Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nina_1805
    10. Siječanj 2021. 12:48

santina

Dobro jutro maji i vejiki drugari. Kako ste nam? Mi isto budimo bebaca na svaka 2.5-3h, od kraja zadnjrg hranjenja. Tako nam patronazna rekla..jer je moja mrva imala 2480gr dan poslije bolnice. Posljednji put kad je patronazna bila imala je 2730gr. I sad dalje ne znamo kako mala napreduje, jer nece vise dolaziti. Osjetim da bolje vuce, izgleda da je jaca. Ima vise budnih perioda, nije vise da samo spava. Pupak je otpao.
    Recite mi sta "NE SMIJEMO" jesti?
    I sta nam je sa malommarelicom? Dugo se ne javlja kako su je smjestili u bolnicu.. ili samo ja nisam upratila da je pisala?

Pa u globalu sve smijemo jesti, meni je patronazna rekla samo da pratim ako mu nesto zasmeta da to vise ne jedem. Ali ja tipa ne jedem citrusno voce, kiseli kupus npr..

Da, i mene zanima sto je s malommarelicom?

Nova19
    10. Siječanj 2021. 14:07

Santina ja recimo ne jedem više čokoladu jer sam skužila da malom stvara grčeve... ne jedem također grah, grašak... sve šta jako napuhava da ne bi imali show doma ☺️ Ali inače možeš sve 🤗

flower93
    10. Siječanj 2021. 15:45

Evo, javljam se iz bolnice. Na kontroli u petak je bio neodgodiva hospitalizacija. Tlak i acidum uricum raste u nebesa, kao i moje oticanje. Bebe su velke pa je to kao i bilo za ocekivat. Do 20. -og doktor planira carski, pa nek nam je sa srecom 🙏

Nova19
    10. Siječanj 2021. 15:58

Flower sretno 💪🏻💪🏻 Sve će to proći za čas i imat ćeš svoje dvije srećice u naručju jako brzo ❤️❤️

• deedeeleeloo
    10. Siječanj 2021. 15:58

flower93

Evo, javljam se iz bolnice. Na kontroli u petak je bio neodgodiva hospitalizacija. Tlak i acidum uricum raste u nebesa, kao i moje oticanje. Bebe su velke pa je to kao i bilo za ocekivat. Do 20. -og doktor planira carski, pa nek nam je sa srecom 🙏

Sretno!!!!!🤞

unknown_girl
    10. Siječanj 2021. 16:51

Cure  cestitam na bebama od srca,drago mi je da vam je sve uredu proslo 🎉🎉🥂🥂♥️.Ja sam rodila 8.1. ujutro 💙rodila se moja ljubav Ivano 51 cm i 3960 gr...imala sam dogovoreni carski jer je beba bila zadak.On je sada na neonatologiji jer je udahnuo mekonijsku vodu,i mora biti u inkubatoru na kisiku,daju mu antibiotik. To mi je toliki sok bio da vam je ne mogu opisat to.Hvala dragom Bogu danas je puno bolje makli su mu kisik,samo se molim dragom Bogu da mi on bude super i da prode sve to da idemo doma sritni.

🙋‍♀️ -30 god
    🙋‍♂️-30 god,
    Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
    08.01.21 - 👶💙

Koala13
    10. Siječanj 2021. 17:46

unknown_girl

Cure cestitam na bebama od srca,drago mi je da vam je sve uredu proslo 🎉🎉🥂🥂♥️.Ja sam rodila 8.1. ujutro 💙rodila se moja ljubav Ivano 51 cm i 3960 gr…imala sam dogovoreni carski jer je beba bila zadak.On je sada na neonatologiji jer je udahnuo mekonijsku vodu,i mora biti u inkubatoru na kisiku,daju mu antibiotik. To mi je toliki sok bio da vam je ne mogu opisat to.Hvala dragom Bogu danas je puno bolje makli su mu kisik,samo se molim dragom Bogu da mi on bude super i da prode sve to da idemo doma sritni.

Prije svega, cestitam.🤩 A sada moze jedno pitanje: u kojem gradu si rodila? I meni je beba na zadak i zanima me hoce li me slati na carski ili ce probat prirodno sto ja ne bih bas htjela. 

https://lmtf.lilypie.com/9Vwpp1.png

ovčica
    10. Siječanj 2021. 18:14

Unknown, cestitke na bebacu!  i brz oporavak, da ste sto prije doma!
    Flower, sretno! Izdrzi, uskoro ces ugledati svoje srecice! 
    Sto se tice hrane, meni je patronazna isto rekla da mogu jesti sve, osim sto mi bas smeta. Kaze, ako si jela sve u trudnoci, beba je sve prihvatila i nebi trebao biti problem. 
    Matea, pisala si o probiotiku, kad kreces s tim? 

• matea1201
    10. Siječanj 2021. 20:09

Ovčice sutra. poslat ću muža da kupi. mi vjerojatno sutra idemo prijaviti malu

unknown_girl
    10. Siječanj 2021. 20:10

Koala hvala 

Koala13

unknown_girl

Cure cestitam na bebama od srca,drago mi je da vam je sve uredu proslo 🎉🎉🥂🥂♥️.Ja sam rodila 8.1. ujutro 💙rodila se moja ljubav Ivano 51 cm i 3960 gr…imala sam dogovoreni carski jer je beba bila zadak.On je sada na neonatologiji jer je udahnuo mekonijsku vodu,i mora biti u inkubatoru na kisiku,daju mu antibiotik. To mi je toliki sok bio da vam je ne mogu opisat to.Hvala dragom Bogu danas je puno bolje makli su mu kisik,samo se molim dragom Bogu da mi on bude super i da prode sve to da idemo doma sritni.

Prije svega, cestitam.🤩 A sada moze jedno pitanje: u kojem gradu si rodila? I meni je beba na zadak i zanima me hoce li me slati na carski ili ce probat prirodno sto ja ne bih bas htjela.

Koala 13, hvala  🥰😘 ja sam rodila u Splitu,odma je doktor rekao porod treba na carski nije spominjao mogucnost prirodnog

🙋‍♀️ -30 god
    🙋‍♂️-30 god,
    Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
    08.01.21 - 👶💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.