Djevojke ja stvarno ne znam sta je samnom, konstantno imam filing da krvarim.. napravim 2 koraka i osjecaj je opet tu, stojim na nogama 5 min osjecaj je opet tu
Danas sam ponovno isla vaditi krv, sat vremena sam stajala ispred.. doslovno sam bila sigurna da sam iskrvarila, kad odem na wc i nista
Idem na wc konstantno samo da provjerim, krvi nema uopce
Al bas mi psihicki tesko pada, osjecam kao da sam luda
Jel ima koja osim mene takav cudan osjecaj
Joj, ja isto, danas sam ugledala roskastu sluz i na smrt se preplašila, trajalo je par sati, tj. dok sam išla par puta na wc i brisala se bila je prisutna u tragovima, sad više nema ništa kad se brišem, a sutra idem na pregled pa nisam htjela paniku dizati. Nego, ja mislim da mene psihički sredi svaki put kad odem na temu spontani pobačaj, danas sam malo više iščitavala i preplakala sam pola dana. Još znajući da imam tu neku obojanu sluz, svašta pomislim. Baš neke crne misli....jedva čekam sutra...
Djevojke ja stvarno ne znam sta je samnom, konstantno imam filing da krvarim.. napravim 2 koraka i osjecaj je opet tu, stojim na nogama 5 min osjecaj je opet tu
Danas sam ponovno isla vaditi krv, sat vremena sam stajala ispred.. doslovno sam bila sigurna da sam iskrvarila, kad odem na wc i nista
Ja ima stalno strah da cu prokrvariti. I cesto osijetim kao da nesto iscuri iz mene ali nista. Samo oscjedak. A dodatno me strah jer imam ceste grcice i lagana povremena probadanja.. Vjerujem da je kljucna psiha. Trebamo prihvatiti da ce sve biti dobro da nije nista.. Da je to samo strah…
Bas tako se i ja osjecam
Valjda ce proc ovaj period straha 😔
Nove cure, dobrodosle, zelim vam urednu i dosadnu trudnocu 😊❤️
Citam vas redovito, samo ne stignem bas pisati, malac me ubija doslovno, toliko je zahtjvan i aktivan, za poluditi.
Povracam i dalje cijelodnevno, muka mi je konstantno, umorna sam uzasno, iscrpljena do bola. Smrsvila 3 kg, i sad sam na 52 kg, kaj je na mojih 175cm uzasno.
Mali mi je na spoju desne bradavice i aureole napravio ranicu, skoro pa se ni ne vidi, mozda 1 mm u promjeru, duboka je, a boli neizdrzivo. Znaci svaki put dok sisa, ja isplacem more suza, cijelo tijelo me boli, ne mogu opisati uopce. Vratilo mi sjecanja na prve tjedne dojenja, ragada, izdajanja i muke. Proci ce.
Sutra idem vaditi kks, sljedeci tjedan obaviti transfuziju.
Sljedeci pregled mi je tek 11.5., a tjedan nakon idemo napraviti nifty.
Eto, toliko od mene za sad. Citam vas i dalje, javim se dok stignem. Cuvajte se, uzivajte i tetosite se do makisimuma ❤️
Joj, ja isto, danas sam ugledala roskastu sluz i na smrt se preplašila, trajalo je par sati, tj. dok sam išla par puta na wc i brisala se bila je prisutna u tragovima, sad više nema ništa kad se brišem, a sutra idem na pregled pa nisam htjela paniku dizati. Nego, ja mislim da mene psihički sredi svaki put kad odem na temu spontani pobačaj, danas sam malo više iščitavala i preplakala sam pola dana. Još znajući da imam tu neku obojanu sluz, svašta pomislim. Baš neke crne misli….jedva čekam sutra…
Samo nemoj citat te negativne stvari, ja nekako razmisljam da to navlaci nesrecu
Stvarno izbjegavam ista negativno pretrazivati
U prosloj trudnoci mi je bilo strasno citat o missed ab, bas sam detaljno istrazivala o tome.. i na kraju se meni dogodilo
Kako je rekla MalaD sve je to psiha, najbolje bi bilo ne razmisljati.. kako mora biti bit ce, mozemo se samo nadati najboljem❤
Nove cure, dobrodosle, zelim vam urednu i dosadnu trudnocu 😊❤️
Citam vas redovito, samo ne stignem bas pisati, malac me ubija doslovno, toliko je zahtjvan i aktivan, za poluditi.
Povracam i dalje cijelodnevno, muka mi je konstantno, umorna sam uzasno, iscrpljena do bola. Smrsvila 3 kg, i sad sam na 52 kg, kaj je na mojih 175cm uzasno.
