Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mylady
    22. Travanj 2020. 12:07

Cure, mene sad u dm-u ugodno iznenadile. Kupila sam ulje za strije, jer mi ginekolog preporucio da se maze od samog pocetka i djelatnica me pitala da li je to za mene.. Ja odg da da. Da bi mi zatim cestitala, ukucala da sam trudnica i dobila sam poklon za trudnice od dm-a. 🥰 Jeste i vi dobile? 

isabelagregorijan
    22. Travanj 2020. 12:08

pepipeps

Pozdrav cure, htjela sam vam javiti da sam došla s pregleda. Trudnoća je uredna, beba ima 0.41 cm, srce kuca, lijepo se smjestila😍 Izračunala mi je da sam na 8+1. Tako sam sretna što je sve u redu, pao mi je kamen sa srca. Moram još obaviti pretrage urina i šećera, a nalaz s papa testa će javiti kroz tjedan dana. I, da, zbog tih sukrvica koje imam, trebamo se suzdržavati odnosa. Nakon pregleda sam se lijepo ispovraćala, tamo su me nalijevali vodom da mogu dati uzorak urina, a baš mi nije išlo pa sam toliko te vode popila, zabolio me želudac strašno. Čim sam ušla u stan, sve je bilo vani. Sad sam bolje, trebam ići malo raditi za kompom. 😁

Odlične vijesti ♥️🥰 samo neka beba lijepo raste 😍 

[/url

isabelagregorijan
    22. Travanj 2020. 12:10

mylady

Cure, mene sad u dm-u ugodno iznenadile. Kupila sam ulje za strije, jer mi ginekolog preporucio da se maze od samog pocetka i djelatnica me pitala da li je to za mene.. Ja odg da da. Da bi mi zatim cestitala, ukucala da sam trudnica i dobila sam poklon za trudnice od dm-a. 🥰 Jeste i vi dobile?

Da da, ja jos nisam isla, ali svaka trudnica dobije poklon paket u dm-u 😁

[/url

• marta04
    22. Travanj 2020. 12:15

mylady

je`l se s tim uljem mazete od pocetka ili  malo kasnije? Meni nekako jos rano... :D

Coco_12
    22. Travanj 2020. 12:25

mylady

Koje ulje si kupila? I ja bi si uzela ali ne znam koje izabrati što ih više proučavam😂

pepipeps
    22. Travanj 2020. 12:28

mylady

a što se dobije?😃😁

mylady
    22. Travanj 2020. 12:28

Olival bodycare. Rekao mi ginekolog da se od samog pocetka mazem. Pa sam uzela. 😁 I meni je nekako jos prerano za to, ali posto je rekao budem od danas mazala. Med.sestra mi je taj od olival preporucila. 

• marta04
    22. Travanj 2020. 12:31

nista, idem danas u DM traziti to ulje... to ce mi biti prvo sto sam kupila vezano za trudnocu :D 

• marta04
    22. Travanj 2020. 12:31

marta04

nista, idem danas u DM traziti to ulje… to ce mi biti prvo sto sam kupila vezano za trudnocu :D

osim test...il ti ga testova  

isabelagregorijan
    22. Travanj 2020. 12:48

Ja sam cula da je bio baza mama super i dobis ga u paketu. Zasad se mazem bademovim, a počela sam prije dva dana nakon uzv-a...bilo me previse strah prije iako mi je trbuh vec polako počeo rasti...

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.