Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    santina
    18. Ožujak 2021. 07:08

Nova19, kako prodje period sa AD-om? Jesi li uspjela vratiti bebaca na dojenje? Meni ne valja papa, sutra idem kod doktorice i bojim se da ce mi uvesti neke antibiotike... ne znam da li da prihvatim ili ne, jer kad zbog RTG-a je nisam smjela dojiti 1 dan, bila je drama. Neprestano plakanje.. Nikakva hrana, mazenje, dodir, nosanje, nije pomagalo. Bila je neutjesna.. 😟

santina
    18. Ožujak 2021. 07:18

MIHACH993

Mogu li ja na whatsapp?

Naravno, stajao je mail u objavi od MissKitty da se javi ko hoce sa foruma, pa ga ona ubaci.
    Posalji mail na vikica1810@gmail.com. Reci da si odavde, sa foruma.
    Lei Be je cini mi se davno rekla da nece na Whatssup, pa zato sam se direktno obratila njoj, ne zamjeri. Posto nam je forum poprilicno zamro.....

Nova19
    18. Ožujak 2021. 12:23

Lei-Be ja ne vidim nikakvu kvrgu a iskreno ne vidim ni gdje je bio ubod 😆🤷‍♀️ 
    Santina ja sam baš danas polako vraćala malog na cicu ali samo za maženje jer imam premalo mlijeka da ga nahranim... nisam uspjela se izdajati kako treba... a izgleda da mi je crijevna infekcija još uvijek prisutna, nisu ju uspjeli antibiotici iskorijeniti 😒 čekam nalaz ali mislim da ću se opet morati kljukati tabletama, a u tom slučaju bye-bye dojenje jer će mi mlijeko skroz nestati 😢
    Ja sam uspjela smiriti maloga tako da sam ga stavljala uz sebe na krevetu kao za dojenje pa mu uvalila dudu i zaspao bi... bitno je da je mama zdrava, ako ćeš Morat imati neku terapiju ipak je to bitnije... 

MIHACH993
    18. Ožujak 2021. 15:54

santina

MIHACH993

Mogu li ja na whatsapp?

Naravno, stajao je mail u objavi od MissKitty da se javi ko hoce sa foruma, pa ga ona ubaci.
    Posalji mail navikica1810@gmail.com. Reci da si odavde, sa foruma.
    Lei Be je cini mi se davno rekla da nece na Whatssup, pa zato sam se direktno obratila njoj,ne zamjeri. Posto namje forum poprilicno zamro…..

Hvala 😍 

Valentino 4y🩵

Nova19
    22. Ožujak 2021. 15:42

Bok cure! Jel neka od vas već krstila bebu? Mi mislimo zo obaviti krajem travnja pa me zanima kako ide s obzirom na covid?

zoeeuzoee
    23. Ožujak 2021. 13:27

Bok zenice, danas sam opet vadila betu, u cet je bila 840 a dna je bila 1800 zrasla je, al ne dovoljno pa me sad malo strah, je imala koja slicna iskustva?? 

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

• daly56
    23. Ožujak 2021. 16:55

Postovane dame, vjerovatno će vam biti smiješno sve što ću napisati ali ovaj forum vidim kao pomoć u ovoj situaciji.Imam jedno pitanje za vas posto mislim da nis dovoljno educirana kad su ovakve stvari u pitanju.Nikada nisam imala spolni odnos sa dečkom.Medjutim imam strah od trudnoće o kojem ne bih razmišljala da mi se nešto čudno nije desilo ovaj menstrualni ciklus.Zadnju menstruaciju sam imala 22.02.i bila je sasvim uredna.Medjutim nakon te menstruacije nikada nisam imala čisto bijelo pranje, možda samo 2 dana.Cijeli ciklus me prati smeckasti iscjedak koji varira od svijetlo smedje pa do tamno smedje koja bude 5/6.dan menstruacije.U dva navrata je bilo i tragova krvi ili rozog iscjetka.Bijeli iscjedak ae ponovo juce pojavio nakon te nenormalnosti.Znam da uzrok može biti prehldala jer sam jednu noć imala temperaturu,zacepljen nos duže vremena,slabo sam se i oblačila ovaj mjesec,bila pod stresom zbog navedenog straha. Novu menstruaciju trebam dobiti za dan dva.Decko i ja nikad nismo imali spolni odnos medjutim znalo se desiti da on izvadi polni organ želeći da mu ja masturbiram što nikad nisam radila.Oboje smo uvijek bili odjeveni ali ja imam toliko strah od trudnoće da bih ukoliko on prelazni polnim organom po mom tijelu,trlja (i on je odjeven i ja) drzim drzim ruku na njegovom polnom organu kako ne bi slucajno nesto preko odjeće dospjelo na moje tijelo i nekako stiglo do vagine.Ne znam da li je uopšte moguće da dodje do ejakulacije na taj način jer drugogo kontakta izmedju nas nije bilo.Moj strah je šta ako je nešto slučajno bilo na polnom organu iako on tvrdi da nije kad ga je htio vratiti u donji veš nakon što mu odbijem masturbirati pa mu to ostalo na ruci i tom rukom me dirao po goloj straznnici.Da li je moguće da je na taj način nešto uspjelo doći do vagine i da ostanem trudna na taj način?