Mali mi je na spoju desne bradavice i aureole napravio ranicu, skoro pa se ni ne vidi, mozda 1 mm u promjeru, duboka je, a boli neizdrzivo. Znaci svaki put dok sisa, ja isplacem more suza, cijelo tijelo me boli, ne mogu opisati uopce. Vratilo mi sjecanja na prve tjedne dojenja, ragada, izdajanja i muke. Proci ce.
Sutra idem vaditi kks, sljedeci tjedan obaviti transfuziju.
Sljedeci pregled mi je tek 11.5., a tjedan nakon idemo napraviti nifty.
Eto, toliko od mene za sad. Citam vas i dalje, javim se dok stignem. Cuvajte se, uzivajte i tetosite se do makisimuma ❤️
Drzi se, proci ce to sveee, jos nas ova karantena dodatno deprimiraaa, ali sve ce to na kraju biti iza nas ♥️
[/url
Tea ja znam imat taj osjecaj, ko neki pritisak dolje i mokro, to mi je uvijek nakon duzeg stajanja, nekad čak imam osjećaj ko da mi nekaj treba izac van, ko kad mengu imam, ali ne izade nis...cudno je to ..
Al nemojte citat o pobačajima, što manje znste to vam je bolje, vjerujte mi.
Ja kad sam prvi put ostala trudna nije mi bilo ni na kraj pameti da bi se nekaj lose moglo dogoditi, nisam imala pojma o ničemu i bilo mi je super dok mi se nije dogodilo, nakon tog pobačaja i neplodnosti i postupaka toliko tpga sam naučila i iščitala i mislim da nema kaj ne znam i to je uzasno za psihu, nakon prvog sam imala jos tri pobačaja, meni je glava uništena, dala bi svw da ne znam nista i da idem dan po dan bez ijedne brige u glavi...što manje znate to će vam biti lakse, sto posto.
[/url
Ja ima stalno strah da cu prokrvariti. I cesto osijetim kao da nesto iscuri iz mene ali nista. Samo oscjedak. A dodatno me strah jer imam ceste grcice i lagana povremena probadanja.. Vjerujem da je kljucna psiha. Trebamo prihvatiti da ce sve biti dobro da nije nista.. Da je to samo strah…
Bas tako se i ja osjecam
Valjda ce proc ovaj period straha 😔
I ja potpisujem sve šta si navela ali mislim da se samo sve trebamo opustiti. Same sebi najgore filmove stvaramo u glavi. Meni je jučer pritisak bio ful, danas manje al me zna probost kod pupka. Al boze moj, tijelo se mijenja i nekako mi se sve to čini normalno. Samo pozitiva i bez čitanja negativnih iskustava. :)
Pozdrav cure....
Citam vas vec neko vrijeme. Evo ja sam 11+6. Danas bila na kontroli i malo sad jos pod dojmom.
Pa da piram vas, dal je kona imals takvu situaciju.
S bebom je sve ok, super napreduje.
E sad, ono sto je malo zabrinulo mog doktora i jos 2 koja su dodla pogledati je slika uzv. Ne znam kako da to objasnim, pa evo poslikala.
Znaci, u gornjem dijelu je beba, pod ovim se kutom ne vidi, ali doktorima nije jasno sto je ovaj dolje prazan krug. Vele 1.put vidimo. Miom nije, oziljak nije. Moguce da bili blizanci pa se druga beba nije razvila. Pravilnog je oblika i iste teksture kao dio gdje je beba. Nista im nije jasno meni jos manje.
Super, ne zeli ucitat sliku
Budem jos pokusava
Pozdrav cure….
Citam vas vec neko vrijeme. Evo ja sam 11+6. Danas bila na kontroli i malo sad jos pod dojmom.
E sad, ono sto je malo zabrinulo mog doktora i jos 2 koja su dodla pogledati je slika uzv. Ne znam kako da to objasnim, pa evo poslikala.
Znaci, u gornjem dijelu je beba, pod ovim se kutom ne vidi, ali doktorima nije jasno sto je ovaj dolje prazan krug. Vele 1.put vidimo. Miom nije, oziljak nije. Moguce da bili blizanci pa se druga beba nije razvila. Pravilnog je oblika i iste teksture kao dio gdje je beba. Nista im nije jasno meni jos manje.
Budem jos pokusava
Nisam uspjela ucitat sliku, pa promijenila sliku profima. Na njoj se vidi slika uzv. Dal je koja cura imala slicnu situaciju 😔🤔😟
Pozdrav cure….
Budem jos pokusava
Nisam uspjela ucitat sliku, pa promijenila sliku profima. Na njoj se vidi slika uzv. Dal je koja cura imala slicnu situaciju 😔🤔😟
Idi na stranicu ibb.co i tamo ucitaj sliku, budemo bolje vidjeli nego ovak na profilu.
Sortiraj odgovore
Najstariji