Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mylady
    21. Travanj 2020. 18:21

Hvala cure!!! 🥰💖

Coco_12
    21. Travanj 2020. 18:25

Hvalaa 🥰

• Perla123
    21. Travanj 2020. 18:39

Cure, ja se nisam javljala jedno vrijeme. Citam vas, al nisam imala sto pametno za napisati. 
    Danas sam bila na pregledu (6+3), CRL 2,1 zumnjacana, ali još nije vidio otkucaje srca, odnosno ? je stavljen. Iako je svakako bila kasnija oplodnja (prije tjedan dana na ultrazvuku je bio samo mjehur od 3mm). Doktor, naravno, kaže da ne može još ništa garantirati i sljedeći tjedan idem opet na ultrazvuk. Da, po uzv-u sam trudna 5+5. Nadam se da ću na sljedećem ultrazvuku vidjeti otkucaje ❤️.

mylady
    21. Travanj 2020. 18:41

Perla123

Cure, ja se nisam javljala jedno vrijeme. Citam vas, al nisam imala sto pametno za napisati.
    Danas sam bila na pregledu (6+3), CRL 2,1 zumnjacana, ali još nije vidio otkucaje srca, odnosno ? je stavljen. Iako je svakako bila kasnija oplodnja (prije tjedan dana na ultrazvuku je bio samo mjehur od 3mm). Doktor, naravno, kaže da ne može još ništa garantirati i sljedeći tjedan idem opet na ultrazvuk. Da, po uzv-u sam trudna 5+5. Nadam se da ću na sljedećem ultrazvuku vidjeti otkucaje ❤️.

Samo smireno draga! Sljedeci pregled bude s otkucajima! Drzim 🤞🍀😘

isabelagregorijan
    21. Travanj 2020. 19:46

mylady

Čestitam curama s plusicima! Mene doktor ugodno iznenadio.. Rekao mi je da sam mu uljepsala dan. Konacno lijepe vijesti i uzv i sve u redu. Veli da je jos rano da se cuje srceko ali radi prijasnjeg pobacaja je htio bit siguran da bude sve u redu. 💖🥰😘 Bas sam happy 🤰🍀🥰

Odlične vijesti!!! 🥰♥️ Neka tako ostane cijelo vrijeme 🥰

[/url

isabelagregorijan
    21. Travanj 2020. 19:47

Coco_12

Pozdrav žene!
    evo ja sam napravila test prije šest dana, prema aplikaciji sam 5+3, a na pregled naručena 27.04inače mi je ovo prva trudnoća i zasad od simptoma imam jedino učestale odlaske na wc..
    iii čestitam svima na plusićima i želim nam skolske trudnoce!🤗🥰🥰

Pozdrav coco i cestitaaam ♥️ ajme puni se grupa, to je divno ♥️

[/url

isabelagregorijan
    21. Travanj 2020. 19:50

Perla123

Nemoj brinut, ako je oplodnja kasnije onda je sve jasno...plod je 2.1 mm i ne mora jos otkucaja biti tako da ne brini i samo opusteno do iduceg uzv-a jer se nekom sa 5+5 ne vidi niti embrionalni odjek...a tebi se vidi, tp je super! 

[/url

Tea22
    21. Travanj 2020. 20:27

Djevojke ja stvarno ne znam sta je samnom, konstantno imam filing da krvarim.. napravim 2 koraka i osjecaj je opet tu, stojim na nogama 5 min osjecaj je opet tu
    Danas sam ponovno isla vaditi krv, sat vremena sam stajala ispred.. doslovno sam bila sigurna da sam iskrvarila, kad odem na wc i nista
    Idem na wc konstantno samo da provjerim, krvi nema uopce
    Al bas mi psihicki tesko pada, osjecam kao da sam luda
    Jel ima koja osim mene takav cudan osjecaj

mylady
    21. Travanj 2020. 20:28

isabelagregorijan

mylady

Čestitam curama s plusicima! Mene doktor ugodno iznenadio.. Rekao mi je da sam mu uljepsala dan. Konacno lijepe vijesti i uzv i sve u redu. Veli da je jos rano da se cuje srceko ali radi prijasnjeg pobacaja je htio bit siguran da bude sve u redu. 💖🥰😘 Bas sam happy 🤰🍀🥰

Odlične vijesti!!! 🥰♥️ Neka tako ostane cijelo vrijeme 🥰

Hvala ti puno! ❤️🥰

MalaD
    21. Travanj 2020. 20:34

Tea22

Djevojke ja stvarno ne znam sta je samnom, konstantno imam filing da krvarim.. napravim 2 koraka i osjecaj je opet tu, stojim na nogama 5 min osjecaj je opet tu
    Danas sam ponovno isla vaditi krv, sat vremena sam stajala ispred.. doslovno sam bila sigurna da sam iskrvarila, kad odem na wc i nista
    Idem na wc konstantno samo da provjerim, krvi nema uopce
    Al bas mi psihicki tesko pada, osjecam kao da sam luda
    Jel ima koja osim mene takav cudan osjecaj

Ja ima stalno strah da cu prokrvariti. I cesto osijetim kao da nesto iscuri iz mene ali nista. Samo oscjedak. A dodatno me strah jer imam ceste grcice i lagana povremena probadanja..  Vjerujem da je kljucna psiha. Trebamo prihvatiti da ce sve biti dobro da nije nista.. Da je to samo strah... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.