Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jaivanpa
    03. Svibanj 2019. 07:22

Na ginekologiji dodem na red, doktorica odma po ultrazvuku zakljuci da bi mogla biti torzija jajnika. Dala mi je dvije mjesavine lijeka u infuziji za bolove i inekciju. Rekla je odma ce te to prestat boliti, jako brzo djeluje. U međuvremenu je otisla iz smjene i stigao je drugo doktor nakon sto je infuzija prosla. A ja se frcem od bolova i cekam kad ce vec jednom pocet djelovat. Gladna, zedna, jadna i luda vise od boli. Ma nesto prestrasno ljudi moje bez ikakvog pretjerivanja. Nije mi pasao ni jedan polozaj da se bol smanji. Drugi doktor dode i pita me jel prestalo. Ali ljudi moji ni najmanje, ni zrno boli nije prestalo. Nista. Kao da nisam nista ni dobila i lezim i cekam satima na nista. On se zabrinuo i opet sam isla na ultrazvuk i on takoder uvjeren da je torzija jajnika i dao mi duplu dozu infuzije i inekciju. . Na tom mjerenju jajnik je bio 5 cm sa cistom od 3. Sat vremena kasnije opet nista. Dosla su dva ginekologa i imali sta vidjeti. Jajnik divlja i sad je 7 cm i 3 cista. Vrag odnio salu, hospitalizirilali me. Meni samo dan danas nije jasno zar je moguce nereagirati na tolke infuzije i inekcije a ma bas nikako. Nula bodova. Nisam u zivotu toliko lijekova primila. Spremili me za operaciju i sreća u nesreci odma su me mogli  operirati jer nisam nista jela taj dan. Kaze doktor na putu do sale kako ce raditi laparaskopiju, okrenut ce ga i spasiti sto se spasiti da ali jako je bio optimističan pa me primirilo. 

Jaivanpa
    03. Svibanj 2019. 07:34

Nakon operacije buđenje. Znam da mi je doktor sapnuo kako su morali izvaditi jajnik i jajovod. I to je sve. Budući da je mama cekala 2 sata zajedno sa deckom na rutinskoj operaciji za koju su rekli da ce trajati kratko tako su dobili i informacije o stanju. Jajnik i jajovod su odumrli, totalno crno tkivo. Izvadili su ga i odfrkali u nadi da ce dobiti boju barem negdje pa da ce ga vratiti. Ja sam bila u stanju pred sepsom. Mogao je prsnuti da se cekalo duze. Kazu da je mjesecima odumirao u meni a da ocito imam dobar prag boli kada ništa nisam osjetila. On je toliko svojom velicinom natezao sve zile i kaj god u lijevu stranu i pomico organe da sam bol osjetila na krivom mjestu odnosno bubregu. I fkt sam imala osjecaj da me boli lijevi i desni bubreg. U soku sam bila. Plakala 20 minuta, 20 minuta bila sretna sto sam ziva kako su mi i sami rekli spasili smo ti zivot. Neznam toliko mi je to bilo tesko psihicki proci. Preko noci mi se zivot izokrenuo za 360 stupnjeva. Neznam kako vama zvuci ali to je bilo deset godina borbe, potiskivala sam strah i finalni cirkus. Mislila sam kud bas u svetinju svake zene. Imam taj jedan i znam da se moze s njim ali ni on nije zdrav. Odlucili smo ne cekati i kako nam Bog da kad bude bude. Preporucaju trudnoću u 6 mjeseci nakon operacije. U dugoj smo vezi, znamo se u dusu, 9 godina zajedno prosli dobro i zlo. Samo jednom smo nakon operacije spavali i to je bilo to. 2.4. Sam saznala da sam trudna a 29.2. Sam cula srce i vidjela malu ljepotu. Zeljela sam ovo podjeliti zbog svih cura koje se s time muce i da ne gube nadu i u najvecoj muci. Bog cini svoje i sam zna zasto. Znam koliko sam ja trazila informacije o slucaju poput mog. Koliko negative ima na tu temu. Neka ovo bude pozitivna prica. Napominjem da je oporavak super prosao i sve je zacjelilo. Isprike na opsirnoj temi.😘😘😘💕💕💕💕

