hvala kad ste obavile prvi pregled? ja si razmišljam da idući ponedjeljak zovem ginekologicu i naručim se🤔
Hvala vam cure na podrsci super ste 🤗😍
Eto neznan stvarno sta da kazen,pozitivan sok al stvarno
Ono nadas se da ce druga mrvica bit dobro nakon one divne subote kad eto obe su tu,nedaju se one 😍😍
Stvarno su cuda moguca i uz malo vjere sve se to nekako poslozi valjda
Inace raden mi je odma papa danas,krv izvadena,urin isto tako i eto nadajmo se da ce i tu bi sve u redu
Jer sam prije postupka morala hiperskopiju obavit pa su kao nasli bakteriju i eto preventive radi povadit ce opet sve 🤗
🙏❤💙
hvalakad ste obavile prvi pregled? ja si razmišljam da idući ponedjeljak zovem ginekologicu i naručim se🤔
Ja san tjedan dana nakon pozitivne bete
Al ja san bila u postupku (MPO) pa je vise bilo da potvrdi trudnocu
Samo se gestacijska i zumanjcana vrecica vidila i nista drugo
I evo sad dok san docekala sljedeci pregled svasta se nesto izdogadalo tako da nemoj zurit,prije 6 7 tt nema smisla ic 🤗
🙏❤💙
Cure zvala sam ginekologicu, naručena sam 14.5. u 15 h. Bas sam. Uzbudjena!!! :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Curke - srceko nam kuca ❤️❤️❤️ sreća najveća! Veliki smo 3.6mm i 6+0. Po menstruaciji sam 6+4, ali to je ok razlika!!!!! Skoro zaplakala
Lela super eto docekat ces pregled prije mene meni se to sad cini ko cijela vjecnost za cekanje
Nisha super za srceko neka tuce junacki 😁 joj sad ja jedva cekam da cuje srceko i da vidim bebolinja i da trbuh pocne rast. Postala sam ko dijete odkad sam saznala za trudnocu haha
Lilo, tad ću bit 6+5 i nadam se da će se čuti i da će sve odgovarati tjednu :)
Ja sma ti isto jako uzbuđena, jedva čekam da trbuh krene rasti.
Cure, kad planirate reći obitelj i prijateljima i osjetite li intenzivniji miris iscjetka. Ne pecka me ništa, niti mi je boja drugačija ili da je iscjedak nešto drugačiji ali miris osjetim jače, ne znam jel to radi trudničkog izoštrenog njuha ili jer je obilniji ili jednostavno drugačiji :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Curke - srceko nam kuca ❤️❤️❤️ sreća najveća! Veliki smo 3.6mm i 6+0. Po menstruaciji sam 6+4, ali to je ok razlika!!!!! Skoro zaplakala
❤️❤️❤️ Super! 😊
Čestitammmm od srca... sad samo lagano i uživaj u trudnoći...
Ja se nadam da mene sutra čeka isto na pregledu
Lela super eto docekat ces pregled prije mene meni se to sad cini ko cijela vjecnost za cekanje
Nisha super za srceko neka tuce junacki 😁 joj sad ja jedva cekam da cuje srceko i da vidim bebolinja i da trbuh pocne rast. Postala sam ko dijete odkad sam saznala za trudnocu hahaLilo, tad ću bit 6+5 i nadam se da će se čuti i da će sve odgovarati tjednu :)
Ja sma ti isto jako uzbuđena, jedva čekam da trbuh krene rasti.
Cure, kad planirate reći obitelj i prijateljima i osjetite li intenzivniji miris iscjetka. Ne pecka me ništa, niti mi je boja drugačija ili da je iscjedak nešto drugačiji ali miris osjetim jače, ne znam jel to radi trudničkog izoštrenog njuha ili jer je obilniji ili jednostavno drugačiji :)
Muž i ja dogovorili da do 12tt necemo reci. Nekad je to jako tesko jer navecer imam mucnine pa tesko skrivam od svih 🤣 ali bas je slatko da samo mi znamo.
hvalakad ste obavile prvi pregled? ja si razmišljam da idući ponedjeljak zovem ginekologicu i naručim se🤔
Ja san tjedan dana nakon pozitivne bete
Al ja san bila u postupku (MPO) pa je vise bilo da potvrdi trudnocu
Samo se gestacijska i zumanjcana vrecica vidila i nista drugo
I evo sad dok san docekala sljedeci pregled svasta se nesto izdogadalo tako da nemoj zurit,prije 6 7 tt nema smisla ic 🤗
da, tak sam i mislila. zadnja mjesečnica mi je bila 26.3. zvat ću ginekologicu za koji dan pa ću vidjet kaj ona kaže
Sortiraj odgovore
Najstariji