Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TetaDi
    22. Travanj 2020. 09:34

Evo, ucitala tamo. Nadam se da bude sad dobro. 

https://ibb.co/FsmCYK6 

pepipeps
    22. Travanj 2020. 10:34

Pozdrav cure, htjela sam vam javiti da sam došla s pregleda. Trudnoća je uredna, beba ima 0.41 cm, srce kuca, lijepo se smjestila😍 Izračunala mi je da sam na 8+1. Tako sam sretna što je sve u redu, pao mi je kamen sa srca. Moram još obaviti pretrage urina i šećera, a nalaz s papa testa će javiti kroz tjedan dana. I, da, zbog tih sukrvica koje imam, trebamo se suzdržavati odnosa. Nakon pregleda sam se lijepo ispovraćala, tamo su me nalijevali vodom da mogu dati uzorak urina, a baš mi nije išlo pa sam toliko te vode popila, zabolio me želudac strašno. Čim sam ušla u stan, sve je bilo vani. Sad sam bolje, trebam ići malo raditi za kompom. 😁

pepipeps
    22. Travanj 2020. 10:49

tj. piše sljedeće 1CRL 1.78 cm, 2YS 0.41 cm😃

• hortensia
    22. Travanj 2020. 11:07

pepipeps

tj. piše sljedeće 1CRL 1.78 cm, 2YS 0.41 cm😃

Beba ti je 1.78...i po ovome sto pise i po tjednima.cestitam..

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

22. Travanj 2020. 11:14

Pepipeps cestitam!! 🤩🤩🥰🥰🥰 ja idem sutra popodne i strah me 😯 

pepipeps
    22. Travanj 2020. 11:17

Sapica

Pepipeps cestitam!! 🤩🤩🥰🥰🥰 ja idem sutra popodne i strah me 😯

I mene je bilo užasno, kad je krenula dolje s onim tražiti, ja gledam ekran, nema ništa, prolazi mi kroz glavu jesam li sve umislila, a onda sam vidjela😊 Sinoć sam imala grozne snove, nisam ništa spavala, muž je isto bio nervozan, ali, eto, na kraju je sve izvrsno prošlo. Želim to i tebi sutra😍

• marta04
    22. Travanj 2020. 11:57

cestitam svima na lijepim vijestima 
    ja sam dobila termin 8.5 i nadam se da ce vec tad srceko kucati 

22. Travanj 2020. 12:00

TetaDi

Evo stvarno ne znam. Moguce da su bili dvojajcani blizanci, oni imaju svaki svoju gestacijsku vrecicu i poszo je ta manja, a u njoj nema ploda, da se jednostavno ta beba nije razvijala dobro. Bitnod a je druga beba super. Kad imas sljedeci pregled? 

22. Travanj 2020. 12:00

Cestitam na super pregledima, a vama koje tek idete, sretno ❤️

isabelagregorijan
    22. Travanj 2020. 12:07

TetaDi

Meni to izgleda kao jos jedna gestacijska vrecica, ali prazna. Kad si bila prosli put na uzv i dal je i tad to bilo? 

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.