Lei-Be naš mali nije imao nikakve nuspojave... kaže pedijatrica da inače djeca ne reagiraju ali zna se desiti da skoči temperatura. Sva sreća mi smo to izbjegli.
Imam pitanje ako netko zna, završila sam terapiju sa antibioticima, koliko vremena treba proći prije nego počnem opet dojiti? Koliko antibiotici ostaju u organizmu?
Lei-Be naš mali nije imao nikakve nuspojave… kaže pedijatrica da inače djeca ne reagiraju ali zna se desiti da skoči temperatura. Sva sreća mi smo to izbjegli.
Imam pitanje ako netko zna, završila sam terapiju sa antibioticima, koliko vremena treba proći prije nego počnem opet dojiti? Koliko antibiotici ostaju u organizmu?
Ako imaš fejs, najbolje ti je da se učlaniš u grupu "Rodina SOS grupa za dojenje".. zatvorena grupa, ima 54000 članova.. postaviš pitanje na "zid" grupe i onda savjetnice odobre i odgovaraju, samo im zna bit gužva pa se čeka odobrenje i odgovor dan-dva.. znači nema rekla kazala, nego se baš rodine savjetnice jave :)
Bruno za sad isto nema nikakve nuspojava hvala Bogu.. malo su mu samo nogice bile naotekle gdje su ga piknuli, ali nije strašno.. hrabriji je on od mene 💙
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Zaboravila sam ti napisati, ako ne želiš direkt postaviti pitanje, možeš i u tražilicu grupe upisati željeni pojam/pitanje, sigurno je već bilo postavljeno, pa nađeš odgovor
Thx Lei-Be! Našla sam info da antibiotici ostaju do 8 dana u tijelu nakon terapije pa ću se vratiti dojenju u srijedu... do tada uživam jesti i piti šta želim 😁
Thx Lei-Be! Našla sam info da antibiotici ostaju do 8 dana u tijelu nakon terapije pa ću se vratiti dojenju u srijedu… do tada uživam jesti i piti šta želim 😁
Heheh, hajd super :)
Da te pitam, jel tvom malom ostala ko kvrgica (tvrdo na dodir) na mjestu gdje je primio cijepivo?
I ima li možda cura koje su već dobile prvu menstruaciju nakon poroda?
Ja sam poslije poroda krvarila 4-5 tjedana, prestalo je skroz i sad od petka opet krvarim (9 tjedana od poroda).. nije puno, nije bolno, pa ne znam dal da to računam ko M ili su možda kakvi zaostatci 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Lei_Be, jesi isla na 1.kontrolu kod ginekologa? Oni mogu vidjeti po folikulama, endometriju i cemu sve ne. Uglavnom, ako bas krvaris onda vjerujem da je menstruacija, ako samo onako jednom dva puta po malo krvi, to je jos ciscenje.
Bar je tako slucaj bio kod mene..
Cure, zar nismo uvijek govorile da imamo vise curica nego deckica na forumu? Sad ispade vise deckica... 15:11
Santina imala sam pregled prošli utorak, a od petka krvarim.. ne znam, ko neka slaba M.. danas je prošlo..
Možda je i bilo više curica, ali kako je puno njih otišlo na fb i prije nego su rodile, ovdje se nisu javile pa ih nisam mogla staviti na popis 😔
Kako je tvoja curka? Jel primila prvo cijepivo? Ima li ona kvrgice na mjestu uboda ko što sam gore opisala?
Lei Be, mozda je onda ipak ciklus.. uspostavljanje, pa zato malo slabije..
Helenica raste, napreduje. Bas sam danas opet odlagala odjecu i vadila vecu i ne mogu vjerovati da to tako rapidno ide.
Primila je 2 vakcine. Sa mjesec dana primila je HBV vakcinu, protiv hepatitisa B i od nje se i dan danas vidi mjesto uboda i ne prolazi nikako.
Kad je imala malo vise od 2. mjeseca, tj prije 8 dana, primila je petovalentnu vakcinu. Tu vise ni ne vidim nikakav trag od vakcine, niti osjetim kvrzicu..
Hajde dodji nam na whatsapp. Tamo smo dosta aktivne, stalno se savjetujemo i licno meni bas puno znaci da imam nekog pri ruci sa slicnim iskustvima..
Sortiraj odgovore
Najstariji