Jaivanpa
    03. Svibanj 2019. 07:41

Ispravak. 29.4. Sam cula srce bebe. :) 

mala.le.90.
    03. Svibanj 2019. 08:20

Jaivanpa...ovo je nevjerojatno..citala sam ovo kao neki krimic...napeto...a na kraju tako lijepa vijest...ti si pravi primjer, ovo je prica koja ohrabruje...hvala sto si to podijelila s nama😗

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

mala.le.90.
    03. Svibanj 2019. 08:25

Livia...sve koje smo imale iskustvo spontanog te razumijemo...svaka nova trudnoca je istovremeno i ogromna sreca i veliki strah...ali...nitko od nas ne cita buducnost...nazalost bit cemo napete do zadnjeg, ja uvijek kazem da smo mi premali da bismo mogli utjecati na te stvari...uzivaj u trudnoci i misli pozitivno...i beba to osjeca😀

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Jaivanpa
    03. Svibanj 2019. 08:34

To mi je i bio cilj. Da ulijem nadu onima koji ponekad ostani bez nje. Znam koliko je meni značila svaka informacija o tome i kako je bilo teško dok čuješ negativne priče i samo si osuđen na vrijeme i čekanje svoje sudbine. Nadam se da ce sve biti okej sa trudnocom i da cu i ja biti sretna kao i svaka zena kada ugleda svoje dijete :) 

Nasty
    03. Svibanj 2019. 09:41

Jaivanpa koja priča! Torzija jajnika je strašna, meni se izvrnuo jednom jajnik pod težinom ciste i bolovi su bili nešto najgore što sam u životu osjetila, ali mi se uspio vratit. Cistu sam naravno operirala. Ne mogu ni zamislit tu agoniju koju si ti prošla. Drago mi je da si trudna i da srčeko kuca💗 a sve ovo što si proživila neka ostane prošlost, ne ponovilo se nikome. 

Angie1205
    03. Svibanj 2019. 09:42

Dobro jutro cure! Dobro nam dosle nove trudnice 😘
    Jaivanpa...stvarno nevjerojatna prica, ali drago mi je da tvoja prica ima sretan kraj i da si uspjela ostvariti svoj san 🥰

Ja jos uvijek kod mame na selu, cure uzivaju, ja odmaram, muz stalno nes popravlja, pas odusevljen psecim rodjacim...i svi sretni i zadovoljni...
    Sutra idemo doma i u staru rutinu...muz na posao a ja se ubijat s dosadom ponovnooo. Jos su rekli ruzno vrijeme, bit cu osudjena na stan 👿

Livia
    03. Svibanj 2019. 10:29

Hvala na potpori cure, znam da nazalost mnoge razumiju strah o kojem pricam. Mislila sam da sam se u prve dvije trudnoce nekad pretjerano brinula ali nije usporedivo s ovom trudnocom. Ali naravno da nemamo puno utjecaja ni na sto, mozemo jedino pomoci svojoj psihi. ❤️ 
    jaivanpa stvarno si svasta prosla, bilo je tesko i citat. Drago mi je da imas svoju mrvicu i iscekivat cemo sve zajedno zimske poklone 💗
    Angie imamo cure istog godista 😊

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Julie
    03. Svibanj 2019. 11:06

Pozdrav cure. Evo nam vec i zimskih beba tu 😊 ja sam sa jesenskih, ali tehnicki ce biti ljetna beba, termin 15.9. Citala sam vas i mogu rec da ste bas aktivne 😉 dosla sam vam svima pozeljeti skolske trudnoce i nemojte se previse brinuti. Sve ce biti kako treba 💕 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.