudnocu
    Samo se gestacijska i zumanjcana vrecica vidila i nista drugo
    I evo sad dok san docekala sljedeci pregled svasta se nesto izdogadalo tako da nemoj zurit,prije 6 7 tt nema smisla ic 🤗

da, tak sam i mislila. zadnja mjesečnica mi je bila 26.3. zvat ću ginekologicu za koji dan pa ću vidjet kaj ona kaže

Moja ti je bila 28.3. i naručena sam 14.5. tako da slobodno možeš zvati možda je i njoj gužva da ne dobiješ termin prekasno.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Nisha_21
    27. Travanj 2020. 17:58

Cure 😘😘😘😘😘
    Petrica- javi! Sve bu ok- pozitivno 😊🤞🤞

Mylady kad ti imas pregled? 

mylady
    27. Travanj 2020. 18:11

LeLa2807

mylady

LeLa2807

Lilo23

Lela super eto docekat ces pregled prije mene meni se to sad cini ko cijela vjecnost za cekanje
    Nisha super za srceko neka tuce junacki 😁 joj sad ja jedva cekam da cuje srceko i da vidim bebolinja i da trbuh pocne rast. Postala sam ko dijete odkad sam saznala za trudnocu haha
    Cure, kad planirate reći obitelj i prijateljima i osjetite li intenzivniji miris iscjetka. Ne pecka me ništa, niti mi je boja drugačija ili da je iscjedak nešto drugačiji ali miris osjetim jače, ne znam jel to radi trudničkog izoštrenog njuha ili jer je obilniji ili jednostavno drugačiji :)

Muž i ja dogovorili da do 12tt necemo reci. Nekad je to jako tesko jer navecer imam mucnine pa tesko skrivam od svih 🤣 ali bas je slatko da samo mi znamo.

Mi isto imamo dogovor da necemo prije 12 tt i tad cemo samo obitelji, a prijateljima jos malo kasnije..jel ti prva trudnoca?

Da, prva trudnoca nakon 4godine neuspjeha 😊

mylady
    27. Travanj 2020. 18:13

Nisha_21

Cure 😘😘😘😘😘

Ja imam 19.5. u 16:30h pregled. Daleko je još to, ali brzo bude. Jedca čekam. 

LeLa2807
    27. Travanj 2020. 18:38

mylady

LeLa2807

mylady

LeLa2807

Lilo23

Da, prva trudnoca nakon 4godine neuspjeha 😊

Divno :) nek nam je sa srecom. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Nisha_21
    27. Travanj 2020. 18:47

mylady

Nisha_21

Cure 😘😘😘😘😘

Ja imam 19.5. u 16:30h pregled. Daleko je još to, ali brzo bude. Jedca čekam.

Uh ja sam isto "tek" 13.05... Al ajde proći ce to, samo sa se dućani otvore pa mogu počet gluposti radit i vrt uredit da vrijeme prođe 😂

poppy
    27. Travanj 2020. 19:40

isabelagregorijan

Lilo23

Cure koje ste pusaci jeste prestale odmah pusit kad ste saznale za trudnocu ili ste postepeno smanjivale. Ja do sad nisam ni jednu zapalila ali me bome sad krenulo vuc da zapalim

Ja sam smanjila na 5 na dan, pa na dvije i onda skroz prestala…jos uvijek me vuče da zapalim 😒

Ja sam ti pusila par cigareta na dan do pred tri dana, znaci zadnja tri dana mi se zeludac digne cim pomislim na nju a kamoli da ju zapalim.. cak mi smeta kad netko pusi pored mene🤮🤮🤮tako da ne brini zgaditi ce ti se😜😜😜😜😜

Bella🌟
    27. Travanj 2020. 20:07

Curke koje radite.. kad ćete reć poslodavcu? Kad se to inače kaže? 😬😁

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

LeLa2807
    27. Travanj 2020. 20:11

PeaceLily

Curke koje radite.. kad ćete reć poslodavcu? Kad se to inače kaže? 😬😁

Joj ne znam razmisljam reci nakon treceg pregleda. Dakle prvi je sa 6+5 drugi racunam za 4 tj oko 10 mj i treci vjerojatno ce isto za mj dana dakle 13/14 tj. Kad prodje kriznih 12 tt

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.