Curke evo nas sa prvog uzv-a!!Vrećica se lijepo vidi i velika je 6 mm što je super za peti tjedan (za plod je još rano)
Sve izgleda odlično za sad (čak i beta koja je jučer na 15dnt bila 1666)
Ono na što moram paziti su nagli pokreti jer radi stimulacije imam dosta slobodne tekućine ali ona ne utječe na mrvicu već izaziva povremene jake bolove jer se jajnici mrdaju radi nje ..da se tak izrazim
Mm je bio unutra samnom i skoro mu oči ispale kad je vidio koliki uzv je žena gurnula
ja pukla od smijeha na njegov izraz lica - neprocjenjivo!!
E da i vozila sam se doma ko Lassie s glavom kroz prozor kolika me mučnina oprala
Uglavnom, sretni i zadovoljni! <3
bravoooo!!
cestitam! 💐💐💐💐💐
Sad kad kazes da imas betu 1666 nakon 15 dana me brine. ja imam samo 114 nakon 17 dana 😥😥😥
kak da sad to tumacim? 😭
Unanuna nadam se da cete ovo umiriti bar malo 😊
joj gledala sam i ja.
pa me zbunila Hrabrica 😂😂😂😂😂😂
Ali hvalaaaaaaaa ❤❤❤❤❤❤❤
pis pus pus 🥰
Nema na cemu draga, samo se opusti sada i sto manje se usporedjuj sa drugima, obicno si tako umislimo i simptome koje nemamo a drugi imaju pa cak i neke vece tegobe i onda mi zene znamo sebi postavit neke umisljene dijagnoze pa se bzvz nerviramo a to nam sad bas nije dobro. Samo uzivaj iscekujuci sljedeci pregled, odmaraj, mazi busu i vjeruj da ce sve biti bas kako treba. 😉
Nema na cemu draga, samo se opusti sada i sto manje se usporedjuj sa drugima, obicno si tako umislimo i simptome koje nemamo a drugi imaju pa cak i neke vece tegobe i onda mi zene znamo sebi postavit neke umisljene dijagnoze pa se bzvz nerviramo a to nam sad bas nije dobro. Samo uzivaj iscekujuci sljedeci pregled, odmaraj, mazi busu i vjeruj da ce sve biti bas kako treba. 😉
aaaaw
emotivna sam 😭😭😭
busa ❤❤
Joj Hrabrice još se smijem tvome mužu kad je vidio sondu😆😆😆😆 čestitam i ovdje! Bit će to sve u najboljem redu! Meni se isto prvo vidjela gestacijska 5mm, pa idući tjedan sam opet išla zbog zaostale implantacije i već se vidio plod od 3mm čini mi se.
Lala dobro nam došla i sretno na fetalnom skriningu! Obavezno nama neupućenima objasni kako to izgleda. Vjerojatno detaljni pregled anatomije..
Odlično napisano od riječi do riječi <3 Često puta i ja sebe ulovim kako se analiziram jer sam nešto pročitala kod drugih curka ali to stvarno nema smisla, svaka od nas je drugačija. UnaNuna samo polako, plusić je tu i uživaj u njemu!! Meni doc stalno ponavlja da je najbitnije da sam mirna/opuštena u glavi i stvarno je tako <3 imamo naše plusiće i sada su pred nama razne faze "čekanja", prvog uzv-a, otkucaja srca, razni pregledi ali to je sve normalno i trebamo se samo opustiti i vjerovati da je sve ok i da će tako i ostati!
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Sortiraj odgovore
Najstariji