Curke, upadam kao padobranac, nemojte zamjeriti 😊
Ja sam bila članica Jesenskih beba 2020 😊
Prodajem Bebetto Luca pro dječja kolica 3u1 jako povoljno pa ako nekoga zanimaju neka se slobodno javi na Njuškalo. Kolica su odlična, malo korištena i u stanju kao nova.
Link na oglas: https://www.njuskalo.hr/djecja-kolica/bebetto-luca-pro-3-1-oglas-33709220[njuskalo.hr]
Sretno svima! ❤️
Liam na slici ima mjesec i tri dana. Ne uzbudjuj se sto se tvoj ne smjeska svaka je beba za sebe. Nista to ne znaci 😍 cure gdje da nadjem potpis sa wh grupom. Ne kontam 😂
Hvala vam na lijepim rijecima 😊
vikica1810@gmail.com
Tu se javi, to je Miss kitty, pa ce te ubaciti u grupu kad vidi
Liam na slici ima mjesec i tri dana. Ne uzbudjuj se sto se tvoj ne smjeska svaka je beba za sebe. Nista to ne znaci 😍 cure gdje da nadjem potpis sa wh grupom. Ne kontam 😂
Hvala vam na lijepim rijecima 😊
vikica1810@gmail.com
Tu se javi, to je Miss kitty, pa ce te ubaciti u grupu kad vidi
Ok hvala javim se :-D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
A jel zna netko kako se grupa na fb zove gdje su ostale cure i kako se može ući?
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
To i mene zanima. Nisam se odmah uključila u grupu i kasnije nisam mogla nać
25.12. Baby L 💜
To i mene zanima. Nisam se odmah uključila u grupu i kasnije nisam mogla nać
Mislim da je grupa zatvorena i sakrivena.. možda vidi netko tko je u grupi pa se uspijemo uključiti 😁 forum nam je mrtav 🤷♀️
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Cure bok... ja ću od sutra nažalost morat prestat dojiti jer imam crijevnu infekciju i moram primat terapiju antibiotika 2 tjedna... baš mi je žao da neću vise imati te zajedničke trenutke ali nema mi druge... pokupila infekciju u bolnici na porodu izgleda 😒 inače mali super napreduje i bolje spava 🥰
Cure bok… ja ću od sutra nažalost morat prestat dojiti jer imam crijevnu infekciju i moram primat terapiju antibiotika 2 tjedna… baš mi je žao da neću vise imati te zajedničke trenutke ali nema mi druge… pokupila infekciju u bolnici na porodu izgleda 😒 inače mali super napreduje i bolje spava 🥰
Nova, ne mozes dojiti uz taj antibiotik? 😔 Bas mi je zao, jer zaista jesu posebni trenuci. Pokusaj se izdajati i odrzati mlijeko i kada zavrsis sa antibioticima vratiti ga dojenju.
Ja sam morala prestati dojiti na 24h zbog rengena, pa je bilo drama. Moja curica je bila neutjesna, samo je plakala. Cim sam je opet pocela dojiti, drugo dijete. Nevjerovatno koliko to njima znaci, ne samo hranu, vec i utjehu, sigurnost..
Sretno!
Cure bok… ja ću od sutra nažalost morat prestat dojiti jer imam crijevnu infekciju i moram primat terapiju antibiotika 2 tjedna… baš mi je žao da neću vise imati te zajedničke trenutke ali nema mi druge… pokupila infekciju u bolnici na porodu izgleda 😒 inače mali super napreduje i bolje spava 🥰
Ajme bas mi je zao. Pa kak to da se nesto pokazalo tek nakon dva mjeseca?
I dobro santina kaze, izdajaj se da ne izgubis mlijeko. Mozda se uspijete vratiti na dojenje. Drzim fige da sve dobro prode! ❤️
Santina, ovčica baš mi teško pada jer su stvarno divni trenuci, ali izdajat ću se i Vratit se čim budem mogla... nažalost nema drugog antibiotika za to. Ja sam tjedan dana nakon poroda završila na Hitnoj jer sam imala temperaturu, jake bolove u trbuhu i jaki proljev... dali mi klavocin ali nisu tražili uzrok.. to je samo sanirali štetu, nije nestalo... i sada dala stolicu na analizu i eto vraga 😒 ali potrudit ću se zadržati mlijeko 🤞🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji