prijavljujem burek na povratku s posla jučer, s jogurtom
meni su čak i mrvicu splasnule kakve su bile od ovulacije pa idućih 10-ak dana, ja imam manju 4-orku i u trudnoći i dok dojim budu ogromne tako da sam se s tim pomirila.
[iimg]
Annika vidim da si ti iskusna mama 😊 htjela sam te pitati jel ti se trbuh prije vidio u drugoj trudnoci? Meni se u prvoj dosta kasno poceo vidjeti, oko 20.tjedna,a sad mi se cini da ce puno prije
Ja nosim C kosarice inace, dodem do D u trudnoci. Valjda ce i sad biti slicno.
Ic cu i ja trazit burek ako ne promijenite temu uskoro 🤣🤣
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
UnaNuna, dobro dosla i od sveg ❤️ ti zelim urednu trudnocu od pocetka do kraja 🥰
Kad spominjete cicke, meni jesu bolne, osobito bradavice al ima netko da su mu vec sad cicke prerasle grudnjake?? 🙈
Mislim mm uziva a i ja sam sva happy al brate mili zulja me sve i jedan grudnjak vec sada, kaj tek bude do 12.mj 😱
Hvala hvala hvala ❤❤❤❤❤
Tak ste super sve cure moje 🥰🥰🥰
Takodjer svima zelim prekrasne trudnoce ❤❤
UnaNuna dobro nam došla i sretno na prvom pregledu! Po svim simptomima to je to..
I meni su grudi nabujale i bolne.. Možda isto zbog duphastonea kao i Pibi. Danas me vuče da smažem jedan masni burek od sira, nakon onih pustih naranči, jabuka, jagoda i banana jučer ni ne čudi me🤣
❤ joooj nadam se ❤
Ja nosim C kosarice inace, dodem do D u trudnoci. Valjda ce i sad biti slicno.
Ic cu i ja trazit burek ako ne promijenite temu uskoro 🤣🤣
Bas bih i ja sad mogla jedan, crijeva mi krce, samo na spomen..
Curke moje da se i ja pridruzim vama, ako me primate 😊.. bila sam na jesenskim, ali one uglavnom pricaju vec o micanju bebe i vecinom su u vecoj trudnoci od mene.. cini mi se da bi malo ugodnije bilo ovdje 😊.. ja sam danas na 10+4 po uzv, jer sam imala valjda nesto kasniju ovulaciju, a imam inace produzene malo cikluse.. po zm bih trebala biti 12+0, ali eto uzv kaze 10 dana manje, dr mi je zakazala fetalni skrining(tako se kod nas zove) za 24.5. Kad bih trebala biti u 13-toj sedmici.. nadam se da ce sve biti ok
Ovo mi je treca trudnoca, prve dvije vodila u dz, a ovu trecu privatno kod predivne doktorice i zao mi je sto nisam i prije bila kod nje..
Curke evo nas sa prvog uzv-a!! Vrećica se lijepo vidi i velika je 6 mm što je super za peti tjedan (za plod je još rano)
Sve izgleda odlično za sad (čak i beta koja je jučer na 15dnt bila 1666)
Ono na što moram paziti su nagli pokreti jer radi stimulacije imam dosta slobodne tekućine ali ona ne utječe na mrvicu već izaziva povremene jake bolove jer se jajnici mrdaju radi nje ..da se tak izrazim
Mm je bio unutra samnom i skoro mu oči ispale kad je vidio koliki uzv je žena gurnula
ja pukla od smijeha na njegov izraz lica - neprocjenjivo!!
E da i vozila sam se doma ko Lassie s glavom kroz prozor kolika me mučnina oprala
Uglavnom, sretni i zadovoljni! <3
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Sortiraj odgovore
Najstariji