Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    03. Kolovoz 2018. 14:14

Miranda

Je pticice, BPD je biparijetalni promjer glave, od uha do uha otprilike, sluzi kao jedan od pokazatelja razvoja mozga.
    Salatice i mene nasmijavas 😂😂 Imao je muz prije par godina totalno isti problem, odradio sve pretrage pa i holter i kad je dobio sve uredne nalaze, za 10 dana je proslo i nije se ponovilo 😁 Samo ti spomeni dr sve sto primjetis, uvijek je bolje provjeriti nego ne 😉
    Pepe mozes purleanom mazati, super je krema za oporavak bradavica od bilo cega, od suhoce do ragada.
    Ana moze biti sto stvari, ovisi gdje i kako boli. Odmori, mozda si samo istegla nesto 😘
    Mene danas leda bole, sad sam stajala dugo u kuhinji i bas vidim da ne mogu vise kao prije.

Miranda

Je pticice, BPD je biparijetalni promjer glave, od uha do uha otprilike, sluzi kao jedan od pokazatelja razvoja mozga.
    Salatice i mene nasmijavas 😂😂 Imao je muz prije par godina totalno isti problem, odradio sve pretrage pa i holter i kad je dobio sve uredne nalaze, za 10 dana je proslo i nije se ponovilo 😁 Samo ti spomeni dr sve sto primjetis, uvijek je bolje provjeriti nego ne 😉
    Pepe mozes purleanom mazati, super je krema za oporavak bradavica od bilo cega, od suhoce do ragada.
    Ana moze biti sto stvari, ovisi gdje i kako boli. Odmori, mozda si samo istegla nesto 😘
    Mene danas leda bole, sad sam stajala dugo u kuhinji i bas vidim da ne mogu vise kao prije.

ju7

Salatica9192
    03. Kolovoz 2018. 14:18

Hahah, slucajno, hvala Miranda 😂 Podrska muzuu 😂 Vidjecu koliko ce se ponavljati kroz trudnocu, i da li je psiha, zeludac ilii se moji najveci strahovi obistinjavaju 😂 Ako nestanem sa foruma... hahahaha

Monikaharmonika
    03. Kolovoz 2018. 15:13

Mojoj ginekologinji baš danas nije bila mirna ruka, slika je mutna a i ona mi je bila sva smušena. Sve u svemu sve je ok i sve je onako kako treba biti za te tjedne kaže. Ruke, noge, kralježnica, srce, trbuh glava. Baš je mut.....ava😅
    Danas smo 5.2 cm 
    Kontrola 30.08.

Blaza26
    03. Kolovoz 2018. 15:43

Monikaharmonika

Mojoj ginekologinji baš danas nije bila mirna ruka, slika je mutna a i ona mi je bila sva smušena. Sve u svemu sve je ok i sve je onako kako treba biti za te tjedne kaže. Ruke, noge, kralježnica, srce, trbuh glava. Baš je mut…..ava😅
    Danas smo 5.2 cm
    Kontrola 30.08.

Supeer za pregled. Bitno je da je sve ok,i moje su sve slike mutne
     Kad gledam na ekranu savrseno se vidi,a slika...puf nema nista. Bitno da je sve ok 😘😘

• Enna010
    03. Kolovoz 2018. 15:46

Monika super za pregled 🤗 Salatice ti si hit😄 
    Jutros sam isla vaditi ove nalaze za zeljezo jer mi je hemoglobin u padu i dr mi rekao da bi moglo u anemiju preci.. ima li jos neko slab hemoglobin sto propisu nakon nalaza?

Vana11
    03. Kolovoz 2018. 15:55

I meni je danas stigao paketic od hippa, nakon nekih mjesec dana 😊
    Danas sam neplanirano bila u shoppingu, bubamara ima rasprodaju u svojem skladistu, a meni je to blizu pa sam isla kao samo škicnuti i "ubila" 1000 kn 😆
    Kupila sam komodu za presvlacenje i sitnice tipa tetra pelene, dekicu-jastucic za nosenje, onu nepremocivu plahticu za krevetic.
    Miranda, ne želim te plašiti, ali mi smo svoju građevinsku čekali 8 mjeseci od predaje papira. Bilo je svakakvih komplikacija, puno potrošenih živaca, ali sad je tu. Sad još "samo" treba kuću izgradit. Isto smo sve sami crtali, planirali i nadamo se da će i ispast onako kako želimo. Netko je spomenuo montažnu kuću, i mi ćemo radit takvu

url=https://lilypie.com]

Vana11
    03. Kolovoz 2018. 15:59

Enna010

Monika super za pregled 🤗 Salatice ti si hit😄
    Jutros sam isla vaditi ove nalaze za zeljezo jer mi je hemoglobin u padu i dr mi rekao da bi moglo u anemiju preci.. ima li jos neko slab hemoglobin sto propisu nakon nalaza?

Meni je sad neki dan hemoglobin bio 118, a ref.je kao iznad 119. A željezo 19. I doktorica nije niš na to rekla.

• Enna010
    03. Kolovoz 2018. 16:13

Meni je hemoglobin 111 a zeljezo 21 i kaze dr da to zeljezo sa ovakvim hemoglobinim nije realno i poslao me na ove dodatne pretrage imacu veceras rezultate pa cu vidjeti

du1988
    03. Kolovoz 2018. 16:14

Evo ja pokupila u dm-u paket za trudnice, dobila paket pelena, maramice, mali bepanten i knjizice s popustima. Netko je spominjao neku torbu? 🤔 nju nisam dobila!

• Strudlica
    03. Kolovoz 2018. 16:22

Monika super da je sve dobro :)

Što se tiče kadica za kupanje... Ja sam za prvoga kupi komodicu s ladicama koja na vrhu ima postolje za prematanje,a kad se digne unutra je kadica za kupanje koja se koristi dok beba ne počne sjedit.Sve se može maknuti i onda je komodica samo za odlaganje stvari. I kasnije sam kupila kadicu koja mjeri temperaturu bez ikakvog postolja i u početku smo ju stavljali na stol da se ne gurim previše, a kasnije na pod i dečko uživa :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.