Cure koje ste obavile prvi gin pregled nakon poroda, kako izgleda taj pregled? Jel bolno nakon pucanja, šivanja? 😬
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Cure koje ste obavile prvi gin pregled nakon poroda, kako izgleda taj pregled? Jel bolno nakon pucanja, šivanja? 😬
Joj nisam nikako.. sve se nakanjujem da zakazem, ali bas mi se ne da..
I mene zanima je li pregled kao inace ili....
Ja padobranac ovdje cu vam reci svoje iskustvo s pregleda nakon poroda. Ispricala joj pricu s poroda, o dojenju, uzv i papu napravila. Nisam rezana pa tu nije ni imala sta gledati, samo bacila pogled na gospođicu izvana.
Ja jučer napravila prvi pregled nakon poroda. Pregledao je prvo “ručno” da se sve smanjilo i da se vraća na svime mjesto, pa onda uzv da provjeri da nije ostalo posteljice. Vidio je da ima još ugrušaka pa je normalno da još oskudno krvarim, i još ću neko vrijeme... sljedeća kontrola za 6 mjeseci. Ništa posebno, ali ja nisam popucala niti su me rezali pa me ništa nije bolilo
Hvala cure na odgovorima.. ja imam termin 09.03. i baš me strah jer me još boli dolje gdje su šivali..
Kako su vam bebači? 🥰
Kod nas je kaos 😂 mali ima često grčeve (sva sreća pa rijetko da su baš jaki), visi često na sisama, nemamo neki ritam i navikli smo ga na ruke... kada zaspi ga spustimo i brzo se probudi 😓 mislim da sve radimo krivo i teško mi je imati ritam sa njime... a nemam srca ga ostaviti da se dere kada hoće da ga dignem 🙄
Kod nas je kaos 😂 mali ima često grčeve (sva sreća pa rijetko da su baš jaki), visi često na sisama, nemamo neki ritam i navikli smo ga na ruke… kada zaspi ga spustimo i brzo se probudi 😓 mislim da sve radimo krivo i teško mi je imati ritam sa njime… a nemam srca ga ostaviti da se dere kada hoće da ga dignem 🙄
Ista stvar je i kod nas 🙈 nemoj se sekirati, proći će to.. meni je čak drago da sisa uvijek pomaže šta god da ga muči, samo ga uštekam 😅.. a ovo kad kažu "nemoj ga nosat, naviknut će se", ospem se od te rečenice.. nek se navikne, boli me guzica.. pa kad ću ga nosat ako ne sad.. za koju godinu više ni neće htjet da ga čuvamo i nosamo
Lei-Be baš tako! Ionako ga ja stalno čuvam pa ga samo i ja moram nositi, nije me briga za druge... toliko smo čekali na njega i kada vidim kako mi je kćer već velika, stvarno sve proleti za čas ❤️
Liam na slici ima mjesec i tri dana. Ne uzbudjuj se sto se tvoj ne smjeska svaka je beba za sebe. Nista to ne znaci 😍 cure gdje da nadjem potpis sa wh grupom. Ne kontam 😂
Hvala vam na lijepim rijecima 😊
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Liam na slici ima mjesec i tri dana. Ne uzbudjuj se sto se tvoj ne smjeska svaka je beba za sebe. Nista to ne znaci 😍 cure gdje da nadjem potpis sa wh grupom. Ne kontam 😂
Hvala vam na lijepim rijecima 😊
Nama naš izmami osmijeh kako je ljut i kakve face pravi 😂😂😂 smije se samo kad se podere ko mačka u mlijeku ili na sisi kad počne spavati 🙈🙈 valjda će se nekad prestat ljutit na nas što smo ga doveli na ovaj svijet, pa će nam se smijati 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji