Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ovčica
    25. Veljača 2021. 03:22

Nova19

Santina, ovčica baš mi teško pada jer su stvarno divni trenuci, ali izdajat ću se i Vratit se čim budem mogla… nažalost nema drugog antibiotika za to. Ja sam tjedan dana nakon poroda završila na Hitnoj jer sam imala temperaturu, jake bolove u trbuhu i jaki proljev… dali mi klavocin ali nisu tražili uzrok.. to je samo sanirali štetu, nije nestalo… i sada dala stolicu na analizu i eto vraga 😒 ali potrudit ću se zadržati mlijeko 🤞🏻

Cekaj, kakav ti je nalaz tocno?
    Ja sam se prehladila prije tjedan dana, boljelo me grlo i curio nos da bi mi na pregledu rekli da imam urinarnu infekciju. Zbog povisenih leukocita u urinu. Dobila sam neki antibiotik. I dalje ne znam kako su zakljucili da je to, a nikakvih simptoma nisam imala u tom smislu osim ovih gore navedenih 🤷🏽‍♀️

Nova19
    25. Veljača 2021. 04:52

Ovčica ja ti imam neku crijevnu infekciju (Chlos difficile) koju inače dobivaju osobe koje su duže hospitalizirane (za mene ne to bio porod) ili u domovima za starije... postoje dvije različite terapije antibioticima i u oboma se mora prekinuti dojenje... danas smo nekako preživjeli ali kada vidim da mi mali hoće na sisu i onako nježno stavi ruku kada ga primim (dam mu uglavnom dudu nakon papanja) baš mi bude žao... on je već bio na adaptiranom uz dojenje pa mi je ipak malo lakše, ali ja se probam izdajati koliko ide uz nadu da ćemo uspijeti vratiti dojenje bar 2-3 puta na dan 🤞🏻 Vidjet ćemo... ali mali ipak bolje spava 😁 pedijatrica mi je rekla da je najbolja dohrana Aptamil koja je najsličnija u sastojcima majčinom mlijeku (nju i upotrebljavamo od početka pa je super ispalo) ☺️

LeLa2807
    25. Veljača 2021. 19:50

Grupa je bas aktivna :-) Zove se Zimske klokanice 2020 :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Marlene 1
    25. Veljača 2021. 21:38

Kako se može uci u grupu?
    Ja ju ne nalazim :(

25.12. Baby L 💜

MIHACH993
    26. Veljača 2021. 14:15

Bokić, kad idete s malcima u šetnju? Mi imamo 3 mjeseca danas išli u kolica i nije bio baš oduševljen. Gladan nije bio, a voli vožnju u autu

Valentino 4y🩵

Marlene 1
    26. Veljača 2021. 15:35

Pa uglavnom iza obroka . Tad je mirna ..

25.12. Baby L 💜

Lei_Be
    26. Veljača 2021. 17:58

LeLa2807

Grupa je bas aktivna :-) Zove se Zimske klokanice 2020 :)

Možeš li napisat nekome od admina da otključa grupu na koji dan da uđemo? :)

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

Lei_Be
    26. Veljača 2021. 18:02

MIHACH993

Bokić, kad idete s malcima u šetnju? Mi imamo 3 mjeseca danas išli u kolica i nije bio baš oduševljen. Gladan nije bio, a voli vožnju u autu

Mi svaki dan idemo šetati između 13 i 15h.. uglavnom kad ga nahranim i podrigne, promijenim mu pelenu, obučem ga i idemo.. po sat vremena smo svaki dan vani i uvijek mi zaspi tako ☺️

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

MIHACH993
    27. Veljača 2021. 17:47

Hvala na savjetima ☺️

Valentino 4y🩵

Nova19
    04. Ožujak 2021. 13:38

Da se pohvalim da je moj mali princ veliki 66cm i težak 6,540kg (mjere za 4.mjesečnu bebu a ne 2.mjesečnu) 😁
    Super je podnio prvo cijepljenje kod pedijatrice, pravi hrabar dečko 💙
    Kako ste vi cure? Kako vaše bebice i napredovanje? Moj već duže vrijeme jako slini, kao da će mu uskoro zubi 🤣🤣 to je vjerojatno priprema za govor jer guguce sve u šesnaest ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.