Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MIHACH993
    05. Ožujak 2021. 13:27

Moj će uskoro na drugo cijepljenje(4 mj), prvo cijepljenje nije imao nuspojava ali se plakao dok nismo došli doma, dobio siku i zaspao ... Slini sve u šesnaest i gricka si rukice 

Valentino 4y🩵

• Newmama
    05. Ožujak 2021. 17:16

Drage mame& trudnice ako želite možete nam se pridružiti u grupi na fejsu Recenzije by mame & trudnice 🤍

Lei_Be
    05. Ožujak 2021. 17:37

Nova19

Da se pohvalim da je moj mali princ veliki 66cm i težak 6,540kg (mjere za 4.mjesečnu bebu a ne 2.mjesečnu) 😁
    Super je podnio prvo cijepljenje kod pedijatrice, pravi hrabar dečko 💙
    Kako ste vi cure? Kako vaše bebice i napredovanje? Moj već duže vrijeme jako slini, kao da će mu uskoro zubi 🤣🤣 to je vjerojatno priprema za govor jer guguce sve u šesnaest ☺️

Mi u utorak idemo na cijepljenje i jedva čekam da vidim koliko ima kila jer je pravi mali buco 🥰 baš voli papati.. jučer sam ja stala s njim na vagu, ispade da ima 5700, ali vidjet ćemo točno u utorak ☺️
    Nova19 ti kombiniraš dojenje i AD jel da? Koliko i kako ti mali kaki? Moj je prije svaki dan, po 3-4 puta, a sad već neka 2 tjedna kaki svaki drugi dan i to napuni pelenu do ušiju.. kad krene, samo ga stignemo stavit na podlogu za presvlačenje jer redovno prođe koliko bude količinski 😬😬

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

Nova19
    05. Ožujak 2021. 18:11

Lei-Be moj mali je već 10 dana samo na dohrani jer pijem antibiotike koji su štetni za bebu 😒 kada završim terapiju Vratit ću sisu ali više da se još malo mazimo i da dobije još malo imuniteta ako je moguće jer mi se mlijeko znatno smanjilo... nisam uspjela se izdajati kako sam htjela... najbitnije je da je mali sit i zadovoljan 🥰

Lei_Be
    05. Ožujak 2021. 19:15

Jel kaki svaki dan na dohrani?

Lei_Be
    05. Ožujak 2021. 19:18

MIHACH993

Moj će uskoro na drugo cijepljenje(4 mj), prvo cijepljenje nije imao nuspojava ali se plakao dok nismo došli doma, dobio siku i zaspao … Slini sve u šesnaest i gricka si rukice

Našeg će vodit tata jer se mama užasno boji igle 😬😱 vjerojatnije je da bi ja plakala tamo nego bebač 🙈🙈

Nova19
    06. Ožujak 2021. 00:25

Lei-be da, kaka svaki dan, ponekad i po 2-3 puta na dan... i puno piški... tvoja bebica je isto na aptamilu? Pitaj sada pedijatricu ako je ok da kaka svaki drugi dan, mislim da je ☺️

Lei_Be
    06. Ožujak 2021. 05:42

Nova19

Lei-beda, kaka svaki dan, ponekad i po 2-3 puta na dan… i puno piški… tvoja bebica je isto na aptamilu? Pitaj sada pedijatricu ako je ok da kaka svaki drugi dan, mislim da je ☺️

Da, Aptamil dajemo u kombinaciji sa dojenjem.. pitat ću svakako, ali sad me već brine.. jučer je bio taj drugi dan i očekivali smo da će kakiti, ali nije.. a baš ga je mučilo.. nadam se da će danas.. a isto jako puno piški, dnevno promijenimo 10-12 pelena i svaka bude baš jako teška

MIHACH993
    09. Ožujak 2021. 12:03

Lei_Be

MIHACH993

Moj će uskoro na drugo cijepljenje(4 mj), prvo cijepljenje nije imao nuspojava ali se plakao dok nismo došli doma, dobio siku i zaspao … Slini sve u šesnaest i gricka si rukice

Našeg će vodit tata jer se mama užasno boji igle 😬😱 vjerojatnije je da bi ja plakala tamo nego bebač 🙈🙈

Naš je vodio jučer kod pedijatrica pa ga upitala zašto je on došao a ne mama? Ono what, pa i on ima pravo odvesti  malca  čemu to pitanje... Bez mame nikud očito

Valentino 4y🩵

Lei_Be
    09. Ožujak 2021. 16:14

MIHACH993

Lei_Be

MIHACH993

Naš je vodio jučer kod pedijatrica pa ga upitala zašto je on došao a ne mama? Ono what, pa i on ima pravo odvesti malca čemu to pitanje… Bez mame nikud očito

Ovdje ionako smije samo jedan roditelj ući zbog korone, a i muž zna bolje jezik pa bolje da ide on.. baš su se malo prije vratili kući.. dobio je samo cijepivo, nisu ga vagali, a baš me zanimalo koliko ima kg 😌 termin za U4 imamo tek 04.05...
    Cure čije bebe su primile to prvo cijepivo, kako su podnijeli? Jel bilo kakvih nuspojava? Doktorica je rekla moguća temperatura do 40 i slično 😳😳😳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.