Lei-Be ja sam isto za ostati na forum nego watssup ili Viber... za sada ja ostajem tu ☺️
Studentica može itekako biti odstupanje, meni za prvu su fulali (rekli da je 3,300 a rodila ju sa 2,920), za maloga su pogodili ☺️ Je imao 4 kg ali je jako dugačak pa tako i tanak, možda je tvoj bebac dugačak pa je kilaža itekako ok 😁
Flower i meni je sve proletilo!! Evo i mali mi već ima 2,5 tjedna... strašno 😮
Lei_Be evo da se i ja napokon javim...
29.12.(38+4) nam je trebala biti redovna kontrola u 12.30h. I u prvoj trudnoci sam i u ovoj imala ceste BH kontrakcije a prvu sam zavrsila indukcijom sa 40+1. To jutro su mi krenule nekako ucestalije, kad sam pogledala na sat, bile su u relativno pravilnim razmacima ali bezbolne, samo nelagodne. Kad sam vidjela da ne prestaju promjenom polazaja, aktivnosti, pijenjem vode, odlucila sam da krenemo ranije (sve vec u autu za svaki slucaj). Dok sam se upisala i legla za snimanje CTGa krenuo potres...svi istrcali van, ja s trakama oko trbuha...tako smo stajali 20min, pola sata i vele mi nek dođem sutra ujutro.Zene koje su krenule rađati spustili dolje na parking na krevetima prekrivene dekama...uzas...krenemo prema kuci i skuzim da vec trebam "prodisati" kontrakciju...krenemo u Podobnik.Mislim si nek me pregledaju da vide jel se otvaram i snime CTG koji je prekinuo potres pa cemo vidjeti...tamo nas odbili na vratima...vozimo po guzvi kuci...cim smo stigli, ja na wc i vidim sukrvicu.Odmah mi je bilo jasno da cu taj dan roditi i krenemo nazad u bolnicu...eh sad taj kaos tamo i rađanje u cekaonici na krevetima jedna do druge da ni ne pricam (improvizirana rađaona zbog potresa)...ugl dosla sam 5cm otvorena, sa trudovima relativno cestim ali s obzirom da mi nije pukao vodenjak podnosljivo.Taman je zvao statičar da je rađaona sigurna i da se svi mogu vratiti gore, ekipa otisla na hitni carski...stavili su me u novu rađaonu koja je zapravo soba a ne box, lezala na boku dok sam mogla trpiti i kad vise nisam mogla zvala babicu, ona cim me okrenula na leđa, krenuo izgon i valjda u tri truda dijete izaslo.vodenjak pukao taman u tim trenucima tako da je zapravo izasao mali kao cep od sampanjca...s obzirom da sam ja najveci pobornik epiduralne, stvarno nisam mislila da bi to moglo tako proci a da ni ne skuzim...jedno 15min je bilo jako bolno, a sam izgon ni ne znam jel trajao 5min...bebonja 3710 i 51cm, u rodilište sam nosila sesirice ovaj puta, odmah mi je krenulo mlijeko, jedan dan samo stavljala kupus i on je vukao kao lud tako da smo sad vec uhodan tim...s obzirom na sve otpustili su nas za manje od 24h u bolnici, pupak vec otpao (sa starijim granulom i muka ziva)....sve super
Deedee čestitam na super porodu i još više na situaciji u kojoj si se našla! Stvarno si brzo bebu torpedirala 😁💪🏻
Deedee baš lud porod.. čestitke 😁
Nova a može biti, vidit ćemo kad izadje 🤗
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Deedee cestitke! Mogu mislit pod kojim stresom je bio porod. Baš si imala ludu situaciju drago mi je da je sve prošlo dobro! Kako se osjecas sada?
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Deedeeleeloo čestitke od srca 🥰.. kako se zove mali? 💙
Nova19 sjećam se da je tebi termin bio 22.12. (meni je tad godišnjica braka 😁), a da si rodila dan poslije.. jel bilo kakvih naznaka taj dan na pregledu? Jesi bila otvorena ili?
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Deedee, cestitke na ludom i nezaboravnom porodu! Mogu misliti kak je bilo stresno radati u takvim uvjetima. Bitno da je sve proslo oke!
Deedeeleeloo čestitke od srca 🥰.. kako se zove mali? 💙
Nova19 sjećam se da je tebi termin bio 22.12. (meni je tad godišnjica braka 😁), a da si rodila dan poslije.. jel bilo kakvih naznaka taj dan na pregledu? Jesi bila otvorena ili?
Erik🙃
Deedee cestitke! Mogu mislit pod kojim stresom je bio porod. Baš si imala ludu situaciju drago mi je da je sve prošlo dobro! Kako se osjecas sada?
Hvala!A brze se oporavljam nego nakon prvog, to malo sto sam popucala jer je valjda sve bilo dosta naglo i brzo (nije mi ni stigla masirati međicu uljem) ali uglavnom iznutra pa ni ne osjetim vise. Kod svake zene je porod od poroda potpuno drugaciji a i kod iste zene je svaki porod isto druga prica...zao mi je one cure kojoj je bilo prvo i tik prije epiduralne je zatreslo a bome i one koja je zavrsila na hitnom carskom zbog komplikacija...tako da se nemam na sto zaliti, ja sam super prosla!
Znate kako pisu svi da se bebe umire prije poroda?meni je bilo bas suprotno.Bio je uglavnom miran i onda se ludo poceo micati i gurati i udarati tu noc prije pocetka trudova...stvarno nisam ocekivala da ce krenuti prirodno i spontano pogotovo nakon iskustva s prvim. I ti trudovi dok je vodenjak citav nemaju veze s onima kad ti ga probuse ili spontano pukne, onda tek boli ludo. Izbjegla sam za dlaku da mi ga probuse i daju drip i porode dolje u hitnoj ambulanti za preglede (najprljavijoj u bolnici) jer taman nakon sto su mi rekli kakav je plan je zvao staticar da mozemo gore u rađaonu💓
Sortiraj odgovore
Najstariji