Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    03. Kolovoz 2018. 06:32

Ana89

Salatica9192

Ja nmg zamisliti da sa nasih 26god ja i muz jos uvijek ulazimo u te neke vode, izgradnje ili kupovine stana. Nekako mi to punoo, nismo stabilni finansijski toliko, tako da to zamisljam tek poslije 30 godine, a kredit za auto i za sredjivanje sprata smo rijesili iii bez kredita smo vec pola godine. Predobro je xD Rekli smo da ne dizemo vise dok bas ne nadjemo dobre poslove, ono je patnja bila xD
    Saljem vam dvije slike da vidite koliko beba naraste od 18 do 22 nedelje :))) Gledajte rukicu i nogicu 😍

Preslatka 😍😍😍Nije ni čudo koliko se naglo proširimo u tim tjednima kad vidiš koliko naše malo čudo naraste 😍😍😍

Daaa 😍😍😍 I zasto osjetimo toliko jace udarce :))) Odem malo na jesenske mame i gledam sta pisu, i kako im u tikerima pise jos 33 dana, jos 45 😍 Da mi je prespavati do tada i probuditi se i ici u shopping i radjati hahaha 😊

Bruna92
    03. Kolovoz 2018. 06:41

Evo i ja sam budna od 5i30 😂
    Odvezla muza na posao jer mi treba auto danas... Moram na hzzo predat doznake, nekako sam cekala zadnji dan zbog ovih vrucina, danas se nekako lakse dise ..

SarahZg
    03. Kolovoz 2018. 06:51

Evo i mene. Jutro. Blazeni zatvor. Day 3

Maggie85
    03. Kolovoz 2018. 07:42

I ja koristim tu aplikaciju i baš sam se jučer iznenadila kako su rukice i nogice narasle! 

Salatica9192
    03. Kolovoz 2018. 07:43

Maggie,
    mozes li skrinsotovati da vidim kako je u 24 nedelji xD Ne moze se unaprijed vidjetiiii 😁 

• Kani07
    03. Kolovoz 2018. 07:45

Jutro cure,bas ko je vidio spavat ovo vec pocinje bit igra zivaca😅

💜Karla💜Nicol💙Anton

Blaza26
    03. Kolovoz 2018. 07:59

Jutro curke,ja sam opet dobro spavala,posto smo u selidbi pa se dosta izmorim tokom dana. 
    Svjesna mi evo nakon 2 godine konacno idemo u podstanare. Ovdje je kuca velika,ali zaista ne ide.
    Nama nije problem kredit,nego zemlja,tako da bi najprije trebali kupit zemljiste pa onda smo mislili montaznu kucicu,ona nam se cini kao najbolje rjesenje,jer kuca+zemljiste bi nas izaslo otprilike koliko i stan od 50-60 kvadrata,tako da nam je draze kucu. Ja sam iz susjednog sela,oko 8 km od grada. Moji imaju dosta zemlje i moj muz bi cak gore pravio,ali nekako ja nisam za to. 
    I auto sam svoje povela. Iako sam pitala svoje da im ga ostavim,oni nisu na to pristali,jer im ne treba,imaju svoje,al ja sam ga platila i na meni je. Da mi je muz imao auto,ne bi bilo problema,jer nismo se mogli koristit autom od njegovog tate zaista nema smisla.  
    I eto u subotu konacno selimo zadnje stvari i to je to.
    🎉🎉🎉🎉

• nali
    03. Kolovoz 2018. 08:00

Cure jel moguce da osjetim bebicu vec tjedan dana? Cca jednom dnevno.. Kao da me netko podraga ispod pupka na lijevo.. Nije to rano za prvorotkinju? Rekla je gin da je rano,da je vjerovatno nesto drugo, ali neznam sto bi bilo to.. 

Blaza26
    03. Kolovoz 2018. 08:05

Nali mislim da je moguce. Ja sam prije 2 dana osjetila. Isto mi je prva beba. Nisam do sada nista osjecala,al pvo je nekako posebno. Kad legnem i smirim se onda osjetim. Sinoc nisam mogla razaznat jer sam imala grceve,nezz ni sama sta sam jela,uzasno tesko mi je palo. Vidit cemo vcrs 😍

• Enna010
    03. Kolovoz 2018. 08:10

Nali mene je isto beba u tim tjednima kao skakiljala tako da je moguce😊
    Ja ne mogu da se zadrzim na lijevoj strani pri spavanju bas nikako kad god se probudim ili sam desno ili na ledjima. Tjesi me sto sam nedavno procitala u knjizi o tridnoci malo starijoj iz 90 tih😄 da bebi ne moze nis biti sve kad bi na stomaku spavale ali je preporuka na strani i to ne pise kojoj pa mozda i nije tako strasno mada google tvrdi suprotno😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.