Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepipeps
    21. Travanj 2020. 16:29

Petrica34

Pozdrav svima!!!
    Za početak čestitke svim friškim plusićima i neka sve bude u najboljem redu.
    Redovito vas čitam ali nikako da se ulovim sa vremenom i pišem.
    Evo kod mene je danas točno 6 tjedana, prvi pregled je sljedeći utorak tako da se nadam da ću tada već čuti i srčeko i da će sve biti ok. To će biti tek prvi pregled iako sam čim sam saznala zvala ginekologicu koja mi je dala Utrogestan 3x2 i Folacin 1x1 i dogovorila pregled tek 28.04. vrijeme tako sporo prolazi da je to strašno.
    Čitam vas i vidim da svaka ima neke simpotome a kod mene gotovo ništa, nikakav iscjedak, nema mučnine, nemam problema sa hranom, tj sve isto kao i prije, zapravo još uvijek ne vjerujem da sam trudna osim tu i tamo bolova u trbuhu ali i to je sad sve manje…. tako da za sad…. osjećaj je ko da sanjam da sam trudna i ne vjerujem heheheheh….
    Nadam se da ćemo sve ovaj period odraditi školski i da će nam svima sve proći u najboljem redu…

Dobrodošla! Mučnine i popratne radosti će ti uskoro, vjerojatno, doći. I ja sam se čudila kakva je to trudnoća, ništa ne osjećam, a onda je krenulo... spavanje po cijeli dan, žgaravica, štucanje, lošija probava neg inače, iscjedak žućkasti, rozi, sa žilicama, bez, mukica cjelodnevna...i sad jedva čekam da to prođe i da počnem uživati u trudnoći😁

isabelagregorijan
    21. Travanj 2020. 16:42

Brunoibrankica

isabelagregorijan

Brunoibrankica cestitaaam!! Ja i muz smo isto kupili stan preko apn-a 😊
    Marta čestitaam na plusicu! Iscjedak je skroz normalan ak je oskudan i smedi i bez bolova!

U kojoj rundi, sad ili ?!? Mi još cekamo novcice

Ne, prosla runda, u 9 mjesecu prosle godine 

[/url

isabelagregorijan
    21. Travanj 2020. 16:44

Petrica34

Pozdrav svima!!!
    Za početak čestitke svim friškim plusićima i neka sve bude u najboljem redu.
    Redovito vas čitam ali nikako da se ulovim sa vremenom i pišem.
    Evo kod mene je danas točno 6 tjedana, prvi pregled je sljedeći utorak tako da se nadam da ću tada već čuti i srčeko i da će sve biti ok. To će biti tek prvi pregled iako sam čim sam saznala zvala ginekologicu koja mi je dala Utrogestan 3x2 i Folacin 1x1 i dogovorila pregled tek 28.04. vrijeme tako sporo prolazi da je to strašno.
    Čitam vas i vidim da svaka ima neke simpotome a kod mene gotovo ništa, nikakav iscjedak, nema mučnine, nemam problema sa hranom, tj sve isto kao i prije, zapravo još uvijek ne vjerujem da sam trudna osim tu i tamo bolova u trbuhu ali i to je sad sve manje…. tako da za sad…. osjećaj je ko da sanjam da sam trudna i ne vjerujem heheheheh….
    Nadam se da ćemo sve ovaj period odraditi školski i da će nam svima sve proći u najboljem redu…

Čestitaaam i dobrodosla! 🥰 Ja ti od početka nemam nista od simptoma, a trudnoća mi zasad teče uredno i školski 😊

[/url

mylady
    21. Travanj 2020. 16:57

Čestitam curama s plusicima! Mene doktor ugodno iznenadio.. Rekao mi je da sam mu uljepsala dan. Konacno lijepe vijesti i uzv i sve u redu. Veli da je jos rano da se cuje srceko ali radi prijasnjeg pobacaja je htio bit siguran da bude sve u redu. 💖🥰😘 Bas sam happy 🤰🍀🥰

pepipeps
    21. Travanj 2020. 17:02

mylady

Čestitam curama s plusicima! Mene doktor ugodno iznenadio.. Rekao mi je da sam mu uljepsala dan. Konacno lijepe vijesti i uzv i sve u redu. Veli da je jos rano da se cuje srceko ali radi prijasnjeg pobacaja je htio bit siguran da bude sve u redu. 💖🥰😘 Bas sam happy 🤰🍀🥰

Drago mi je, neka tako ostane😍

poppy
    21. Travanj 2020. 17:34

isabelagregorijan

poppy

Bravo za sve curke s novim plusicima i lijepim vijestima❤️
    Isabel presretna sam zbog vas❤️
    Meni se bas posjecuju mucnine ali to me nije sprijecilo da dobijem 4 kile, nadam se da ce stati jer mi ae to cini malo puno za odjednom se udebljati a sta ce biti onda do kraja😆😆

Ma kakve 4 kile, to ti se voda nakuplja 😉

😂😂😂😂

Nova19
    21. Travanj 2020. 18:00

Mylady divno 🥰🥰 sada samo dalje pozitivno i uživanje u blagostanju na najjače 😊🤗

Coco_12
    21. Travanj 2020. 18:19

Pozdrav žene!
    evo ja sam napravila test prije šest dana, prema aplikaciji sam 5+3, a na pregled naručena 27.04 inače mi je ovo prva trudnoća i zasad od simptoma imam jedino učestale odlaske na wc..   
    iii čestitam svima na plusićima i želim nam skolske trudnoce!🤗🥰🥰

pepipeps
    21. Travanj 2020. 18:20

Coco_12

Pozdrav žene!
    evo ja sam napravila test prije šest dana, prema aplikaciji sam 5+3, a na pregled naručena 27.04inače mi je ovo prva trudnoća i zasad od simptoma imam jedino učestale odlaske na wc..

čestitke!😍

mylady
    21. Travanj 2020. 18:21

Coco_12

Pozdrav žene!
    evo ja sam napravila test prije šest dana, prema aplikaciji sam 5+3, a na pregled naručena 27.04inače mi je ovo prva trudnoća i zasad od simptoma imam jedino učestale odlaske na wc..

Jeiiii. Ti si tocno kao ja s terminom 😁 čestitam!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.