Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miranda
    03. Kolovoz 2018. 10:26

Ptico javim ti kad smo krenuli i kakvo je stanje 😬 Nadam se da nece biti ludnica, jednom smo samo upali u takvu guzvu prije par godina. Cim smo presli naplatne kolona i metar po metar 🙄
    Salatice koliko cesto preskoci? Ja nisam osjetila da ikad preskoci iako se to i inace ponekad dogada samo sto vecina ne osjeti. 
    Mi smo s B. imali a i sad cemo uzeti obicnu kadu + odvojeno nastavak. Stalak ne bi, ne cini mi se praktican ni za unutar kade ni za van, ne znam di bi ga stavila. Imamo kadu s mjestom za sjest na vrhu tako da ubacim djecju kadu unutra i ja sjedim pokraj. Malo jesam savijena ali izdrzim tih par minuta. Eni nisam cula ali sam ju googlala sad. Fora je za male bebe ali mi se cini malo prostora kad dijete pocne samostalno sjediti, jer se taj anatomski nastavak ne mice (ako sam dobro vidjela). 

barbiemama
    03. Kolovoz 2018. 10:29

Eni.6

A sta mislite o 4moms Aquascali kadici? Mi bismo nju jer ima termometar za vodu i meri bebinu kilazu,ujedno je anatomski pogodna pa ne morate bebu drzati za vreme kupanja.Jel cuo neko neka iskustva?

čula za nju, odnosno vidjela sam ju na netu ... no, nisam čula iskustva. čini se praktičnom, barem ovako u opisu na webu.

Pticaselicazgst
    03. Kolovoz 2018. 10:33

E i za tu stokke bi bilo dobro uzeti nastavak za novorodence, ako tko planira uzet tu kadicu. 
    Miranda sretno nam onda 😊

Maggie85
    03. Kolovoz 2018. 10:41

Ovia Pregnancy je naziv aplikacije.

du1988
    03. Kolovoz 2018. 10:42

Moja prijateljica ima stokke kolica, kaze da je vec tri reklamacije imala i da je jako nezadovoljna opcenito...a sto se tice anatomske kadice, netko je nekad zalijepio isjecke iz knjige da strucnjaci kao ne vide svrhu jer svakako treba pridrzavati bebu. Nemam pojma, mi cemo kadicu dobiti od gore spomenute prijateljice. Imamo tus u mini kupatilu i neizvedivo je to obavljati tamo 

url=https://lilypie.com]

pepe1907
    03. Kolovoz 2018. 10:42

nali

Cure jel moguce da osjetim bebicu vec tjedan dana? Cca jednom dnevno.. Kao da me netko podraga ispod pupka na lijevo.. Nije to rano za prvorotkinju? Rekla je gin da je rano,da je vjerovatno nesto drugo, ali neznam sto bi bilo to..

nije rano...ja cijeo vrijeme slušam i znam za svaki pokret..ja sam oko 15tj osjetila..isto ispod pupka, i znaš da nije probava jer crijeva idu iza a ovo je baš kod pupka..😀

Ptičica
    03. Kolovoz 2018. 10:47

Jutro! Zaspala sam sinoc oko 8, i ustala ima pola sata. Glava boli, mucno, kapci nateceni. Sva sam.. blah. Vise nisam prestrasena, sad sam u tupilu.
    Ana danas si sva korisna 😊
    Miranda neznam odakle mi FL. Nije mi mjerio FL nego BDP.  To je nesto s kostima glave?
    Tebi i ptici sretan put u juzne krajeve. 
    Sto se tice kade, imala sam najobicniju gdje bebu treba stalno drzati. Nekako ne vjerujem tim umetcima, sve mislim da moze kliznuti 😅

pepe1907
    03. Kolovoz 2018. 10:48

meni se isto sviđa, a i citala sam da ju neki koriste već 3 godine..je skupa..a sa stalkom oko 800kn...uz kolica ona bi nam bila jedan od većih izdataka

Ptičica
    03. Kolovoz 2018. 10:49
    Evo nalaz. Ne vidim ni nos, ni bedrenu ni lice.
    Evo nalaz. Ne vidim ni nos, ni bedrenu ni lice.
  • nali
    03. Kolovoz 2018. 10:53

pepe1907

nali

Cure jel moguce da osjetim bebicu vec tjedan dana? Cca jednom dnevno.. Kao da me netko podraga ispod pupka na lijevo.. Nije to rano za prvorotkinju? Rekla je gin da je rano,da je vjerovatno nesto drugo, ali neznam sto bi bilo to..

nije rano…ja cijeo vrijeme slušam i znam za svaki pokret..ja sam oko 15tj osjetila..isto ispod pupka, i znaš da nije probava jer crijeva idu iza a ovo je baš kod pupka..😀

Malo prije me lupnula, popila sam dosta kave jer me ceka naaaaporan dan pa da ne zaspim..pa joj je valjda previse i odmah cim me lupnula sam isla s baby watcherom slusat i fakat je tocno na tom mjestu sam ju uhvatila s watcherom. 
    Inace cure, ko ima viska para (mi ne, al nam je paranoja jaca od stanja na racunu haha) uzmite si baby watcher, totalno fora stvar. Zadala sam si slusanje max 2 minute dnevno, nadam se da cu se drzati toga, ali totalno smiruje kad cujes srceko tika taka 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.