Divne vijesti RedRobin,nadam se da je gotovo s tim iscjedkom..uzas je nositi uloske 2 tj😏
A sto se tice kose,nezz sta da ti kazem.. bas sam se uljenila perem ju svakih tj dana pa nije ni cudno sto je masna😅😅
Haha, ja je moram prat svaka dva dana, a sad bi mogla i svaki 😬
Sutra bi otisla frizeru da nije ova koronasituacija, tak da imam jos vremena razmisliti.
Mene je sad pocela glava bolit za poludit. Danas sam cijeli dan sva nikakva i umorna cak me i sestra pitala sta mi je da jedva drzim oci otvorene i sad pokusavam zaspat ali ne ide 🥺
Ja i prije testa sam skuzila da ne mogu zaspat preko noći idem na vc ujutro ustajem u 7 i onda popodne budem umorna i ne mogu spavat. A imam lude snove skroz. Sto nikad nemam.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Lucija kako divne vijesti!!!! Krasno je čuti kada se desi ovakav fantastičan zaokret! Neka ti bebaci lijepo rastu i da ti trudnoća bude što dosadnija 💕
Nisha čestitke na srčeku, koji divan zvuk ❤️
Mene je sad pocela glava bolit za poludit. Danas sam cijeli dan sva nikakva i umorna cak me i sestra pitala sta mi je da jedva drzim oci otvorene i sad pokusavam zaspat ali ne ide 🥺
Ja i prije testa sam skuzila da ne mogu zaspat preko noći idem na vc ujutro ustajem u 7 i onda popodne budem umorna i ne mogu spavat. A imam lude snove skroz. Sto nikad nemam.
Ja sam prije testa imala samo bolne grudi ovo je sve danas krenulo. Ja sam znala imat i prije lude snove pa mi je to normalno haha. A mokrit i ne idem bas precesto meni se cini da idem ko i prije ali mi se cini da bi mucnine mogle krenut 😖
Uf ja se nadam da ce nas zaobici. Fora je svaki dan nešto novo. :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Eto mene opet🤗😍
Zvala jutros svoju gin i rekla da san u subotu zavrsila na hitnoj i da mi tamo vidili samo jedan plod
I kaze dodi odma inace imala san u cet redovan termin
I kad sta ce ti bit ona na uzv vidi oba ploda 😱😍 ja u soku muz u jos vecem
Pa gleda vaginalno pa gledala priko stomaka uglavnom oba su tu 😍😍
I kaze za sad je sve u redu sa oba odgovarju tjednima dala progesteron i za dva tjedna se vidimo opet
Eto ja jos sebi dosla nisan 😂🙈
Za nepovjerovat....predivan twist❤❤❤❤
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Ja sam se jučer possavjetovala sa drugom doktoricom.. koja mi je rekla da nema smisla da obavljamo pregled još za dva do tri tjedna jer se neće ništa vidjet i mogu vam reći da sam odahnulaa.. nakon onog od prekjućer.. Sad mi preostaje daaa čekam i veselim se svojoj prvoj sličici sa uzv.. Malo sam u strahuu jer imam nekad osjećaj kao da ću dobitiii ali svi kažu da je to normalno....
Čestitaam novim plusićimaaaa :D
Jutro svima... nadam se da ste jutros dobro...
Ja ne spavam od 4h, em od uzbuđenja jer je danas pregled u 14:30h i naravno vrijeme ide sporo za poludit, em zato jer me muči alergija pa šmrcam, kišem, strašno.... i to moram vidjeti sa ginekologicom da mi da nešto što smijem piti jer će me ubiti alergija....
Današnji dan je sve u svemu ludnica... još moram na posao na neki sastanak pa onda na pregled...koji nikakoooo dočekatiiiiiiiii
Petrica, sad ce dan krenuti pa ce brze i pregled doci 🥰
Nisha, cestitam ❤️
Jucerasnji je dan bas bio pun lijepih vijesti 😊
Neka takav i ovaj bude ☺️
Dobro jutro svima!
Kako ste danas?
Jutro svima… nadam se da ste jutros dobro…
Ja ne spavam od 4h, em od uzbuđenja jer je danas pregled u 14:30h i naravno vrijeme ide sporo za poludit, em zato jer me muči alergija pa šmrcam, kišem, strašno…. i to moram vidjeti sa ginekologicom da mi da nešto što smijem piti jer će me ubiti alergija….
Današnji dan je sve u svemu ludnica… još moram na posao na neki sastanak pa onda na pregled…koji nikakoooo dočekatiiiiiiiii
Sretno Petrice i javi nam se sa lijepim vijestima :)
Ja danima imam intenzivne snove. I slabo spavam idem na vc non stop
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji