da, nikako ne bih nosila kadicu okolo punu vode. onda se čini jednostavnije napuniti ju pod tušem i sjesti pored tuša na stolčić i tako oprati bebu.
Aaaaaa super, onda to fakat jesu mali udarci.. bas se veselimBarbieja sam od dvije osobe dobila preporuku da kupim kadicu na stalku s cjevcicom za odvod, da je tako najprakticnije.. Neznam,kad razmislim, ako cu sama nosit kadicu, uff..punu vode.. cini mi se najboljom opcijom.
Pticaselicasto sa stokke kolicima ne valja? A ja bas ta mislila kupiti
Nali cula sam vec od dosta cura da su kolica jednostavno sve losije kvaliete.. da stokke u rh nije ono sto je vani, kod nas ih drzi samo jedan lik. Ceste su zamjene dijelova, pucaju stvari koje ne bi trebale. Po meni su preskupe za takve kvarove, ako dam toliko novaca onda ocekujem i iznimnu kvalitetu. Gledala sam po svjetskim recenzijama, zadnjih godina nisu ni u top 10 kolica kao sto su prije bila. Ja sam isto razmisljala o njima, al kad ti prodavač koji ih prodaje kaze da su ceste reklamacije onda znas da nekaj ne valja 😏 nazalost..
meni su Stokke jednostavno bila tu mač para za ono što sam bila spremna dati na kolica. cijena je u biti najviše dizajn i popularni brend. čula sam i ja dosta negativnih kritika u vezi kvalitete. ne vjerujem da su puno kvalitetnija od nekih duplo jefitnijih kolica. ali kome su ono vau vau dizajnerski, kužim da nemaju puno drugih opcija. recimo mojoj sestričini su Mima Xari bila vau i nijedna druga. tako da ih je uzela. sad kaže da imaju premalu košaru i sportsko sjedalo, a ona ima sitnu curicu. tako da ...tko voli nek izvoli :D
Evo Salatice, ali čini mi da nema prevelike razlike u odnosu na tvoju sliku.
Jutro, ja u sred posla malo za opuštanje zavirim tu vidit kako ste i šta ima. Ugl, i mi smo u kreditu za stan. Živjeli smo u svekrovom stanu od 37m2 i bilo je slatko ali tijesno. Prošlo ljeto smo uselili u baš svoj stan,kredit digli na 24 godine a taj svekrov iznajmljujemo. I super napokon, u trosobnom smo stanu, 90 m2 , preuredili ga po svom guštu.
Inače, za cure koje imate stambene kredite, možete uvesti moratorij na kredit, max 18 mjeseci (do djetetove 1.godine). Mi ćemo se vjerovatno odlučiti za to, jer nije mala cifra ušteđevine, a sasvim mi je svjedno oću li isplatit kredit sa 55 ili 56 godina života hahahaha
Lovre
Ispravak: vratila sam se unazad škicnuti tvoju sliku, ipak ima razlike
U vezu kadica, meni se čini da ćemo uzeti neku najobičniju i koristiti ju na stolu u blagovaoni. Imam kadu, ali nepraktično mi se čini sjediti pored kade i biti tako jako sagnuta da bih došla do bebe. Nadam se da će se to pokazati praktičnim... s tim sam računala da nemam problema pa me nemojte sad razuvjeriti da još i s tim moram razbijati glavu 😂😂
A ja se odlucila za Stokke kolica,iz mog okruzenja su svi zadovoljni i eno svi vozaju i drugo dete u njima,nisam pametna.Kvalitet mi je prioritet.
A sta mislite o 4moms Aquascali kadici? Mi bismo nju jer ima termometar za vodu i meri bebinu kilazu,ujedno je anatomski pogodna pa ne morate bebu drzati za vreme kupanja.Jel cuo neko neka iskustva?
To get the code: Tap and
Maggie,
😍😍😍imaa imaaa, velike razlikee :) Donji dio rukice je kod tebe je skoro dotaknuo zamisljenu velicinuu :)
A jest mene pojede ovo moje preskakanje srca, znaci desava mi se da nekako osjetim jaci udarac s vremena na vrijeme (99% kad lezim na ledjima), i to je preskok, pa ono sljedeci otkucaj bude jaci i ja ga osjetim zato. Zalila sam se i porodicnon doktoru, kaze da je normalno to sve, ali samo se ja zalim hhahaha ili vi druge ne obracate paznju? xD Po netu kad kuckam, nisam jedina.
Ispravak: vratila sam se unazad škicnuti tvoju sliku, ipak ima razlike
U vezu kadica, meni se čini da ćemo uzeti neku najobičniju i koristiti ju na stolu u blagovaoni. Imam kadu, ali nepraktično mi se čini sjediti pored kade i biti tako jako sagnuta da bih došla do bebe. Nadam se da će se to pokazati praktičnim… s tim sam računala da nemam problema pa me nemojte sad razuvjeriti da još i s tim moram razbijati glavu 😂😂
Koja je to app?
Za kadicu sam isto za najjednostavniju opciju, i mi smo koristili onu najobicniju i necaci imaju tu i nije nikad bilo problema tako da ne mislim za to odvajat neku cifru
Bila sam po osobnu, jeej! Moja firma mi još nije promijenila zdravstveno. Veselje. Morat ću ih tjerati sad 🙄.
Išla sam i prometnu promijeniti! Dobila prednost kao trudnica 😀😀. Čak nisam morala ni po dokumente osiguranja ići uzimati doma jer su mi ostali 😆.
Bila u dm- u dobila trudnički paket 😀😀😀.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji