Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lei_Be
    09. Siječanj 2021. 08:22

Evo curke da se i ja javim nakon filmskog poroda 😅 ko što sam jučer pisala, cijeli dan ništa, zatvorena.. navečer ležali, gledali serije, u 23h iznenada puknuo vodenjak ko da je netko flašu šampanjca otvorio u meni.. nakon 10 minuta dolazi prvi trud, javlja se svake 2 minute, jurimo u bolnicu, ctg, otvorena 9cm, rađaona.. i u 01:31 se rodio naš mali smotuljak sreće Bruno 🥰🥰🥰💙💙💙
    Iako je sve kratko trajalo, bilo je užasno bolno, u par navrata sam mislila da ću se onesvijestiti, muž je hvala Bogu bio čitavo vrijeme sa mnom što je veliki plus, a sva ta bol prođe čim primiš svoju bebicu u ruke 🥰
    Svaka čast svima vama koje ste prošle puno teže porode same, bez pratnje, kapa do poda.. a vama koje još čekate želim kratak porod kakav je bio moj i samo hrabro 🤞😘☺️

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

Nova19
    09. Siječanj 2021. 08:28

Lei-Be na pregledu nikakvih naznaka nisam imala da bi drugi dan krenulo... zatvorena bila, pregled kao i do sada... ali navečer me tako znalo prerezati u donjem djelu trbuha da se nisam mogla odmah ispraviti a kamoli napraviti korak... i tako par puta... onda sam pomislila “to nije normalno”... mislila sam da je od pregleda, a možda je doktor nešto na pregledu i napravio kada me pregledao vaginalno, ne znam 🤷‍♀️
    I meni je beba bila mirnih par dana prije poroda...
    Sretno svim curama koje čekaju 💪🏻💪🏻😍😍

santina
    09. Siječanj 2021. 08:44

DeedeeLei_be cestitke od srca povodom rodjenja vasih bebaca. A vama zelim brz oporavak. ❤️

Nova19
    09. Siječanj 2021. 08:58

Lei-Be pa čestitke!!!!!! Stvarno brzinski porod, super 💪🏻👍
    I ti si rodila na 40+1 kao i ja 😁
    Želim ti brz oporavak i sada samo maženje i paženje 🥰🥰

• matea1201
    09. Siječanj 2021. 09:21

Deedeeleeloo i lei be čestitam na bebicama!! 😊😊bome filmski i brzo😅

ovčica
    09. Siječanj 2021. 10:23

Lei be, cestitke na bebacu i brzom porodu! ❤️ Definitivno fali muska podrska na porodu, drago mi je da si ti imala priliku imati je! 
    Curke koje ste rodile, kako se snalazite u prvim danima, tjednima?

• matea1201
    09. Siječanj 2021. 10:45

mi smo dobro. cura puno spava. jedino kaj se probudi navečer oko pola 10h pa onda zaspi tek oko 1h🙈 al inače sve ok. cica, spava. jučer je bila patronažna, ima 3300gr. (kad smo došli iz bolnice imala je 2980gr. ), pupak još nije otpao. skoro uopće ne plače i tak😊 kako ste vi druge?

ovčica
    09. Siječanj 2021. 10:58

Mi se uhodavamo. Prvo nam je pa nisi siguran sto radis i dal dobro radis. Umor je prisutan, al isto je dobra, ne place bas. Spava cijeli dan, po noci je uglavnom budim za hranjenje. 

flower93
    09. Siječanj 2021. 10:59

Lei_Be

Evo curke da se i ja javim nakon filmskog poroda 😅 ko što sam jučer pisala, cijeli dan ništa, zatvorena.. navečer ležali, gledali serije, u 23h iznenada puknuo vodenjak ko da je netko flašu šampanjca otvorio u meni.. nakon 10 minuta dolazi prvi trud, javlja se svake 2 minute, jurimo u bolnicu, ctg, otvorena 9cm, rađaona.. i u 01:31 se rodio naš mali smotuljak srećeBruno 🥰🥰🥰💙💙💙
    Iako je sve kratko trajalo, bilo je užasno bolno, u par navrata sam mislila da ću se onesvijestiti, muž je hvala Bogu bio čitavo vrijeme sa mnom što je veliki plus, a sva ta bol prođe čim primiš svoju bebicu u ruke 🥰
    Svaka čast svima vama koje ste prošle puno teže porode same, bez pratnje, kapa do poda.. a vama koje još čekate želim kratak porod kakav je bio moj i samo hrabro 🤞😘☺️

Ovo bas zvuci filmski 😉 s obzirom na bol, super da je islo tako sve po brzom postupku 😊
    Kolko je maleni Bruno tezak? 😍

Nova19
    09. Siječanj 2021. 11:41

Nama mali super spava po danu, po noći je druga priča... imali smo probleme sa grčevima, prestala jesti čokoladu i vidim da mu je znatno bolje (čitala sam da čokolada hoće izazvati kolike pa izgleda da i je bio slučaj kod nas, radi šećera...)
    Po noći pojede, zaspi na meni i kada ga hoću staviti u kindac se probudi... i tako negdje od 1 do 5... ali bar po danu nema tih problema (mali je i u trbuhu bio aktivan po noći a po danu spavao pa eto, moramo nekako vratiti ritam ☺️)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.