Oke super za wocap grupu! Hoce li koja preuzeti na sebe taj zadatak s emailom? 🤗
Meni osobno ne bi bio problem napraviti whatsapp grupu. Da li želite da vam napišem svoju e-mail adresu pa mi na njega posaljete brojeve? Ako sam dobro shvatila prijedlog.
Moze 😊
Ja sam više za to da ostanemo na forumu, možda da se otvori nova tema za naše zimske bebače.. lakše mi je tako bez obaveza da uđem, čitam, komentiram kad hoću i kad imam vremena, a ne da mi stalno mob zvoni i da visim na wa za svaku obavijest 🙈
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Oke super za wocap grupu! Hoce li koja preuzeti na sebe taj zadatak s emailom? 🤗
Meni osobno ne bi bio problem napraviti whatsapp grupu. Da li želite da vam napišem svoju e-mail adresu pa mi na njega posaljete brojeve? Ako sam dobro shvatila prijedlog.
Moze, stavi i u potpis email i da se jave cure koje zele u grupu. Ovako ce se izgubiti post 😁
Ja sam više za to da ostanemo na forumu, možda da se otvori nova tema za naše zimske bebače.. lakše mi je tako bez obaveza da uđem, čitam, komentiram kad hoću i kad imam vremena, a ne da mi stalno mob zvoni i da visim na wa za svaku obavijest 🙈
Ma utisas za obavijesti pa udes kad zelis. Mislim da bi nam bilo lakse u grupi, zbog savjeta i sl. Ovak na forumu dugo prode dok odgovorimo jedna drugoj.
Cure u terminima, sretno u iscekivanju i ako mozete, zbilja se naspavajte! Par dana u bolnici iscrpi vise nego doma neprospavana noc! Tamo i druge bebice placu i nema sanse da uhvatis san!
Ma utisas za obavijesti pa udes kad zelis. Mislim da bi nam bilo lakse u grupi, zbog savjeta i sl. Ovak na forumu dugo prode dok odgovorimo jedna drugoj.
Cure u terminima, sretno u iscekivanju i ako mozete, zbilja se naspavajte! Par dana u bolnici iscrpi vise nego doma neprospavana noc! Tamo i druge bebice placu i nema sanse da uhvatis san!
Ma znam, ali već imam tako 2 grupe utišane i ne uđem nikad unutra.. onda se skupi po 100 poruka i samo ih ignoriram 🙈 ovdje kad želiš nešto napisati, pišeš u jednoj poruci sve pa je lakše za čitati.. a svi znamo kako većina ljudi piše poruke na wa ili viberu... Riječ, enter, riječ, enter 🤣🤣🤣
Ja sam trenutno više za ne nego za da, ali možda se predomislim pa pošaljem broj.. a možda i ovdje napravim novu temu pa se skupi cura.. tko zna.. neodlučna sam trenutno ko i ovaj moj bebač 🙈😁
Popis rođenih beba 😍
Lucija987 - 13.11. Ante i Matea 💙❤
Dorapamidora - 22.11. Jakov i Mihael 💙💙
Lullee - 24.11. Dečko 💙
BlueMoon - 06.12. Curica ❤
Mart14 - 13.12. Daniel 💙
Senoritakova - 14.12. Andro 💙
Dakky - 14.12. Filip 💙
Nina_1805 - 15.12. Leon 💙
Lilo23 - 17.12. Rebeka ❤
Nova19 - 23.12. Franko 💙
Bbub - 24.12. Curica ❤️
Marlene1 - 25.12. Lili ❤️
Santina - 28.12. Helena ❤️
Matea1201 - 30.12. Irina ❤️
Ovčica - 03.01. Nicole ❤️
Evo i mene tu :) - 05.01. Marta ❤️
Nova 17.12. Je bilo oko 2700, sad sam bila 5.1. , 3500 😬 pa zar tolika može bit razlika!? Ali mi je rekla da to varira -(300-400) tako da tko zna koliki će ipak izači i kada 🤷♀️
Mi smo oboje visoki, ali mršavi, pa mi čudno opet da je toliko težak, al očito nema pravila..
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Nova 17.12. Je bilo oko 2700, sad sam bila 5.1. , 3500 😬 pa zar tolika može bit razlika!? Ali mi je rekla da to varira -(300-400) tako da tko zna koliki će ipak izači i kada 🤷♀️
Mi smo oboje visoki, ali mršavi, pa mi čudno opet da je toliko težak, al očito nema pravila..
Sto se tice njihovih procjena. U petak su je procijenili na 3300, a u sub u istoj bolnici ali drugom uredaju 3700. Rodila se sa 3390. I sama dr je rekla da svaki uredaj pokaze drugacije...
Jel imate problem sa stolicom koje ste rodile? Moj je takav da sto god pojedem, izbacim van. Zeludac mi se zaljepio za kicmu. Toliko sam gladna i prazna da od toga ne mogu ni jesti. Bas se osjecam iscrpljeno...
Cisto kratki sazetak danasnje kontrole. Klinci rastu ko ludi, i sam Vrcic kaze da mi se divi kak sam sve to izdrzala. Decko 3kg, a curica 2,7kg 😱 u nedjelju hospitalizacija, a porod najkasnije za 10 dana. Djevojke moje, ne moram vam ni pricat kakva panika me lovi. Kud je ta trudnoc prosla 😱 kak budem ja sa dva mala bica, ne znam ni s jednim. Isusek, valjda budem znala.. Iskreno se nadam da ne budem zajebala nekaj hehe 🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji