Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissKitty
    08. Siječanj 2021. 01:37

Ekipa, podržavam whats app ili viber grupu, osobno nisam aktivna na faceu. Nemojte zaboraviti na nas par koje smo jos u iščekivanju, a i dalje debelo spadamo u zimske bebe🙂

vikica1810@gmail.com

santina
    08. Siječanj 2021. 06:14

Prikljucujem se ideji za whatsapp/viber grpu.

Takodje, ne zamjerite mi, ali smetnula sam koja od vas je spominjala Omni biotic panda? Je li ta djevojka rodila i daje li sad bebi te probiotike i na koji nacin? Od kojeg dana se smiju davati? Ne pise nista u uputstvu... Kako ih beba podnosi?

ovčica
    08. Siječanj 2021. 06:17

Oke super za wocap grupu! Hoce li koja preuzeti na sebe taj zadatak s emailom? 🤗

Nova19
    08. Siječanj 2021. 08:53

Studentica i moj mali je bio veći za tjedan dana i bila sigurna da ću roditi ranije jer sam dugo imala svakakvih tegoba... a ono rodila sa 40+1 😁 rekao njemu doktor kada se rodio “nisi se mogao roditi pa onda rasti a ne rasti tako u trbuhu?” (Jer je bio 56cm dugačak 😂)... 
    sretno cure za fotofiniš 💪🏻💪🏻🤗🤗

Lei_Be
    08. Siječanj 2021. 09:21

Evo nas s pregleda, neće on još nigdje 🙈 još uvijek sam zatvorena i u nedjelju idem u bolnicu na dogovor za inducirani porod ako do tad ne krene... jedva ga čekam, ovih zadnjih par dana traje ko vječnost 💙💙

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

Lei_Be
    08. Siječanj 2021. 09:25

Evo i mene tu:) čestitke na malenoj Marti, želim ti brzi oporavak 🥰

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

student13ica
    08. Siječanj 2021. 11:39

Nova ajme bojim se da će i meni tako bit.. pa tko će to roditi 😁 koliko je imao kg?

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

Nova19
    08. Siječanj 2021. 11:40

Lei-Be sretno!! Mislim da bi te mogao iznenaditi 😉

Nova19
    08. Siječanj 2021. 11:41

Studentica imao je 4,010kg ☺️ Mali div 💙
    Koja je procjena tvoje bebice za sada? Ja sam se nadala da će fulati ali nisu 🤷‍♀️😁

• MissKitty
    08. Siječanj 2021. 12:34

ovčica

Oke super za wocap grupu! Hoce li koja preuzeti na sebe taj zadatak s emailom? 🤗

Meni osobno ne bi bio problem napraviti whatsapp grupu. Da li želite da vam napišem svoju e-mail adresu pa mi na njega posaljete brojeve? Ako sam dobro shvatila prijedlog. 

vikica1810@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.