Na jednom forumu doktor mi je odgovorio kako trudnoća nije moguća jer sam nevina ali onda sam ja pomislila šta ako je himen nekad pukao jer prije nekoliko mjeseci je znao prelaziti prstom preko otvora vagine,opet preko odjeće.Znam da je to jako teško,ali se sjećam da me znalo zaboliti pa sam sad utripovala i da mi je možda himen pukao pa da je onda u tom slučaju trudnoća možda moguća..molim vas da mi kažete svoje iskreno mišljenje o ovome.

Mujgica
    23. Ožujak 2021. 21:38

Nova19

Bok cure! Jel neka od vas već krstila bebu? Mi mislimo zo obaviti krajem travnja pa me zanima kako ide s obzirom na covid?

Bokić! Mi još nismo krstili našu curku. Planiramo u 6-om mjesecu. I mene zanima kako sad to funkcionira?

Mujgica
    23. Ožujak 2021. 21:42

daly56

Postovane dame, vjerovatno će vam biti smiješno sve što ću napisati ali ovaj forum vidim kao pomoć u ovoj situaciji.Imam jedno pitanje za vas posto mislim da nis dovoljno educirana kad su ovakve stvari u pitanju.Nikada nisam imala spolni odnos sa dečkom.Medjutim imam strah od trudnoće o kojem ne bih razmišljala da mi se nešto čudno nije desilo ovaj menstrualni ciklus.Zadnju menstruaciju sam imala 22.02.i bila je sasvim uredna.Medjutim nakon te menstruacije nikada nisam imala čisto bijelo pranje, možda samo 2 dana.Cijeli ciklus me prati smeckasti iscjedak koji varira od svijetlo smedje pa do tamno smedje koja bude 5/6.dan menstruacije.U dva navrata je bilo i tragova krvi ili rozog iscjetka.Bijeli iscjedak ae ponovo juce pojavio nakon te nenormalnosti.Znam da uzrok može biti prehldala jer sam jednu noć imala temperaturu,zacepljen nos duže vremena,slabo sam se i oblačila ovaj mjesec,bila pod stresom zbog navedenog straha. Novu menstruaciju trebam dobiti za dan dva.Decko i ja nikad nismo imali spolni odnos medjutim znalo se desiti da on izvadi polni organ želeći da mu ja masturbiram što nikad nisam radila.Oboje smo uvijek bili odjeveni ali ja imam toliko strah od trudnoće da bih ukoliko on prelazni polnim organom po mom tijelu,trlja (i on je odjeven i ja) drzim drzim ruku na njegovom polnom organu kako ne bi slucajno nesto preko odjeće dospjelo na moje tijelo i nekako stiglo do vagine.Ne znam da li je uopšte moguće da dodje do ejakulacije na taj način jer drugogo kontakta izmedju nas nije bilo.Moj strah je šta ako je nešto slučajno bilo na polnom organu iako on tvrdi da nije kad ga je htio vratiti u donji veš nakon što mu odbijem masturbirati pa mu to ostalo na ruci i tom rukom me dirao po goloj straznnici.Da li je moguće da je na taj način nešto uspjelo doći do vagine i da ostanem trudna na taj način?

Na jednom forumu doktor mi je odgovorio kako trudnoća nije moguća jer sam nevina ali onda sam ja pomislila šta ako je himen nekad pukao jer prije nekoliko mjeseci je znao prelaziti prstom preko otvora vagine,opet preko odjeće.Znam da je to jako teško,ali se sjećam da me znalo zaboliti pa sam sad utripovala i da mi je možda himen pukao pa da je onda u tom slučaju trudnoća možda moguća..molim vas da mi kažete svoje iskreno mišljenje o ovome.

Ja mislim da ti nije mogao prstom himen  probiti i to preko odječe. Mene osobno prvi odnos bolio za poludit tako da mislim da se nemaš razloga bojati da si trudna. 🙂

Mujgica
    23. Ožujak 2021. 22:45

Mame jel ova grupa aktivna? Nova sam ovdje pa me zanima da li se mogu pridruziti? 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.