Ja sam u dm-u kupila, u onom dijelu di im stoje ti zdravi proizvodi i dodatci prehrani, ali mislim da bi trebalo biti i u ljekarnama.
Ja danas isla ujutro vadit krv i popiskit se pa su mi rekli da ce mi nalazi biti poslje 5 popodne kod mog doktora. Nadam se da ce sve bit uredu. Gin mi je rekla da nek ne jedem nista slatko jucer. I nisam..................... Do navecer😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Slomila sam se i pala je snita kruha sa malo pekmeza umjesto cokolade😅
Cijeli sam zivot ovisnik o slatkisima...al malo prije nego sam saznala za T odlucila sam prestati...i dosad sam stvarno ozbiljna...pojedem ili nista slatko ili vrlo malo...to je u svakom slucaju dobro i za trudnocu i za bebu...silim se jesti voce jer ono sadrzi zdrave secere...uglavnom narance...banana mi sad tesko pada...cekam domace jagode...a kazu da limun dobro dodje za mucnine..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
E vidis ja prije t stvarno ali stvarno rijetko da sam pojela nesto slatko ali sad bi ubila za slatko. Upravo radim kremsnite hahahaha
I oocenito se bolje osjećam kad si ne pojedem malo slatkog. Naravno u granicama. Inace se stvarno trudim jest zdravo, naravno nekad si priustim nesto za gust. Inace sam sa sela pa imamo svoje meso, jaja, mlijeko kupujem u ducanu ali imam jednu tetu kod koje kupim kozje mlijeko. Sad kad je pocela salata i spinat toga se nakrcam da ne mogu disat i jos si skuham krumpira i mljac. A sta se tice voca, silim se. Nemam naviku ali se trudim... Cak je i decko poceo jabuke jest samnom hahahahah
Cijeli sam zivot ovisnik o slatkisima…al malo prije nego sam saznala za T odlucila sam prestati…i dosad sam stvarno ozbiljna…pojedem ili nista slatko ili vrlo malo…to je u svakom slucaju dobro i za trudnocu i za bebu…silim se jesti voce jer ono sadrzi zdrave secere…uglavnom narance…banana mi sad tesko pada…cekam domace jagode…a kazu da limun dobro dodje za mucnine..
ja sam pola druge trudnoće držala limun kraj nosa jer mi je pomagao kod mučnine. ali nikako ga nisam mogla popiti kao sok, ništa nisam mogla jesti. mentol bombon u usta i limun kraj nosa- velika pomoć
inače sam pero ždero i jedem sve, o slatkom da ne pričam
[iimg]
Meni je trenutno problem sto nista ne mogu jesti od mucnina...inace obozavam meso, povrce i salate, a sad mi je muka kad na slici vidim te namirnice...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Uff. Ja nemam problema sa tim. Jedem bas bas sve. Ubucala sam se 1.5 kg do sad 😕😂
Pozdrav curke. Evo i mene i moje zimske bebe. Termin je oko 8.12. Jučer sam išla vaditi krv i dati urin, a pregled kod ginekologa imam u ponedjeljak. Od simptoma ništa posebno. Osim umora.. Bila sam prošli tjedan kod privatnika na Uzv, jer mi je bilo dugo čekati pa vidjeli su se otkucaji.❤️❤️❤️
Malacrna dobro dosla!
Mi evo ipak danas dosli doma...ipak je doma najljepse 🥰
Kad se meni sprdne ic, moramo ic 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji