Draga Nasty, ma nesto prestrasno. Neznam koliko boli kad radas, ali sam prilicno uvjerena da jace od torzije jajnika ne moze. Najjaca bol ikad. Mislim citala sam da su to stravični bolovi, bome i jesu.. Meni su isto mislili ostrugati cistu, ali su bili u soku kad su vidjeli mrtvo tkivo i po njihovoj procjeni dosta dugo je unutra tako. Par mjeseci sigurno. Imam 25 g. Uskoro. nakon ovog soka nisam htjela cekati. Mozda ce netko reci premlada si kad se sve pomaknulo. Ali onaj stres i sok kad ti ostanes bez jednog jajnika i jajovoda na stravican način, a znas da ni drugi nije bajan onda nije bitno sto imas 25.g. uskoro. Znam da sam mlada, sposobna, radim u skoli i imam odlicnog zaručnika koji je dobar covjek i kojem su bitne obiteljske vrijednosti tako da eto.
dobrodošla i ja ti prva neću reći da si premlada. Ja sam ostala trudna na faksu s 21 godinu, rodila s 22, drugo dijete s 25. vodila ih sa sobom na obranu diplomskog jer ih nije imao tko čuvati. Isto radim u školi, tadašnji dečko mi je muž evo već 12,5 godina. Sve će to biti super
[iimg]
Bok, cure, evo pridružujem vam se, samo se nadam ne prerano.
Nisam još bila kod dr na pregledu jer sam tek jučer popiškila plus :)
U 10.mj prošle godine sam imala spontanu (8+2) i sad se naravno bojim svakog pokreta, ali se pokušavam potpuno normalno ponašati.
Dr mi je rekla da dođem kada mi izostane mjesečnica, ali mogu tek u ponedjeljak otići na pregled
Osjećam se ok, nemam nikakve mučnine, malo su mi grudi osjetljive, ali osim toga ništa od simptoma...
Valjda je sve to normalno
Bok Tonkica, mene je isto svega strah zbog proslo trudnoce, jos mi uvijek ovo sve ne izgleda stvarno. Mucnince su mi pocele tek jucer, a prje toga samo blagi grcevi u vrijeme menge koja nije dosla. Meni je pregled u utorak i krizam dane 😊
Ja sam upravo podigla nalaze. Sve je ok, jedino sto moram na urinokulturu radi bakterija (pise dosta kao i uvijek) pa socijalna dr kaze da provjerim za svaki slucaj....zeljezo i tsh uredni, to mi je jako drago😁
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ja sam upravo podigla nalaze. Sve je ok, jedino sto moram na urinokulturu radi bakterija (pise dosta kao i uvijek) pa socijalna dr kaze da provjerim za svaki slucaj….zeljezo i tsh uredni, to mi je jako drago😁
Super za nalaze 😊 pij puno caja od brusnice, to je meni pomoglo. I to ne ove aroma brusnice, nego pravu brusnicu. Kolko se sjecam, ja sam kupila od Enciana.
Da,da...to mi je i dr rekla...gdje ima kupiti od Enciana?
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji