Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    03. Kolovoz 2018. 08:11

nali

Cure jel moguce da osjetim bebicu vec tjedan dana? Cca jednom dnevno.. Kao da me netko podraga ispod pupka na lijevo.. Nije to rano za prvorotkinju? Rekla je gin da je rano,da je vjerovatno nesto drugo, ali neznam sto bi bilo to..

Nali moguce je krene lagano poslije ojacaju pokreti a mozda je i beba malo veca za svoju dob😊uzivaj😙.
    Moja bebica i ja vec imamo rituale nase .Cesto se javlja i ja odmah mirnija.

💜Karla💜Nicol💙Anton

barbiemama
    03. Kolovoz 2018. 08:26

jutro cure. ja imam svoj stan. malo je premal za familiju. namjeravam kroz 2-3 god (dok beban malo stasa) prodati i nadoplatiti za veći. no, nemam kredit i to mi puno znači.

Pticaselicazgst
    03. Kolovoz 2018. 08:35

Jutro 😊
    Miranda nadam se da ce se nakon ljeta onda pokrenut i izdat dozvolu sto prije 🙂 super mi je to kak kod nas u rh sve stane u 8 mjesecu 😏😏 vidjela sam da si pisala kad krenut za st, ned ili pon. Mi cemo ipak ponedjeljak, imam feeling da ce bit manja guzva 😁 nadam se 🙏
    Sto se spavanja tice, pokusavam uvijek na lijevom boku ali mi ne uspijeva uvijek.. cesto de prebacim na ledja ili desni bok. Zato pokusavam dok sam svjesna da sam sto vise na lijevom boku. 🙂

barbiemama
    03. Kolovoz 2018. 08:39

ne znam koju bih kadicu uzela. Ikeina je najjednostavnija. ova Stokke je praktična jer se može složiti (a imam mali prostor), ali ne znam jel to izdržljivo. a ovaj stalak je ok jer je ujedno i prematalica, ali ne znam koliko je u stvarnosti korisno to i praktično. pomagajte 😁

Pticaselicazgst
    03. Kolovoz 2018. 08:43

Barbie mi cemo stokke iz istog razloga. Prakticna je 💪

Pticaselicazgst
    03. Kolovoz 2018. 08:44

I za stokkeovu sam cula samo pohvale, da za razliku od kolica valjaju 😊 btw pričekaj popust u lesnini, bude povoljnija onda. 

barbiemama
    03. Kolovoz 2018. 09:09

vidjela neke popuste u Lesnini, ali nije još snižena. muči me kaj imamo tuš, a ne kadu. pa sam mislila da bi ovo na stalak moglo biti praktičnije (da se ne moram sagibati). no, negdje sam pročitala da te kade na stalku nisu isto baš praktične. nemam pojma. 

Pticaselicazgst
    03. Kolovoz 2018. 09:15

Bio je nedavno popust na baby opremu, svako malo bude. Koja prva vidi nek javi 😁 kuzim i mi isto imamo tus i bas zato si mislim da ce bit lakse. Uzmem si onaj mali stolcic,sjednem i to je to, kupanje moze pocet 🙂. Ovo na stalku mi je malo scary, uvijek bi me bilo strah da ce te nogice popustit 😐mozda da vidis uzivo kak to izgleda, opet ces morat vodu donosit do toga, okretat se stalno. Ne znam mislim da za ovu stokkeovu je sva paznja na bebu, voda ti je blizu i na podu je, minimalna mogucnost pada 😀

• Kani07
    03. Kolovoz 2018. 09:17

barbiemama

vidjela neke popuste u Lesnini, ali nije još snižena. muči me kaj imamo tuš, a ne kadu. pa sam mislila da bi ovo na stalak moglo biti praktičnije (da se ne moram sagibati). no, negdje sam pročitala da te kade na stalku

barbiemama

vidjela neke popuste u Lesnini, ali nije još snižena. muči me kaj imamo tuš, a ne kadu. pa sam mislila da bi ovo na stalak moglo biti praktičnije (da se ne moram sagibati). no, negdje sam pročitala da te kade na stalku nisu isto baš praktične. nemam pojma.

Cure nekad je najjednostavnije i najbolje po meni opet razliciti su ukusi.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• nali
    03. Kolovoz 2018. 09:20

Aaaaaa super, onda to fakat jesu mali udarci.. bas se veselim 
    Barbie ja sam od dvije osobe dobila preporuku da kupim kadicu na stalku s cjevcicom za odvod, da je tako najprakticnije.. Neznam,kad razmislim, ako cu sama nosit kadicu, uff..punu vode.. cini mi se najboljom opcijom.
    Pticaselica sto sa stokke kolicima ne valja? A ja bas ta mislila kupiti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.