Cestitam curkama koje su rodile, drago mi je da je sve dobro proslo 🥰
Nama je svaki dan drugaciji 🤣 ak spava puno po danu, onda lose spava po noci i obrnuto. Sinoc sam imala skoro zivcani slom jer je od 6 do 11 navecer samo plakao, promukao je sav id vristanja i sisa svakih 20 minuta, jedva se oko pola 12 smirio i zaspao.. ugl voli puno papat, i voli se nosat naravno :D
Lei_be cestitke! Odlicno si prošla bas mi je drago da je sve uredu
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Ovčice ja svoje nikad nisam budila za hranjenje. mislim da kad je beba gladna probudi se sama. tako da kad ona spava spavam i ja. noćas je recimo bila budna od 22h do 1h i onda zaspala i probudila se u 6 i 20, cicala i spavala dalje, probudila se opet malo prije 9h. grčeve još nema (nadam se da ni nečemo imati većih problema s tim😏), počet ću joj davati probiotik bio gaia, tako sam svima, bilo je grčeva al ne previše
Cestitam curkama koje su rodile, drago mi je da je sve dobro proslo 🥰
Nama je svaki dan drugaciji 🤣 ak spava puno po danu, onda lose spava po noci i obrnuto. Sinoc sam imala skoro zivcani slom jer je od 6 do 11 navecer samo plakao, promukao je sav id vristanja i sisa svakih 20 minuta, jedva se oko pola 12 smirio i zaspao.. ugl voli puno papat, i voli se nosat naravno :D
Zvuci kao skok u razvoju a i taman je te dobi...nama su s prvim bas bili izrazeni ti skokovi, oko 3 dana bi sisao svakih 20min i navlacio si mlijeko...ali oreko noci je bio ok
Ovčiceja svoje nikad nisam budila za hranjenje. mislim da kad je beba gladna probudi se sama. tako da kad ona spava spavam i ja. noćas je recimo bila budna od 22h do 1h i onda zaspala i probudila se u 6 i 20, cicala i spavala dalje, probudila se opet malo prije 9h. grčeve još nema (nadam se da ni nečemo imati većih problema s tim😏), počet ću joj davati probiotik bio gaia, tako sam svima, bilo je grčeva al ne previše
Da se mene pita, nebi ni ja budila, sve mi zao bude, ali tako nam je patronazna rekla, a i u bolnici, dok se ne vidi kako napreduje 🤷🏽♀️
Ovčica u bolnici to uvijek kažu, ja nisam nikada budila svoju prvu pa tako ni maloga i super su napredovali...
Da se mali rodio sa malom kilažom ili preuranjeno možda bi, ali ovako po meni nema smisla jer je beba uspavana i ništa neće navlačiti kada ju probudiš. Tim više da je njima i potreban san za razvijanje...
Hvala svima na čestitkama 🥰
Flower 3300g i 53cm, super je on koliko su nas stalno "plašili" da je manji 🤗💙
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Jooj curke cestitam!! 🍀🥳💕🥰🐣❤ bas je lijepo ovo sto su nam stigle bebice.
Mi smo jos u bolnici jer je bilirubin granican- nit za otpustiti nit za lampu pa cekamo, ali nadamo se max jos dan/dva.
Mala je super, spava i papa. Vidim svaki dan kako napreduje i to mi je prekrasno. Svaki dan je sve vise budna, a i ja bi se samo mazila.
Bas me zanima kako ce biti kad dodjemo doma. Iako bas je glupo ovo s covidom, tata jedva ceka da dodjemo doma. Dobio kcer prije 4 dana, a samo ju gleda preko video poziva. Kaze da ce Marta mislit da joj je tata mobitel😁
Ovcice ja sam svoga budila svaka 3 sata da jede prvih tjedan dana. Otpustili su nas brzo iz bolnice i bio je uspavan pa sam se bojala da ne bi dobio žuticu,a majcino mlijeko najbolje sprejcava to. I nakon tog perioda sam se poceo buditi u rszmsku od 2 do 3 sata od podoja. Meni je morao jesti svaka 3 sata jer su me grudi bolile na pocetku od mlijeka
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Dobro jutro maji i vejiki drugari. Kako ste nam? Mi isto budimo bebaca na svaka 2.5-3h, od kraja zadnjrg hranjenja. Tako nam patronazna rekla..jer je moja mrva imala 2480gr dan poslije bolnice. Posljednji put kad je patronazna bila imala je 2730gr. I sad dalje ne znamo kako mala napreduje, jer nece vise dolaziti. Osjetim da bolje vuce, izgleda da je jaca. Ima vise budnih perioda, nije vise da samo spava. Pupak je otpao.
Recite mi sta "NE SMIJEMO" jesti?
I sta nam je sa malommarelicom? Dugo se ne javlja kako su je smjestili u bolnicu.. ili samo ja nisam upratila da je pisala?
Sortiraj odgovore
Najstariji