Draga Nasty, ma nesto prestrasno. Neznam koliko boli kad radas, ali sam prilicno uvjerena da jace od torzije jajnika ne moze. Najjaca bol ikad. Mislim citala sam da su to stravični bolovi, bome i jesu.. Meni su isto mislili ostrugati cistu, ali su bili u soku kad su vidjeli mrtvo tkivo i po njihovoj procjeni dosta dugo je unutra tako. Par mjeseci sigurno. Imam 25 g. Uskoro. nakon ovog soka nisam htjela cekati. Mozda ce netko reci premlada si kad se sve pomaknulo. Ali onaj stres i sok kad ti ostanes bez jednog jajnika i jajovoda na stravican način, a znas da ni drugi nije bajan onda nije bitno sto imas 25.g. uskoro. Znam da sam mlada, sposobna, radim u skoli i imam odlicnog zaručnika koji je dobar covjek i kojem su bitne obiteljske vrijednosti tako da eto.

Znam da je prica teska i nevjerojatna. Ali vjerujem da je sve to vrijedilo trpiti i da sve to nije slučajno. Nadam se da cu plakati od srece pocetkom 12. Mj. :) istina je da iza svake kiše ide sunce kao sto kazu.

Cure kak da stavim taj Lilypie??? Vec se 3 tjedna mucim I nikak da skuzim🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Cure kak da stavim taj Lilypie??? Vec se 3 tjedna mucim I nikak da skuzim🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
I ja isto 🤣 kopiram i ostane mi taj tekst 🤔 ne pojavi se slicica
Vjerojatno krivi kod kopirate. Pod forum kodovima je i pseudoHTML kod i njega kopirajte u potpis 😊

M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji